Ben canım. Bana ameliyatta pabal diye bir ilaç verdi doktorum, ondan bu doğumumda kanamam az oldu.
1 saatte bile inebilir stres yapma. Bol bol squat yap
Annem sen kendini iyice bozdun. Arada beni falan ovuyordun o da bittipamuk gibi sitenin en beyaz çocuğunu doğurdun hala gaz, kan pesindesin
( 17. Gün hala fazla kanamam var ama mutluyum içim temizleniyor diye)
Oyyy canını sevdiğim ❤❤Bende kanamam olsun istiyorum kuşum.İçim temizlensin diye.Ben seni her türlü overim.Basak yazmıştır güleyimde az içim açılsın diye foruma girdiğim oluyorGaz fenaaaa.Dün gündüz de durmadı gece de durmadımNeyse ki kocalik baktı gece ben uyudum.
PAzartesi kontrolde sıfır açıklık ve kanala hiç girmeme ile olan kontrol ertesi sabah normal doğum yapmış biri olarak diyorum ki bebek istediği zaman geliyorHa bir de kanala İnmemiş mi daha dedim inse Ağrı olur dedi 4-5 günde iner mi ki
Kızlar günaydın. 15 gündür o kadar yorgunum ki son 2 gündür baygın uyuyorum, çocukların ağlama sesini bile duymuyorum. Çocukların emme düzeni vardı 2 saate bir alarm kurup emziriyordum ama dün gece aksadı.
Ben sadece anne sütü veriyorum kuzulara, çarşamba kontrolde herşey yolundaydı ancak kayınvalidem sürekli bu çocuklar küç0k kilo alması lazım mama lazım diye mobing yapıyor. Millet süt ver der bu değişik cins mama diyoryarın sağlık ocağında belli olur kilo alıp almadığı. Sütüm var ama kakitesini bilemiyorum. Çok yazdım kuzular.
Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah canımSiz beraber gidin doğuma arkadaşlar ben beklerim buraları gözünüz arkada kalmasın
Oyyy canını sevdiğim ❤❤
Gaz işi biraz şans sanırım canım yaa. Neye göre bebeklerde gaz oluyor aklım hiç ermedi benim. Kan olayı devam eder bence senin. Ara ara 40 gün sürmüştü ablamın. Illa ki temizleniyor içimiz çünkü. Çıkış yolu da belli
Linç ederseniz altınızda kalırız zira sayımız çok azCanım sen nece konuşuyorsun, ben anlamıyorBen doğumla ilgili şunu öğrendim ki plan yapılmaz, merak edilmez, aceleci davranilmazmis. O karnında ki sıpa nasıl isterse öyle oluyor❤❤
( bu dogurmayanlarin muhabbetleri de hiç cekilmiyor)
Linç timeeeeYerim siziiiii ❤❤❤❤
Kızlar gece çok sancılanıyor ya çok korkuyorum hiç durmuyor biraz emiyor sancı geliyor bırakıyor sonra yine vermeyi deniyorum biraz alıyor sonra memeyi tutamıyor gibi yapıyor normalde tutuyor anlamıyorum
Orta yaşlı bebeli anne derkenn benden mi bahsediyosun sen bakıyım çıtır çerezHoff ne lohusa depresyonuna giren var, ne kaynanasıyla kavga eden var, kocasıyla arası bozulan, aşna fisnesi gelen var. Iyice valla orta yaşlı bebeli annelere döndükBeni de övmüyorsunuz ne zamandır. Gıybet de yok. Puuu size.. karamela sepetim lütfen gayfe icelimm
Şu güneş meselesini de sorsana canımBugün sorayım bi Dr a kontrolüm var.Ilac falan verdi mi degisik
Benimde aynı oldu kuzum sonra coştu yine dengesiz gidiyo normal demişti ebe aynen sen yinede sor bakalım ne dicekHemen 1 hafta sonra kesilince şaşırdım canım.Birde 4-5 gün üst üste gelmeyince tabi.Neyse ki bugün doktor kontrolüm var sorarım.
Orta yaşlı bebeli anne derkenn benden mi bahsediyosun sen bakıyım çıtır çerez
Şu güneş meselesini de sorsana canım
Sütün varsa tamamdır canım zaten kilosuna göre mama ver yada süte devam diyolar kimseyi takmamak gerekKızlar günaydın. 15 gündür o kadar yorgunum ki son 2 gündür baygın uyuyorum, çocukların ağlama sesini bile duymuyorum. Çocukların emme düzeni vardı 2 saate bir alarm kurup emziriyordum ama dün gece aksadı.
Ben sadece anne sütü veriyorum kuzulara, çarşamba kontrolde herşey yolundaydı ancak kayınvalidem sürekli bu çocuklar küç0k kilo alması lazım mama lazım diye mobing yapıyor. Millet süt ver der bu değişik cins mama diyoryarın sağlık ocağında belli olur kilo alıp almadığı. Sütüm var ama kakitesini bilemiyorum. Çok yazdım kuzular.
Ayyy bı de o var ya deli ediyor beni o tavır. Hemen emzir diyolar ya deliriyorum. İki aydır gece gündüz kendi başıma bakıyorum. Oturmaya geliyorlar hemen taniyiveriyorlar çocuğu iki saatte sanki." Aç bu çocuk aç ". Geçen kayinvalideme cikistim . Hayır dedim aç değil az önce emzirdim ama sen kırk kat sarinca bunaliyo. Soydum çocuğu hemen sustu. Bu sefer de diyo ki sen kendine fena alistirmissin seni görünce susuyoSütün varsa tamamdır canım zaten kilosuna göre mama ver yada süte devam diyolar kimseyi takmamak gerek
Dün çocuğu emzirdim salona geçtim benim yırtık kızım ağla ağla anam var kaynanam var halalar var bana vicdansız anne muamelesi yaptılar çocuğu emzirsene diye dedim mememi kesip ağzına bantlicam açlıktan yapmıyo anlamıyor musunuz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?