2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Herkes doğuru doguruverdi temmuz grubu güya temmuza kalanlar doğmuyor moduna girdi zor bu isler kimi erken der kimi geç yaranilmiyor insanoğluna ... Kizlaaaarrrrr doğurmak istemiyorum gecede gündüzde var kapı gelecek diye korkuyorum sezeryan istemiyorum ama çok yoruldum hala da çalışıyorum .. Nasıl çıkacak bu çocuk nasıl habersiz geldi pat diye öylede kolay gelse dünyaya

canım doktor bana 15 günden önce korse kullanma dedi
sen ne zaman başladın kullanmaya
bide 1 haftada kaç kilo gitti
ya benim az gitti sanki 6 kilocuk

Ayyy gülmekten öldüm yaaaa

Karamela sepetim yatakta yuvarlanmaktan kalkıp kahvaltı hazırlayamadım
Bugün kahve yerine kahvaltı alayım mı??
B bskscl canım müjde ağda yaptırdım 7 8 dk sürdü hiç acımadı tertemiz oldum kaş bıyık da tamam :) :) :)
Kız ben belki de sana kafayı taktığım için doğuramıyordum Şimdi rahatca doğurabilirim.
Kadın bizi 7-8 dk için, 40 gün bekletti

Ya bişey sorucam aşırı tatile gidesim var acaba eylüle falan gitsek üç bucuk aylık olucak ya yolu ve sıcağı kaldırabilir mi bebeğim ?
Ya 40 çıktı diyosun kalk git nereye gidiyosan yaa
Ben daha doğurmadım eylülü geçtim ağustos sonu giderim biyere valla kimse tutuamaz

Bende çok severim bunları canım güle güle kullan bende küpe istiyordum eşim anneler gününde kolye almış, alma Doğum hediyesi dedim kendim demesemiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…