Haklısın canım tiksindim artık yani ama bende napayım valla o kadar halsizim ki onu da almasam pırt yerdeyimYa ben kafama göre bıraktım
Dr da devam ediyorum biliyo
Ama sıcaklarla artık gerçekten nefret geldi ilaçlardan bana
Haftaya tahliller var doğum için bütün foyam çıkacak meydana
Geçmiş olsun canımÇok sağol canım gelmesin geri yaa ne kötü şeymişSenin bişey kalmamış kiii hadi bakalım hayırlısıyla gir çık kavuş bebeğine Ne tatlı heyecanlar
Aynı şeyi söyleyip duruyorum ben de bugün Ankara’da da çok güzel bir hava var serin serin uyuduk şimdi de aynı şekilde geçiyor yarın da böyle devam etse ne kadar güzel olurİstanbul esintili dünden beri çok mesudum bide şöyle yağmur yağsa bikaç gün
Uyumuşum bu gece adam akıllı çok şükür
Son 9 günmide yanmalarım da geçecek Allahımmmm
Aaa işe yarayan demirdi demek ki sağol canımHuzursuz bacak bendede vardı Demir takviyesiyle geçti canım
çok memnun kaldım canım gerek doktorum gerek hemşireler olsun hastane çalışanları herkes çok ilgiliydiAynen medical parkta olucak sen memnun kalmis miydin hastaneden
benimki normal hap canımBende kullanıyorum canım şişede icilenlerden ama bence icilmeli yüzüm çok soldu benim kansızligim çok belli oluyor
Demekki o zman bi eksiklik görmemiş ne güzel canım kullan şimdi ihmal etmebenimki normal hap canım
kendimde kansızlıkla alakalı bi eksiklik hissetmiyorum ama hamileliğimde kullanmadım şimdi verdi enteresan
benimde bugün 6. gün baya azaldı canımKızlar bugün sezeryanın 8.günü ve kanamam 7.gün kesildi tecrübeli annişler normal mi? Çok az sürmedi mi sizce
Ben 36+2 de doğum yaptım doktor doğum oncesi ultrasonla solunumu varmı baktı sıkıntı yok dedi gercektende sıkıntı olmadı.36 haftalik dogum yapmis arkadasim bebek suan yogun bakimdaydis o kadar erken doğum mu sayılıyor 36ben 36yi devirdi mi yoğun bakımlık biseyi kalmaz diye biliyordum tabi o işler o kadar basit değildir de ne bileyim sebebini de soramadım malum doğum ve yoğun bakım telaşı meşgul etmeyeyim diye
Valla hemşire dedi ki erkekler gibi kan düzeyin ama yanlış olctuler bence caktirmadim sağlık ocağında elden bakiverdiler tahliler gidecek diye. Çünkü hastaneden çıkarken 11 dimaşallah sena kanlı canlısın
Küçük hanımlar duydunuz annenin uyarısını8 TemmuzHanım kızlar öncesinde sürpriz yapmaya kalkmazsa tabi
Annem ve babamda da vardı. Erkek kardeşim sarılığı çok ağır geçirdi. Işık tedavisi gördü bebekken 4 5 gün. Sonrasında herhangi bir sıkıntı olmamıştı. Doktorun ne diyor?Kızlar bebeğime aramda kan uyuşmazlığı var bu nedenle sarılığı bir artıyor bir yükseliyor..1 gece hastanede yattık sonra bidaha yükseldiKonu hakkında bilgisi olan var mı
Canım doymuyor bugün test ettim onayladım emzirdim 40 dakika sonra yine araniyordu,sütüm hala yetmiyor bugün 5. Günümüz daha beklemek lazım
Kızlar bugün sezeryanın 8.günü ve kanamam 7.gün kesildi tecrübeli annişler normal mi? Çok az sürmedi mi sizce
Ben buz gibi bı ananas suyu alabilir miyimGünaydın kızlar ☺
9’dan 9’a malak gibi uyumuşuz çok afedersiniz
Doğurmayanlara kahve, doğuranlara meyve suyu ikramı başlamak üzeredir..
Bilginize
Buyrun efenimBen buz gibi bı ananas suyu alabilir miyim
Öyle mi diyosunBuyrun efenim
Ayrıca bence kan hapını kullanmalısın emzirmek uzun bir maraton ve depoları tğketmeye devam ediyor bebek de. Demir hapı kan depon dışında saç tırnak cilt için de faydalı. Bence bi düşün ☺
Bnm kanamam da bir hafta on gün falan sürmüştü, sonra kırkımız çıkana kadar ara ara kahverengi leke şeklinde devam etti.. Anormal olduğunu sanmıyorum ☺Mammamia2
Öyle mi diyosundunyalilardan tissskiniyorum dediği gibi haplardan artık booohgkk bı de kırın çıktıktan sonra kontrole gel demisti kadın dogumcum enfeksiyon falan kapmadim sence gitmem ne kadar elzem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?