- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Karamela sepetim yatakta yuvarlanmaktan kalkıp kahvaltı hazırlayamadım
Bugün kahve yerine kahvaltı alayım mı??
Kız ben belki de sana kafayı taktığım için doğuramıyordumŞimdi rahatca doğurabilirim.
Kadın bizi 7-8 dk için, 40 gün bekletti
Kuzum Atlas 2 aylıkken ben alıp Türkiye’ye götürdüm. İzmir-İstanbul vs dolandık. Sorunsuzdu ama Mayıs ayıydı..Ya bişey sorucam aşırı tatile gidesim var acaba eylüle falan gitsek üç bucuk aylık olucak ya yolu ve sıcağı kaldırabilir mi bebeğim ?
Karamela sepetim yatakta yuvarlanmaktan kalkıp kahvaltı hazırlayamadım
Bugün kahve yerine kahvaltı alayım mı??
Kız ben belki de sana kafayı taktığım için doğuramıyordumŞimdi rahatca doğurabilirim.
Kadın bizi 7-8 dk için, 40 gün bekletti
Kız bende çok istiyorum eşimin korkusunu yenersem eylülde kaçarYa bişey sorucam aşırı tatile gidesim var acaba eylüle falan gitsek üç bucuk aylık olucak ya yolu ve sıcağı kaldırabilir mi bebeğim ?
Neden olmasın. Seninki uslu bebek uyum sağlar benceYa bişey sorucam aşırı tatile gidesim var acaba eylüle falan gitsek üç bucuk aylık olucak ya yolu ve sıcağı kaldırabilir mi bebeğim ?
Hadi inşallah hayırlısı canımcımBelimde fena bir ağrı var.Hadi hayırlısı.
Bizde de anneler mübarek korkutup duruyor. Kendi keyfiniz için çocuğu pisirecekmisiniz diyeKız bende çok istiyorum eşimin korkusunu yenersem eylülde kaçar
Uyuşmazlık yok canım öyle ypıcm artık biberonlu mama kaşığı aldım onunla beslicem.sütlerini sağıp sağıp atıyorumCanım bizimde sarılık var biraz şimdi ölecekler. Ona göre fototerapi alacağız. 5. Gün sonrası fizyolojik sarılık oluşabilir. Çoğu bebekte de oluyor. Onun için moralini bozma eşinle aranızda kan uyuşmazlığı yok değil mi? Mamayı da mümkün olduğunca enjektör ya da kaşıkla vermeye çalışsanız ozama alışma tekrar seni emer. Sağ ayı sakın bırakma kesilmesin sütün
Bebeğin için güçlü olman lazım onlar hisseder. Allah daha büyük dert vermesin canım inş.
Canım şöyle bi çözüm önerisi var onada ben tatil çok sevsemde öğlen sıcağına gelemiyorum saat 11.30 15.00 arası kapalı havuzda takılıyorumBizde de anneler mübarek korkutup duruyor. Kendi keyfiniz için çocuğu pisirecekmisiniz diyediyorum anne biz 12 günlük ten beri cikiyoz alışmıştır çocuğum diye ama işin şakası tabi. Burayla oraların iklimi değişik haliyle. Dışarı sıcak olsa da ben çocuğu hep serin tuttum bilmiyorum artık nasıl olacak. Ama eşimin de benim de fena ihtiyacımız var biraz yüzmeye
Süte geçiyormuş canım.bebek de uyku hali yapıyormuş beslenme düzensizliği ve karaciğerine zarar veriyormuş sana da birşey diyen olmadı mıBen kan sulandirici igne kullaniyorum canim o neye sebep oluyomus yani cok gecmis olsun kuzunada canim inşallah hemen toparlayip cikar bende bugun goturucem dr kontrolune
Oyy oyy oyyKuzum Atlas 2 aylıkken ben alıp Türkiye’ye götürdüm. İzmir-İstanbul vs dolandık. Sorunsuzdu ama Mayıs ayıydı..
Yol sorun olmaz daha, ama sıcağı bilemiyorum ☺
Şimdi çıktık hastaneden.. Azıcık gecikme olduğundan sana brunch tadında bi kahvaltı hazırlıyorum..
Şöyle soğuk meyve suları, hamur işleri, tazecik salatalıklar çeri domatesler, çeşit çeşit peynirler falan..
Kızından ümidi kestik annesini şımartalım azıcık bence hak etti
Gittin mi başak kankim gizli gizli doğurma küserimOyy oyy oyy
Bebegin durumu nasıl hayatım ?
Nasılmış küçük fındık kurduKuzum Atlas 2 aylıkken ben alıp Türkiye’ye götürdüm. İzmir-İstanbul vs dolandık. Sorunsuzdu ama Mayıs ayıydı..
Yol sorun olmaz daha, ama sıcağı bilemiyorum ☺
Şimdi çıktık hastaneden.. Azıcık gecikme olduğundan sana brunch tadında bi kahvaltı hazırlıyorum..
Şöyle soğuk meyve suları, hamur işleri, tazecik salatalıklar çeri domatesler, çeşit çeşit peynirler falan..
Kızından ümidi kestik annesini şımartalım azıcık bence hak etti
Ben daha dogurmadım Eylül için biz de planlıyoruz tatile gitmeyi bakalım..Ya bişey sorucam aşırı tatile gidesim var acaba eylüle falan gitsek üç bucuk aylık olucak ya yolu ve sıcağı kaldırabilir mi bebeğim ?
Oyy oyy oyy
Bebegin durumu nasıl hayatım ?
Abisinden daha uzun şimdilikNasılmış küçük fındık kurdu
Jel contraktubex mi? Korseyi ilk ameliyatımda doktor asla kullanmamalısın demişti, bunda ne diyecek bilemiyorum. Ben 3. Aydan sonra korse kullandım. Ya inşallah ben de 3 5 günde atlatırım. Dün biraz sancım oldu eşim de nolur normal doğur hadi daha az canın yanar diyor. Beni bi gülne aldı, hocaya söylesek olmaz mı normal diyor. Tamamen duygusal canım ilkinde 1 hafta beni o idare etti, şimdi de ikiz 2 kat artacak sorumluluğu. Adam korkusundan bana sezaryen sonrası vajinal doğum yaptıracakS Saryamarya canım tam 5. Gün baya iyiydim. Dik yürüme ve bebeği tutabilmek açısından canım korse mutlaka kullan yürümeyi rahatlatıyor. Aynı yerden kestiler canım birde jel verdi Dr iyileşmesi açısından iz kalmasın diye bakalım.
Hayırlı olsun, ömrü bereketli olsun.Ben doğurdum kızlar darısı sizin başınıza
Benim kızım mayıs doğumlu ben ağultosta tatile gitmiştim. Hem bana hem eşime hem kızıma çok iyi gelmişti. Harika iyikeşip döndük tatikden. Kendi aracınız varsa hiç düşünme. En kötü sana çok iyi gelir.Ya bişey sorucam aşırı tatile gidesim var acaba eylüle falan gitsek üç bucuk aylık olucak ya yolu ve sıcağı kaldırabilir mi bebeğim ?
Oh maşallah kuzuşunaAbisinden daha uzun şimdilik ☺
Herşey yolunda canımcım, normal doğum pozisyonunda görünüyo..
Her şey normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?