2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar günaydın
İnşallah geceleriniz güzel geçmiştir

Size bir soru :)

Drlarınız güneş ile ilgili bişey dedi mi bebekler için?
Tetrazinc damla kullanıyoruz biz 4-5 gündür . O damlayı verdikten sonra badiyle güneşlendiriyorum en fazla 15 dk hemşire böyle demişti
Doğrudan güneş zararlı mıdır?

Annem sen kendini iyice bozdun. Arada beni falan ovuyordun o da bitti pamuk gibi sitenin en beyaz çocuğunu doğurdun hala gaz, kan pesindesin
( 17. Gün hala fazla kanamam var ama mutluyum içim temizleniyor diye)

Bende kanamam olsun istiyorum kuşum.İçim temizlensin diye.Ben seni her türlü overim.Basak yazmıştır güleyimde az içim açılsın diye foruma girdiğim oluyor Gaz fenaaaa.Dün gündüz de durmadı gece de durmadımNeyse ki kocalik baktı gece ben uyudum.

Oyyy canını sevdiğim ❤❤
Gaz işi biraz şans sanırım canım yaa. Neye göre bebeklerde gaz oluyor aklım hiç ermedi benim. Kan olayı devam eder bence senin. Ara ara 40 gün sürmüştü ablamın. Illa ki temizleniyor içimiz çünkü. Çıkış yolu da belli

Ha bir de kanala İnmemiş mi daha dedim inse Ağrı olur dedi 4-5 günde iner mi ki
PAzartesi kontrolde sıfır açıklık ve kanala hiç girmeme ile olan kontrol ertesi sabah normal doğum yapmış biri olarak diyorum ki bebek istediği zaman geliyor ki o kontrolde Çarşamba sabaha sezaryen randevusu oluşturmuştuk ne karnım aşağı inmişti ne de diğer belirtiler... o yüzden zihninizi boşaltın stres yapmayın kızlar. Son olarak da hamileliği özledim

Allah kolaylık versin canım benim. Kan değerlerine bakıldı mı malum çoğumuzun değerleri düştü doğumdan sonra o da yorgunluk yapıyor bizim gittiğimiz çocuk doktoru anne sütünün her zaman yettiğini çevrendeki herkesi dinle ama asla yapma mottosunu kullanmam gerektiğini söyleyip duruyor. Bende ona göre hareket edip rahat takılıyorum. Hatta sayfasına yazan annelerden ikiz bebekleri olana 4 bebeğe kadar sütünün yettiğini belirtip hiç mama verdirmemiş ve çok sağlıklı büyümüş bebişler. Dilerim sende de herşey yoluna girer

Ay dur az dedikodu yapalım.Benim bebelerin bağırsakları koca tarafına çekmiş.Kv tarafının hep sıkıntılıBizim taraf çok rahat bi sıkıntı yok.Kerem bari bize çekseymiş.Zaldir zuldur yapardı gazını.İnşallah büyüdükçe bağırsakları iyi çalışır çocuğumun.Onun sancilanmasi üzüyor beni sadece

Linç ederseniz altınızda kalırız zira sayımız çok az

Kızlar gece çok sancılanıyor ya çok korkuyorum hiç durmuyor biraz emiyor sancı geliyor bırakıyor sonra yine vermeyi deniyorum biraz alıyor sonra memeyi tutamıyor gibi yapıyor normalde tutuyor anlamıyorum

Gaz sancısı oluyor bebeğinde büyük ihtimalle canım her ağladığında emzirme.Mumkunse 2 saate bir besle.Bizde de var maalesef.Surekli ıkınıyor.Uykusu bölünüyor.Emerken sancilaniyor memeyi çekiştiriyor.

Orta yaşlı bebeli anne derkenn benden mi bahsediyosun sen bakıyım çıtır çerez

Kayınvalide dedikodusu demek öyle mi
Al sana dedikodu
Ben yapım gereği büyükler bişey söyleyince cok da mühim bişey değilse itiraz etmem he öyle mi , aaa ne diyosun falan der kalp kırmadan işi götürürüm. Sonra bildiğimi yaparım. Benim kaynanacigimi bu duruma fena alistirdim heralde
İki gün kalmaya geldiğinde herseyimin yerini değiştirmiş nasılsa Sena ses etmez diye Süt sağma makinesi Mutfakta uygun bı çekmeceye kaldirmistim.Tutmus baharat koyduğum yere kaldırmış. O da bı güzel baharat kokusunu çekmiş mi içine. Yıkadım ettim falan ama bana kalırsa geçmedi. Bende taktım mi takarım sanki hala kokuyor gibi geliyor. Mutfağımi salonumu çocuğumun odasını her odada kendine göre biseyleri yerini değiştirmiş canını yediğim

Sütün varsa tamamdır canım zaten kilosuna göre mama ver yada süte devam diyolar kimseyi takmamak gerek
Dün çocuğu emzirdim salona geçtim benim yırtık kızım ağla ağla anam var kaynanam var halalar var bana vicdansız anne muamelesi yaptılar çocuğu emzirsene diye dedim mememi kesip ağzına bantlicam açlıktan yapmıyo anlamıyor musunuz diye

Ayyy bı de o var ya deli ediyor beni o tavır. Hemen emzir diyolar ya deliriyorum. İki aydır gece gündüz kendi başıma bakıyorum. Oturmaya geliyorlar hemen taniyiveriyorlar çocuğu iki saatte sanki." Aç bu çocuk aç ". Geçen kayinvalideme cikistim . Hayır dedim aç değil az önce emzirdim ama sen kırk kat sarinca bunaliyo. Soydum çocuğu hemen sustu. Bu sefer de diyo ki sen kendine fena alistirmissin seni görünce susuyo hala kabul etmiyo çocuğun sıcaktan bunaldigini aslında aç olmadığını

Dün akşam 5ten gece 12 e kadar uyumayan ve sürekli meme isteyen bebeye karşılık gece anneye gelen cinnet ben ağladım o ağladı en son annem alıp sallayarak uyutmayı başardı . Bende bebe de uyumuşuz. Ama sabaha çok mutsuz uyandım kendimi suçladım sabırsızlıkla dikiş yerlerim tekrar açılacak iyileşmeyecek diye çok korkuyorum bunun yarattığı stresle çocuğuda bakamıyorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…