2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bence de dogurabilirsin artık sorma kadının görmediği yerim kalmadı karnımdan görmediğim için sorun yoktu

Ya bişey sorucam aşırı tatile gidesim var acaba eylüle falan gitsek üç bucuk aylık olucak ya yolu ve sıcağı kaldırabilir mi bebeğim ?
Kuzum Atlas 2 aylıkken ben alıp Türkiye’ye götürdüm. İzmir-İstanbul vs dolandık. Sorunsuzdu ama Mayıs ayıydı..
Yol sorun olmaz daha, ama sıcağı bilemiyorum

Şimdi çıktık hastaneden.. Azıcık gecikme olduğundan sana brunch tadında bi kahvaltı hazırlıyorum..
Şöyle soğuk meyve suları, hamur işleri, tazecik salatalıklar çeri domatesler, çeşit çeşit peynirler falan..
Kızından ümidi kestik annesini şımartalım azıcık bence hak etti

Kız bende çok istiyorum eşimin korkusunu yenersem eylülde kaçar
Bizde de anneler mübarek korkutup duruyor. Kendi keyfiniz için çocuğu pisirecekmisiniz diye diyorum anne biz 12 günlük ten beri cikiyoz alışmıştır çocuğum diye ama işin şakası tabi. Burayla oraların iklimi değişik haliyle. Dışarı sıcak olsa da ben çocuğu hep serin tuttum bilmiyorum artık nasıl olacak. Ama eşimin de benim de fena ihtiyacımız var biraz yüzmeye

Uyuşmazlık yok canım öyle ypıcm artık biberonlu mama kaşığı aldım onunla beslicem.sütlerini sağıp sağıp atıyorum

Canım şöyle bi çözüm önerisi var onada ben tatil çok sevsemde öğlen sıcağına gelemiyorum saat 11.30 15.00 arası kapalı havuzda takılıyorum
Yatır pusetine in kapalı havuza o bunalmasın siz bunalmayın bol bol yüzün miss gibi

Ya bı de var ya gece gündüz sen ilgilen sen uykusuz kal sen doyur oğlan gitsin babasının yastığının kokusuyla uyusun kalsın oğlum böyle hainlik olur mu diyorum eşime de gün doğdu ogluuuuummmm anan ben yokken sana şirret analık mi yapıyor deyip deyip gülüyor eğleniyor kendi çapında

Ben kan sulandirici igne kullaniyorum canim o neye sebep oluyomus yani cok gecmis olsun kuzunada canim inşallah hemen toparlayip cikar bende bugun goturucem dr kontrolune
Süte geçiyormuş canım.bebek de uyku hali yapıyormuş beslenme düzensizliği ve karaciğerine zarar veriyormuş sana da birşey diyen olmadı mı

Oyy oyy oyy
Bebegin durumu nasıl hayatım ?

Nasılmış küçük fındık kurdu

Oyy oyy oyy
Bebegin durumu nasıl hayatım ?

Bebiş iyi şükür. Yumuk yumuk elleri yüzündeydi, dürttük dürttük, uyandı ama elleri indirmedi..
Herşey normal, kanı, suyu, kordonu, kalbi, böbrekleri vs..
36+4 bugün.. 2.995gr kilosu, FLye göre de boyu 49,5cm..

Şimdi beklemesi kaldı

Jel contraktubex mi? Korseyi ilk ameliyatımda doktor asla kullanmamalısın demişti, bunda ne diyecek bilemiyorum. Ben 3. Aydan sonra korse kullandım. Ya inşallah ben de 3 5 günde atlatırım. Dün biraz sancım oldu eşim de nolur normal doğur hadi daha az canın yanar diyor. Beni bi gülne aldı, hocaya söylesek olmaz mı normal diyor. Tamamen duygusal canım ilkinde 1 hafta beni o idare etti, şimdi de ikiz 2 kat artacak sorumluluğu. Adam korkusundan bana sezaryen sonrası vajinal doğum yaptıracak
Ben doğurdum kızlar darısı sizin başınıza
Hayırlı olsun, ömrü bereketli olsun.
Ya bişey sorucam aşırı tatile gidesim var acaba eylüle falan gitsek üç bucuk aylık olucak ya yolu ve sıcağı kaldırabilir mi bebeğim ?
Benim kızım mayıs doğumlu ben ağultosta tatile gitmiştim. Hem bana hem eşime hem kızıma çok iyi gelmişti. Harika iyikeşip döndük tatikden. Kendi aracınız varsa hiç düşünme. En kötü sana çok iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…