2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hızlıca rüyamı aktarıyorum
@Meylen sen bi anda Doğum başlıyor ve hastaneye zor yetişiyordun. Normal Doğumla pamuk gibi kızın oluyordu hem de sabaha taburcu oluyordun. Herşey çok hızlı oldu deyip hastane için süslerim kaldı bişey yapamadım deyip üzülüyordun
Bende kızın yaptığı perine masajları işe yaradı bak sen korktun diye kendime kızıyordum

Dün bahçede keyif , Asma yaprağı dizme akşamına düğün dernek derken bugün 08:40 daki randevuma geri sayım başladı ve ben tabi ki de uyuyamayacağım çünkü son haftaların heyecanı da başka oluyormuş banyoydu kahvaltıydı çabucak güzelce geçsin şu randevum artık başıma ne gelecekse de gelsin bitsin

Kızlar Ben de sizin kafanizdaydim ilk bebeğimde. Hiç sakınmadım, gelen sevdi giden sevdi. Sevgi görüyo diye mutlu oluyordum hatta. Sonra bebeğim 23 günlükken bir hasta oldu, 10 gün kuvozde kaldı . Brosiolit olmuştu, virüs kapmış birinden

20 günlük lohusa halimle 10 gün boyunca gece 2 lere kadar yoğun bakım kapısında beklemek o kadar zordu ki. Ameliyat sonrası hiç sknti çekmeyen ben ayakta kalmaktan dikişlerim iltihap kaplamıştı. Üzüntüden sütüm mütüm gitmişti . Hele 20 günlük bebeği orda bırakıp eve dönmenin acisini anlatamam. O haldeyken insana çok koyuyor

Yanı bebek 3 aylık olduktan sonra haklisiniz çok sakinmamak lazim. Ama yenidoğan dönemini atlatana kadar olabildiğince az insanla temas kurması gerekiyor. Çünkü bağışıklık sistemleri henüz gelişmemiş, çok savunmasızlar. Bizim taşırken farketmedigimiz , bize zarar vermeyen virüsler onlara bulaştığında sonucu ağır oluyor, savasamiyorlar

O yüzden mümkünse ilk 3 ay olabildiğince az insan diyorum. Bu bebeğimi odasından bile çıkarmayı düşünmüyorum. Yaşadıklarımı sadece ben biliyorum çünkü . Korkuyorum

Ama annem eşim ve ablamlar hariç. Onlar hem psikolojik destekcim hem de her zaman beni rahatlatmak yükümü hafifletmek derdindeler. Ilk 3 ay sadece onlar diyorum. Gerisi gölge yapmasın çok net.

Hele eşimin tarafını görecek yüzüm yok. 9 aydır ne skntilar çektim umurlarında değildi ne aradılar en sordular. Şimdi de gelmesinler hiç ihtiyacım yok onlara . Ama huylarıdır, biz kotuyken aramazlar bile her şey düzelince dökülürler meydana

Çok çok gecmis olsun
Nasıl böyle bir durumu ihmal etmişler hakikaten anlamadım. Ama kendini suçlama. Nerden bilecektin ki?
Sen sütünü duzenli sağıp üretimine devam et. 10 gün yenidoğan ici bir şey değil. 2ay sonra emen bebek gördüm. Alır memeni merak etme. Sadece biraz gayret ve sabr gerekecek

Lütfen kendini üzme. Allahın izniyle Bebeğinle geçireceğin upuzuuunn bir ömür var önünde. Hatalar da doğrular olacak hatta ihmaller pişmanlıklar da olacak bu süreçte. Her şey insan icin. Her hatayi telafi etmek icin vaktimiz var. Yasadigin bugünleri unutacaksın inşallah. Kendine iyi bak, hala lohusasin . Senin de özene ihtiyacın var çok ayakta kalma

Y Yademim Sen nasıl oldun?
Yukarıda bahsettiğim gibi kızım 20 günlükken kuveze girdiginde benim de dikişlerim iltihap kapladı. Tamamen yorgunluktan ve kalabaliktandi. Galiba benim de crp değerim 100 civarıydı ve çok açıyordu dikişlerim. Sezaryenle Hiç problemim yokken iltihapla uğraşmaya başlamıştım çok üzücüydü. Ama antibiyotik tedavisiyle sadece 2 gunde duzelmistim. Sen de iyi olacaksin eminim

Etrafını biraz Sakinlestir artik. Yardımcı olmayan herkes bir çekilsin gitsin ay valla sinir oluyorum.

Nezaman doğurcaz ozaman anlıcaz galiba:)
Sefa geldi hoş geldi hadi gözün aydın olsun canımm Allah sizi hiç ayırmasın.
Nasıl uyarmadilar seni yaaaa.Zor biliyorum ama geçici bir süreç.Bebegin hemen toparlar sağlıkla tekrar emmeye başlar inşallah.Cok çok geçmiş olsun canım.
Pelin tiroid ilacı var mıydı? Ona devam ediyor musun peki?
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınıza ihtiyacım var.yoğun bakımdaki hemşireye tüm içtiğim ilaçları söyledim çocuk doktoru troid ilacı için birşey demedi kan sulandırıcı ve tansiyon ilacını söyledi diğerlerinde problem yok dedi ama bugün yine hepsini sorucam bunlar belli olmuyor kiii.sarılığa okadar takılmıyorum atlatır diye düşünüyorum sıkıntım su ilaçlr umarım bir zarar vermemiştir dün testleri yapılcaktı umarım sonuçlar iyidir çok cabuk atlatır yavrum inşallah

Valla öyle oluyor bu bebekler herşeyi unutturuyor insana

Inşallah bebeginin testlerinde hicbir sorun çıkmayacak, inanıyorum sen de inan
Bize haber ver

Sen ağda yaptırdın mi önce onu söyle bakiim???
Valla yaptirmadiysan, yok sana liste falan.
Kadın alışveriş listesini bitirdi, doğum listesine sardı. Listeli kadın
Hahahah iş yerinde de boyleyim başakcım hep prensip sahibiyim işleri sıraya sokarım müdür olursam personelim yandı ağda için cevabımı gün içerisinde vereceğim sana

Herkesin psikolojisini alt üst ettim ya
Ay hadi inşallah rüyan çıksın canım hepimize öyle hızlı güzel bi doğum nasip olsun

Ben kan sulandirici igne kullaniyorum canim o neye sebep oluyomus yani cok gecmis olsun kuzunada canim inşallah hemen toparlayip cikar bende bugun goturucem dr kontrolune

Kızlar biz beşiği almıştık ama eve getirtmedik mağazanın deposunda acaba ne zaman getirip kurdurtsak ?

Kizlar siz ne.kadar surede bir doktora gidiyosunuz. Beni normalde hafta 1 cagiriyodu. Ama doktorum artik cok daha sik cagiracagim dedi. Bu cumartesi gittim carsambaya tekrar cagirdi. Gidip gitmemekte kararsiz kaldim
Ayda bir 6 aydan sonra 3 haftada bir şimdi 2 haftada bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…