5 gün şunun şurasında ne kaldıOy kuzum yaaaa.Sabir benim rüyaya göre 5 günün kaldı
Bu haftayı çıkarmaz diye diye haziran bitti şükocuğum ağustosta direk konuşmaya başlayarak gelecekİçimden bi ses bu haffa kesin doğurcan diyo
Kız o kurulcak kokusu çıkcak silincek falan daha ne bekliyosun senDoğru canım tamam
İyi bi sancı ama doğurmaya yetmiyor. Suni ile bunu 90-100'e çıkarıyorlar. Açılma artıyor. Süreç kısalıyor.Kızlar nst de sancıların 50-60 dolaylarında çıkması ne demek
Ben ilk defa diyorum ama bakk dinle beni :)Bu haftayı çıkarmaz diye diye haziran bitti şükocuğum ağustosta direk konuşmaya başlayarak gelecek
Herkes öyle diyo da du bakalım canım
canım doktor bana 15 günden önce korse kullanma dedi@Saryamarya canım tam 5. Gün baya iyiydim. Dik yürüme ve bebeği tutabilmek açısından canım korse mutlaka kullan yürümeyi rahatlatıyor. Aynı yerden kestiler canım birde jel verdi Dr iyileşmesi açısından iz kalmasın diye bakalım.
Ayyy gülmekten öldüm yaaaaAy bu bebekler insanı ne hale sokuyor ya aklima bir anım geldi
Hanı lohusa kadın hakkında birtakım hurafeler var ya. Işte yalnız kalırsa cinlenir, şöyle olursa cinlenir, boyle yaparsa cinler musallat olur vb bir sürü hurafe... eşim de bunları duya duya etkilenmişti sanırım biraz korkuyordu
Neyse işte bir gün ben bu senin bahsettigin pozisyonda bebeği emziriyordum . Popom kapiya donuktu. Kapi da kapaliydi. Esim bir anda odaya girdi ve manzarayi gorunce ne yapmaya çalıştığımi anlamadı carpildigimi falan düşündü galiba. Nutku tutuldu :" Allah allah bismillah bismillah " diye diye cirpindi . Ben de onu bir anda delirmiş gibi görünce çığlık attim , noldu sana diye. Öyle karşılıklı birbirimizden korkmuş olduğumuz yerde zipliyorduk. Annem geldi bizi durdurdu
Dün kirkimiz çıktı bile
Kızlar alemsiniz
Böyle iyi oldu ama ya temmuz sonunu bekleyenler olarak yalnız kalmamış olduk
Hem bunun normali 40 hafta zaten biz neden bir ay öncesinden beklemeye başladık ki. Işte bunlar hepBirefebirece yüzünden
Hayırlısıyla inşallahBen ilk defa diyorum ama bakk dinle beni :)
Gelicek bugün yarın annesii
Kız ben belki de sana kafayı taktığım için doğuramıyordum
Ben doğurdum kızlar darısı sizin başınıza
Ya 40 çıktı diyosun kalk git nereye gidiyosan yaaYa bişey sorucam aşırı tatile gidesim var acaba eylüle falan gitsek üç bucuk aylık olucak ya yolu ve sıcağı kaldırabilir mi bebeğim ?
Bende çok severim bunları canım güle güle kullankimine göre babane küpesi gibi gelsede ben bayılıyorum bu küpelere ya
kv sormuş doğum hediyesi bilezik mi yapayım falan diye eşime
eşimde bu küpelerden istiyodu demiş
biraz önce geldiler almış
çok tatlı değil mi ama yaa
daha öküz eşim hiçbişey almadı
ananı örnek al biraz dedim laf soktum ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?