2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayy sabah sabah krize soktun beni ya Allah da seni güldürsün

Canım al süt sağma makinası sağ doldur biberona icsin benim iki arkadaşım bebeklerini o şekilde 2 sene anne sütüyle besledi fazla sütünü at buzluğa

Canım al süt sağma makinası sağ doldur biberona icsin benim iki arkadaşım bebeklerini o şekilde 2 sene anne sütüyle besledi fazla sütünü at buzluğa
Zaten o sekılde yapıyorum gündüzleri sagdıgım sütlerle ıkı saate bir.geceleri mama veriyorum 3saate bi.emmezse o sekılde devam edecegim

Harfi harfine katılıyorum.
12 yıldır anneyim . Bakın tecrübeliyim diye ahkam kesmek değil niyetimiz yeni annişlerr
Ama geçecek kalıbımı basarım geçecek her bebek süreci farklı anne için şartlar tetikleyenler çevre baskısı vs vs

Size kötü gelen insanları etrafınızdan uzaklaştırmaktan çekinmeyin. Gerekirse eşinizle de kötü olun onlarla da sonuçta cezai ehliyetimiz yok ben lohusalıkta sonradan ayy benn neymişim öylee hiç kendimde değildim der çıkarsınız işin içinden
Günü kurtarın valla bugünler geri gelmeyecek

Ya bu otomatik anakıcakları falan işe yarıyomu şimdi doğurgan haziran anneleri akıl verin bakem

Kızlar bu videoları çok yararlı buldum. Kimin hangi konuda sıkıntısı varsa ona göre izleyebilir ama bence hepsi bilinmesi gereken şeyler. Özellikle henüz hiç tecrübesi olmayan anne adayları için süper

Anne sütü sağma ve saklama...

Mis gibi evimde 37+1 den merhaba Dağ gibi yük kalktı üzerimden temizlik bitince.Canim anamın ellerine sağlık.Allah başımızdan eksik etmesin.Annemden utancına akşama doğru gelen kv m de sağolsun sonunda eli değdi evime Komşum da sağolsun mis oldu camlar dolaplar.Ayyyy çok mutluyum doğurabilirim artık

Oooogggggghhh mis mis. Amin Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin.

Haziranın son günü bakalim temmuzun kaçında hepimizin gebeliği sonlanmış olucak şimdiden nerdeyse yarımız kavuştu yavrularına...darısı kalanlara sağ salim inşallah...oğlum hep 1 temmuzda gelecek dedi malum mu oluyor acaba abisine bekliyoruz her hafta şu haftayı da atlatsak tamamız diyorum kacacak cok hafta da kalmadi

Sağol ikinci ise en azindan üçüncü kadar olmaz inşallah yine de hafif geçer sende de.

Evet depresyondayım sanırım gözümün yası durmuyo . Bide bu bebe emmiyo gece 3saate bı mama hazırlamak zoruma gidiyo öğlenleri süt sagmak falan. Off off.kovabılsem ah yapabılsem
Geçe 3'te de sağdığın sütü kullanıyorsun di mi? Mama deyince formül süt geliyor akla. Uykulu uykulu o daha zor olur.
Biri beni uyandırsın
O zaman sana

Günaydın kızlar dün göbek bağımız düştü şükürler olsun.
Birde İstanbul serinledi. Çok mesudum
Resmen allah yardım ediyo sanki dimi
Senin lohusalık benim son günler ve istanbul esiyo nem yok şaka gibi
Gerçekten erdik galba biz
Gözünaydın bide miss gibi yıkarsın bide şimdi o minnoşu ohhh

Sağol ikinci ise en azindan üçüncü kadar olmaz inşallah yine de hafif geçer sende de.
Emzirmeye başlar başlamaz o rahim kasılma toplanma acısı daha çok hissediliyordu.
Bir de sen zor yetiştim hastaneye dedin ya. Öncü sancıların geç mi geldi? Yani düzenli sıklıkla gelme hali olmadı mı? Sancı geldi ama hani evde çok mu bekledin? Benim de 3. Bir de hastane uzak. Tırsıyorum

Zaten o sekılde yapıyorum gündüzleri sagdıgım sütlerle ıkı saate bir.geceleri mama veriyorum 3saate bi.emmezse o sekılde devam edecegim
Bi şekilde doyacak aç kalmiyacak canim sonuçta o da senin sütün yeni doğum yaptin insanların konuşması canını skabilir duyma onları benim kaynanamda aç bı çocuk aç bu çocuk sütün mu yok senin diyip duruyordu bı gün bı siktim sütumu fiş diye suratına geldi o da o günden sonra sustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…