2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Öyle mi diyosun dunyalilardan tissskiniyorum dediği gibi haplardan artık booohgkk bı de kırın çıktıktan sonra kontrole gel demisti kadın dogumcum enfeksiyon falan kapmadim sence gitmem ne kadar elzem ?
Bak mesela 9 ayda 2 kere bebeği görüyoruz biz burda. Ne kadar rahatlar o konuda biliyosun..
Ama bebek doğduktan sonra 1-3-7-14. Günlerde eve ebe ekibi gelip kontrol ediyo..
Hem bebeği hem anneyi
Bebek emiyo mu kilo alımı nasıl, cildinde gözlerinde reflekslerinde bi anormallik var mı bakıyolar. Tavsiyeler sorular vs.
Annenin de varsa dikişi, meme ucu yarası, sezeryansa karnında yarası, kanaması vs ne halde hep soruyolar.

Anne karnında bebeği rahat bırakanlar sonra bizi bu kadar didikliyosa vardır bi bildikleri bence.
Hizmet veriliyor madem, al derim ben

Kızlar doğurdum. Sabah hafif sancı başladı duşa girdim acıdan bağırarak çıktım. Neye uğradığımı şaşırdım çöktüm yere yerimden kalkamadım nasıl giyindim bilmiyorum eşim arabaya binelim gidelim dedi yapamam dedim ambulans çağırdık beni kaldırıp götürdüler, ama nasıl bağırıyorum.. Hastaneye varır varmaz doğuma aldılar hemen doğdu bebek, az bir dikişim var ama kolay ve çabuk oldu elhamdulillah.
Allahım ne oldu ne bitti hiç anlamadım 1 saat içinde.. şimdi odadayım kızımı emziriyorum.
Aslında ebe cağıracaktım ama hem ulaşamadım hem de zaten yetişemezdi diye düşünüyorum yani nerdeyse ambulansın içinde doğacaktı. Hayırlısı böyledir inşallah çok mutluyum nerde nasıl önemli değil zaten bebeğim iyi ben iyiyim çok şükür.

Gözün aydın olsun, darısı başıma inşallah. Kaç haftalık doğdu. Öncekilerden daha mı erken geldi?

Gozunuz aydin. Kac haftalik dogdu

Hayırlı uğurlu olsun ne güzel 1 saatte doğmuş miniş. Sende böylelikle bir doğumuda hastanede yapmış oldun. Değişiklik iyidir

Gözünaydın
Ne kolay olmuş maşallah

doktor beni bu gidişte alttan muayene edecek diye çok korktum ama yapmadı, gıcık eşim de hemen soruyor ne zaman çatıya bakacaksınız diye haftaya dedi
kızım da 3300gr olmuş boyu kilosu yerinde her şeyi normal dedi, doğumla ilgili yine bişi konuşmadık.

nstde bu çocuk hep uyuyor kızlar, ne yapsam fayda etmiyor. yemek yiyip gidiyorum üstüne tatlı, çikolata, şeker ne varsa yiyorum bana mısın demiyor uyuyor. siz neler yapıyorsunuz bebek hareketlensin diye?

Samiracım anlattığın olay bu demi? Kurumus-Maskara m bi bak derim videoya

Hadi gözün aydın, her şeyde vardır bi hayır hastanede doğum olmuş bak belki böylesi daha iyi oldu. Taşınmaya girişmeden geldi minik desene.. Allah kolaylık versin, yeterince sütün olsun inşallah.. Kaçıncı haftada yedin 38+1 falandı sanırım

Aslında onu uyaran bir şey vardır. Kahve, baklava vs. denemek lazım. Bir de yapısal olarak sakin bir bebeğin olabilir doğunca.

Gözün aydın olsun, darısı başıma inşallah. Kaç haftalık doğdu. Öncekilerden daha mı erken geldi?
Gozunuz aydin. Kac haftalik dogdu
Hayırlı uğurlu olsun ne güzel 1 saatte doğmuş miniş. Sende böylelikle bir doğumuda hastanede yapmış oldun. Değişiklik iyidir
Gözünaydın
Ne kolay olmuş maşallah
Sağolun canım:) 38+1 de doğdu 2950 gram. Evet bu da hastanede oldu, :) tabiki evdeki rahatlık yok ve devlet hastanesi olduğu için çok da güzel muamele görmüyor insan.. (Ama mecbur en yakın hastaneye götürdü ambulans)
Ama hepsi geçti gitti yani ille de evde doğurucam demedim hiç, tabi tercihimdi o ayrı. Ama artık hiiiiç önemli değil yaa bebeğim geldi ya :) hepiniz de yaşarsınız en güzel şekilde inşallah:)

Gozun audin hayirli olsun. Takipte oldugun bi doktor hastane yok muydu gidecegin? Cok kolay olmus masallh tabi senin ilk dogum degil onun etkisi vardir sanirim? Oncesinde hic dogumun yaklastigini hissettirecek bisey yasadin mi pat diye mi oldu? Hani kanala girmeliymis ya en son kontrolde nerdeydi bebegin?

Benimki uyuyunca karnımı sallıyor hemşire bide limon esansı koklatiyorlar .

Hangi hastaneye götürdüler, muamele çok mu kötüydü? Bide hangi belirtilerin vardı 3 4 gün öncesinde

Gözün aydın güle güle büyüt bebisi darısı başımıza inşallah böyle kolay bi doğum olsun.

Kontrol oldugum bir doktor vardı ama ambulans olunca seçme hakkı olmuyor en yakın hastaneye gidiyosun mecbur. Evet 3uncu bebekti ve zaten kanala girmişti yani herşey hazırdı:)

Kızlar bebeğime aramda kan uyuşmazlığı var bu nedenle sarılığı bir artıyor bir yükseliyor..1 gece hastanede yattık sonra bidaha yükseldi Konu hakkında bilgisi olan var mı
Bizde de kan uyuşmazlığı var. İki kere 11 bir kere de 13 cikti doktor artık yükseleceğini sanmıyorum dedi. Ama ben de korkuyorum. Sizin kaç çıkmıştı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…