- 13 Eylül 2016
- 353
- 881
- 33
Kızlar çok morelim bozuk ya oğlumun sarılığı yükselmiş ışığa koydular kaç gün kalacağı belli değil.birde ne öğreneyim süt sağmam için oturttular beni bebeğe sağarken hemşire geldi siz sütünüzü veremezmişsiniz dedi neden dedim ? Kullandığınız ilaçlar yüzünden dedi.kullandığım ilaçlar süte geçiyormuş yani ben bugüne kadar oğluma zehir içirmişim resmen üstelik su iki gündür de sarılık diye dayadım da dayadım sütü evladıma.meğer o uyku hali az yemesi ve dün derilerinde döküntülere rastladım hepsi bu yüzdenmiş.bana bir Allahın kulu bunu söylemedi emziren kişiler dikkat etsin tansiyon kan sulandırıcı vs gibi ilaç kullanan varsa.içtiğim tansiyon ve sezeryandan sonra yazılan kan sulandırıcı iğne sebep oluyormuş.şimdi mamayla beslicekler oğlumu ve ben 2 sattte bir yine sütümü sağıp dökücem.ilacı kestim ama atmam 10 günmüş 10 gün sadece mamayla beslemek zorunda kalıcam .10 günden sonra tabi mamaya alıştıktan sonra süte dönermi bilemiyorum: ((((
Nezaman doğurcaz ozaman anlıcaz galiba:)
Sefa geldi hoş geldihadi gözün aydın olsun canımm Allah sizi hiç ayırmasın.
Haklısın canım ya en ufak ağrı kesicide bile uyarıyolar da madem bu kadar zararlıymış uyarmamışlar yada zararı olmayan bişey yazmaları gerekirdi sen bilemezdin senin suçun değil ortada Bi bebek var sonuçta
İnşallah bununla gelmiş gelmiş olsun canım benim sıkma kendini günahın yok inşallah kolayca atlatırsınız hemen kavuşursunuz yavruşunla
Nasıl uyarmadilar seni yaaaa.Zor biliyorum ama geçici bir süreç.Bebegin hemen toparlar sağlıkla tekrar emmeye başlar inşallah.Cok çok geçmiş olsun canım.
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanır kuzucuk .Bunuda atlatacaksınız allahın izniyle benim yeğenlerimde de çok sarılık vardı işin da kaldılar hatta kanını bile degistireceklerdi o kadar ki çoktu ama geçti şükür senin yavrunda hemen atlatır üzülme canım.
Pelin tiroid ilacı var mıydı? Ona devam ediyor musun peki?
ya çok geçmiş olsun pelo çok üzüldüm
nasıl ilaç verdiler sana hangi doktor emzirdiğini bilmiyo mu veren doktor
şikayet et ne demek ya ay çok üzüldüm
ışık tedavisinde bişey yok sarılığı geçer korkma ona takılma sonra senide emer
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınıza ihtiyacım var.yoğun bakımdaki hemşireye tüm içtiğim ilaçları söyledim çocuk doktoru troid ilacı için birşey demedi kan sulandırıcı ve tansiyon ilacını söyledi diğerlerinde problem yok dedi ama bugün yine hepsini sorucam bunlar belli olmuyor kiii.sarılığa okadar takılmıyorum atlatır diye düşünüyorum sıkıntım su ilaçlr umarım bir zarar vermemiştir dün testleri yapılcaktı umarım sonuçlar iyidir çok cabuk atlatır yavrum inşallahÇok çok gecmis olsun
Nasıl böyle bir durumu ihmal etmişler hakikaten anlamadım. Ama kendini suçlama. Nerden bilecektin ki?
Sen sütünü duzenli sağıp üretimine devam et. 10 gün yenidoğan ici bir şey değil. 2ay sonra emen bebek gördüm. Alır memeni merak etme. Sadece biraz gayret ve sabr gerekecek
Lütfen kendini üzme. Allahın izniyle Bebeğinle geçireceğin upuzuuunn bir ömür var önünde. Hatalar da doğrular olacak hatta ihmaller pişmanlıklar da olacak bu süreçte. Her şey insan icin. Her hatayi telafi etmek icin vaktimiz var. Yasadigin bugünleri unutacaksın inşallah. Kendine iyi bak, hala lohusasin . Senin de özene ihtiyacın var çok ayakta kalma
Valla öyle oluyor bu bebekler herşeyi unutturuyor insanabugün 1 haftadır ilk defa eşimle yalnız kaldık annem pazara gitti kızıda uyuttum eşimle uzandık muhabbet ettik
1 hafta geçmiş hala daha doğumhanede neler olduğunu anlatmamışım ona
oda ben içerdeyken dışarda neler olduğunu
onları falan konuştuk
aynı evin içinde muhabbet etmeyi bile unutmuşuz 1 haftadır
iyi geldi
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınıza ihtiyacım var.yoğun bakımdaki hemşireye tüm içtiğim ilaçları söyledim çocuk doktoru troid ilacı için birşey demedi kan sulandırıcı ve tansiyon ilacını söyledi diğerlerinde problem yok dedi ama bugün yine hepsini sorucam bunlar belli olmuyor kiii.sarılığa okadar takılmıyorum atlatır diye düşünüyorum sıkıntım su ilaçlr umarım bir zarar vermemiştir dün testleri yapılcaktı umarım sonuçlar iyidir çok cabuk atlatır yavrum inşallah
Hahahah iş yerinde de boyleyim başakcım hep prensip sahibiyim işleri sıraya sokarımSen ağda yaptırdın mi önce onu söyle bakiim???
Valla yaptirmadiysan, yok sana liste falan.
Kadın alışveriş listesini bitirdi, doğum listesine sardı. Listeli kadın❤
Herkesin psikolojisini alt üst ettim yaHızlıca rüyamı aktarıyorum
@Meylen sen bi anda Doğum başlıyor ve hastaneye zor yetişiyordun. Normal Doğumla pamuk gibi kızın oluyordu hem de sabaha taburcu oluyordun. Herşey çok hızlı oldu deyip hastane için süslerim kaldı bişey yapamadım deyip üzülüyordun
Bende kızın yaptığı perine masajları işe yaradı bak sen korktun diye kendime kızıyordum
Ben kan sulandirici igne kullaniyorum canim o neye sebep oluyomus yani cok gecmis olsun kuzunada canim inşallah hemen toparlayip cikar bende bugun goturucem dr kontroluneKızlar çok morelim bozuk ya oğlumun sarılığı yükselmiş ışığa koydular kaç gün kalacağı belli değil.birde ne öğreneyim süt sağmam için oturttular beni bebeğe sağarken hemşire geldi siz sütünüzü veremezmişsiniz dedi neden dedim ? Kullandığınız ilaçlar yüzünden dedi.kullandığım ilaçlar süte geçiyormuş yani ben bugüne kadar oğluma zehir içirmişim resmen üstelik su iki gündür de sarılık diye dayadım da dayadım sütü evladıma.meğer o uyku hali az yemesi ve dün derilerinde döküntülere rastladım hepsi bu yüzdenmiş.bana bir Allahın kulu bunu söylemedi emziren kişiler dikkat etsin tansiyon kan sulandırıcı vs gibi ilaç kullanan varsa.içtiğim tansiyon ve sezeryandan sonra yazılan kan sulandırıcı iğne sebep oluyormuş.şimdi mamayla beslicekler oğlumu ve ben 2 sattte bir yine sütümü sağıp dökücem.ilacı kestim ama atmam 10 günmüş 10 gün sadece mamayla beslemek zorunda kalıcam .10 günden sonra tabi mamaya alıştıktan sonra süte dönermi bilemiyorum: ((((
GünaydınGünaydın ben bugun son kez işe ama ondan önce çalışamaz raporu almaya gidiyorumgörüş günüüüü
Ayda bir 6 aydan sonra 3 haftada bir şimdi 2 haftada birKizlar siz ne.kadar surede bir doktora gidiyosunuz. Beni normalde hafta 1 cagiriyodu. Ama doktorum artik cok daha sik cagiracagim dedi. Bu cumartesi gittim carsambaya tekrar cagirdi. Gidip gitmemekte kararsiz kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?