- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Kızlar ya sütü yetmeyen bir tek ben varım galiba. Ne yapabilirim. Memedeyken süt gelmiyor yaygarayi basıyor benim oğlan. Mama veriyorum. Mamayı da kusuyor genelde. Bilmiyor ne içtiğini. Üzülüyorum ya mama alsın istemiyorum.
Hepinizin bebişlerini Allah bagislasin kizlar bana bi akil verin nolur daha doguramadim karnim semsert bazen nefesi zor aliyorum vallahi yalanci sancilar kasik agrilari uykusuzluk sicak hat safhada bu sabah nişanim geldi ve hala yogun bi akintim var doktor bugün hersey yolunda acilma yok ama bebek asagi cok bastiriyor dogum yakin dedi (insAllah) gelgelelim bugün bi Plan yapdim dedim yemegi yiyelim hafifde adet sancisi gibi sancim var yürümek isdiyodum kaynanamlar aradi isdiyosaniz gelin parkda oturalim diye ben gitmek isdemedim kizlar cünki kayinpederin yaninda suyum gelcek sancim gelcek diye zaten heycanliyim nişan geldinden beri cünki ilk kizimda nisanim geldi gün suda geldi ama beyfendiye anlatamiyorum yok neymis hep bahane buluyomusum ailesine gitmemek icin oda artik benim aileme böyle yapcakmis konu hemen sen ben oldu ya benim hormonlar zaten bi milyon bide eski konulari acildi sinirden oturdum agliyorum valla ne anlayissizlik zoruma gidiyo ya yoksa niye gitmeyim ben leke geliyo nolur nolmaz diyorum adam bana eskileri aciyo
ben 18 günlükken gitmiştim 3720ydiKızlar bebeği 1 aylık olup 4 kilo olan varmi?
Benimki dogdundan beri 650 gr almış,doktoru omg omg çok kilo almış deyip yolladi bizi eve. Çok mu kilo almış yahu?
Kaç kilo dogdu? Benimki 3380ben 18 günlükken gitmiştim 3720ydi
şuan kaç bilmiyorum
20 gün sonra çağırdı bi daha
Canım benimki 17 günde 580 gr almış doktor çok bulduİyi akşamlar canım anneler.❤Biz bugün Kerem beyle ikimiz için kontrole gittik.
Benim dikişler sezaryen kesigim iyi çok şükür.Rahim toparlanıyor.Icerde pıhtı vs kalmamış.4-5 gündür kanamam çok az ya da hiç yok dedim.Normal bitmez simdi.Arada kesilir ama en az 20-25 gün devam eder toplamda dedi.Bugün hakikaten wc oturduğumda tekrar başladı.3 ay sonra tekrar kadın doğumcuma kontrolüm var bi sıkıntı yasamazsam(inşallah yasamam)
Gelelim Kerem beye.Göbüş dün gece düştü.Dün banyosunu yaptirmistik zaten.Dr teyze muayene etti.Hersey yolunda.Gobegi iyi hicbirsey kapatma uzerine hicbisey surme kuru tut sadece dedi.Karni aşırı tok ve gazlı şu an.Her ağladığında emzirme.Gaz probleminiz bitmez yoksa 2 saatte bir emzir.Karnina zeytinyağ ile masaj yap.Bacak egzersizleri yaptır kucağında hareket ettir dedi.Hastaneden 9 gün önce 3600 gr ile çıkmıştık bugün 4200 gr geldi.Doktor 9 günde 600 gr çok fazla buldu.Sütün çok yoğun ve besleyici olmalı ondan dolayı hem çok kilo almış hem de gazlaniyor dedi.Rezene kimyon iç dedi.Bebege de çay kaşığı ile sabah öğle akşam olmak üzere birer kaşık verebilirsin dedi.Her ihtimale karşı gaz damlası yazalım çok kötü olursa kullanırsın dedi.Elinde D vitamini varsa kullan 15 günlük olmasını bekleme bebeğinin kilosu iyi dedi.Bi sıkıntı olmazsa 1 ay sonra kontrol dedi.
Bizden haberler böyle.
Aynen 12 olduğu dönüşüme uğruyor:))Bizimde aynı gündüz dala dala uyuyor gece 12 dedim mi cocuga birsey oluyor 3 4 e kadar ayaktayiz sonra ben pert baba perteşime diyorum kayda al bugunleri sonra acisini cikarmam lazim
Tadını çıkart.benimki kıyameti kopardi bugün doktora götürdükBenim bebekliğin bugun kolikliği tutmadı
Çok akıllı bugun yerim oni
Ah ogünler ne mutlu ne aşk geçiyor:)Benim bebekliğin bugun kolikliği tutmadı
Vaaar 4560 kendileriiKızlar bebeği 1 aylık olup 4 kilo olan varmi?
Benimki dogdundan beri 650 gr almış,doktoru omg omg çok kilo almış deyip yolladi bizi eve. Çok mu kilo almış yahu?
Oy masallah paşamaVaaar 4560 kendilerii
Canim yanlis hatirlamiyorsam ilk 3 ay yaklasik 800-1000 gr civari aliyorlar sonra 500gr seklinde devam ediyorduKızlar bebeği 1 aylık olup 4 kilo olan varmi?
4235 doğdu sonra kilo verdi falan en son gittiğimizde 10 günde 400 gram almışOy masallah paşamagaliba benimki hızlı almış
Doktorun dediğine göre günde 20 gr almaları gerekiyormuş bizimki 40 gr almış ama devam dedi çok fazla falan demediOy masallah paşamagaliba benimki hızlı almış
Canım 2-3 saatte bir besle. Gazı daha kolay atlatır. Mama verme. Demek ki sütün yetiyor. Fazla kilo almayı da doğru bulmamış doktoru demek ki.Tadını çıkart.benimki kıyameti kopardi bugün doktora götürdük
Çok yiyormuş ondan böyle oluyormusGaz çıkaramıyor rahatça,büyük tuvaletini yapamıyor rahatça Dünden beri doğru düzgün uyumadi,aglama krizlerine giriyor kip kirmizi oluyor. Emzirirken ayaklar havada uçuşuyor,elleride ayni,memelerimi avuçlayıp tirnaklarini geçiriyor anası değil de dusmaniyim sanki
Maşallah Yade'ye..Benim bebekliğin bugun kolikliği tutmadı
Bende netten okudum haftada 140-210 gr almaları lazımmış. E 2.5 haftada 580 gr abartılı degil kiCanim yanlis hatirlamiyorsam ilk 3 ay yaklasik 800-1000 gr civari aliyorlar sonra 500gr seklinde devam ediyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?