2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya ben kafama göre bıraktım
Dr da devam ediyorum biliyo
Ama sıcaklarla artık gerçekten nefret geldi ilaçlardan bana
Haftaya tahliller var doğum için bütün foyam çıkacak meydana
Haklısın canım tiksindim artık yani ama bende napayım valla o kadar halsizim ki onu da almasam pırt yerdeyim

İstanbul esintili dünden beri çok mesudum bide şöyle yağmur yağsa bikaç gün
Uyumuşum bu gece adam akıllı çok şükür

Son 9 gün mide yanmalarım da geçecek Allahımmmm
Aynı şeyi söyleyip duruyorum ben de bugün Ankara’da da çok güzel bir hava var serin serin uyuduk şimdi de aynı şekilde geçiyor yarın da böyle devam etse ne kadar güzel olur

Kızlar bugün sezeryanın 8.günü ve kanamam 7.gün kesildi tecrübeli annişler normal mi? Çok az sürmedi mi sizce

Ben 36+2 de doğum yaptım doktor doğum oncesi ultrasonla solunumu varmı baktı sıkıntı yok dedi gercektende sıkıntı olmadı.

8 Temmuz Hanım kızlar öncesinde sürpriz yapmaya kalkmazsa tabi
Küçük hanımlar duydunuz annenin uyarısını sağlıkla gelsinler inşallah.
Kızlar bebeğime aramda kan uyuşmazlığı var bu nedenle sarılığı bir artıyor bir yükseliyor..1 gece hastanede yattık sonra bidaha yükseldi Konu hakkında bilgisi olan var mı
Annem ve babamda da vardı. Erkek kardeşim sarılığı çok ağır geçirdi. Işık tedavisi gördü bebekken 4 5 gün. Sonrasında herhangi bir sıkıntı olmamıştı. Doktorun ne diyor?

Canım doymuyor bugün test ettim onayladım emzirdim 40 dakika sonra yine araniyordu,sütüm hala yetmiyor bugün 5. Günümüz daha beklemek lazım

Aslında aranması normal. Bebekler hep aranır
Ağızlarında hep meme isterler
Yutma sesi duyuyor musun?
Eğer doğmadığını düşünüyorsan mama takviyesi yap tabi ac kalmasın ama biberonla vermeni tavsiye etmem

Daha önce yazmıştım tekrar söyleyeyim. Bebeğe meme verirken ağzının kenarından enjektorle mama damlatabilirsin. Hem doymus olur hem memeyi uyarmış olur hem de mama aldığının farkına varmaz :)

Kızlar bugün sezeryanın 8.günü ve kanamam 7.gün kesildi tecrübeli annişler normal mi? Çok az sürmedi mi sizce

Benim de bir hafta sonunda iyice azalmıştı. Ama 40 a kadar damla damla devam etti. Cok Yoğun akıntı en fazla 5 gun sürmüştür. Tamamen kesilmesi 40 ı buldu ama

Oğlan resmen akşam 7 den 10 a kadar ve sabahları 7 den 10 a kadar oturma öğrendi katiyyen uyumuyor akşam yemeklerine ve kahvaltilara dahil olmak istiyor . Sabah eşime pasladim 8 buçuk gibi uyandırdım biraz kucağında tutarmisin ben bı nefes alıp geleyim diye o da aldı içeri götürdü 11.30 a kadar uyumuşum Allah'ım yine mutluluktan uctugum günlerden birindeyim

Ben buz gibi bı ananas suyu alabilir miyim
Buyrun efenim
Ayrıca bence kan hapını kullanmalısın emzirmek uzun bir maraton ve depoları tğketmeye devam ediyor bebek de. Demir hapı kan depon dışında saç tırnak cilt için de faydalı. Bence bi düşün

Bnm kanamam da bir hafta on gün falan sürmüştü, sonra kırkımız çıkana kadar ara ara kahverengi leke şeklinde devam etti.. Anormal olduğunu sanmıyorum Mammamia2

Öyle mi diyosun dunyalilardan tissskiniyorum dediği gibi haplardan artık booohgkk bı de kırın çıktıktan sonra kontrole gel demisti kadın dogumcum enfeksiyon falan kapmadim sence gitmem ne kadar elzem ?

Öyle mi diyosun dunyalilardan tissskiniyorum dediği gibi haplardan artık booohgkk bı de kırın çıktıktan sonra kontrole gel demisti kadın dogumcum enfeksiyon falan kapmadim sence gitmem ne kadar elzem ?

Rahmine ultrasonla bakacak herhangi bir kalıntı ya da reaksiyon var mi diye. Ne kadar toparlanmış diye kontrol edecek
Bir de dikişlerine bakacak
Git bence, sağlama al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…