Hadi iyisinGönöydön
Bugün görüş günü
Resmen bebeğimi görcemmm
Ay ben şok
Gidiyim kocişi uyandırayım kahve yapsın
Ben de saçımı düzleştiyim..
Bi’ rimel bi ruj..
Bi’ şort bi’ tişört..
Hop hastane
Canım bizimde sarılık var biraz şimdi ölecekler. Ona göre fototerapi alacağız. 5. Gün sonrası fizyolojik sarılık oluşabilir. Çoğu bebekte de oluyor. Onun için moralini bozma eşinle aranızda kan uyuşmazlığı yok değil mi? Mamayı da mümkün olduğunca enjektör ya da kaşıkla vermeye çalışsanız ozama alışma tekrar seni emer. Sağ ayı sakın bırakma kesilmesin sütünCanım herşeyim aynı hastanede oldu bütün bilgilerim hepsinde var çocuk doktoru da aynı hastanede kadın doğumda kan sulandırıcıyı 2. Gün hastanede kendileri yaptı nasıl birşey anlamış değilim çocuk doktoru hastanın kendisinin söylemesi lazımdı demez mi? Ulen ben size güvendim doktorsunuz ya ilaçları zaten siz yazdınız ya hepsinden haberiniz varya 50. Kere doğuma girerken bile kullandığım ilaçları sordunuz ya ?? Doğuma girerken tansiyon hapını iç diyende siz..inşallah kolay atlatırız ama çok üzgünüm şimdiden çok özledim oğlumu: (
Benim de rujlu teyzeyeSadece görümceme veresim yok bak yalan yok
Amin babysu ❤Günaydın herkese ❤
Bende rüyamda B bskscl gördüm inşallah doğurursun bugün
Kızlar normal dogumda belden yapılan iğnenin türkçesi epidural mi oluyor. Yapıp memnun kakan varmi benim bugün gidip kağıt imzalanan lazım onun için eğer istersem yapacaklar. Bazı yaptıranlar memnun bazıları da çok bel ağrısı baş ağrısı yapıyor diyor.
Kız Meylen kanki rüyalarında bizi doğururken görenler olmuş. Bugün ikimizin de görüş günü hem. Ben birer tane kız bebek patlatalım diyorum, ne diyorsunGünaydınlıkkkkkk tabiki erken kalktım
Güzel bi kahvaltı yapmam ve kızıma gitmem lazım bugün ❤
Hadi iyisin
Ben de az görüyordum.
Sonra bir şeyler oldu.
2 gün üst üste usg ve nst.
Başak kankim hiç belirtim yokKız Meylen kanki rüyalarında bizi doğururken görenler olmuş. Bugün ikimizin de görüş günü hem. Ben birer tane kız bebek patlatalım diyorum, ne diyorsun
Her sabah 5 de kargalarla birlikte uyaniyorum buraya dadaniyorum . Kendi kendime konusup gidiyorum
Amin inşallah CanımHerkesin psikolojisini alt üst ettim ya
Ay hadi inşallah rüyan çıksın canım hepimize öyle hızlı güzel bi doğum nasip olsun ❤
Başak kankim hiç belirtim yok
Kayınvalidem kuzenim de görmüş bugüninsanların da psikolojilerini bozdum yemin ederim ama gelmiyor ya ben doğuramıyorum sen pırtlat litfen ❤❤
Ben saldım artık ya eşimede dedim boşver gelmesin zilli doğurmuyorum ben diyeÜfff ben artık stres oluyorumm yaaa, sanki yıllardır hamileyim,
sanki asla doğuramayacağım gibi hissediyorum
dün akşam hafif sancı vardı mis gibi duş aldım, kaş bıyık üzerinden gittim, çantamı kontrol ettim, doğuracam biraz uyuyum nasılsa sancıyla uyanırım dedim deliksiz uyumuşum
ayrıcaaa, doğurmadın mı diye mesaj atanlar mı,
arayanlar mı,
rüyamda gördüm yoksa doğurdun mu kız diyenler mi,
hepsinden mevcut mübarek
diyorum heee doğurdum da saklıyorum 40 ı çıkınca gösterecem size
diyorum beni bi salın artık
Zorla getirticezSana eşlik etmek için ben de uyanıyorum ama bi ara gözler gidiyor dalıyorum
Amin inşallah CanımKafayı bozduk topluca artık sağlıkla doğsalar diye bekliyoruz
Benim kv uzakta, ben doğuma girimce binip gelecek, her gün 2 kere mesaj atardı 3 gündür sesi çıkmıyorBen saldım artık ya eşimede dedim boşver gelmesin zilli doğurmuyorum ben diye
Kayınvalidem de yazık kadın diyo ki abam geleyim evini silip süpüreyim dedim anne boşuna gelme Bi umut işte
Kız bizi kesecekler bu bebeklikler rahatlicak o zaman
Başak kankim hiç belirtim yok
Kayınvalidem kuzenim de görmüş bugüninsanların da psikolojilerini bozdum yemin ederim ama gelmiyor ya ben doğuramıyorum sen pırtlat litfen ❤❤
İçimden bi ses bu haffa kesin doğurcan diyoBiri şu kıza gelmesi gereken yeri öğretebilir mi artık böbreklerimden çıkmaya çalışıyor yine o minicik ayağını bi dayıyo ki sormayın
Hahaha benimki de Seval ayıp değil mi yolda suyun gelecek sen bu delilere neden uyuyorsun yavrum evinde otur son zamanların diyordu dün diyo ki boşver kızım gez gelmiyo mademBenim kv uzakta, ben doğuma girimce binip gelecek, her gün 2 kere mesaj atardı 3 gündür sesi çıkmıyorumudu kesti zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?