Geçen sabah bende yaptım baktım uyutmuşBende bazen çekil şurdan diyorum çocuğu sallıyo pusette güyaa 2 sallıyo 10 horluyo:))) ama dün gece emzirdim attım kucağına döndüm arkamı uyudum :)) 2.kalkısımda da ben baktım artık. Nöbet işine döndük
Bize güveniyorlarda ondan sen uyu bak nasıl yapıyor:)Geçen sabah bende yaptım baktım uyutmuşbende yatmışım 3 saat ilaç gibi geldi ama her zaman beceremiyor
Orası da dogru canım Allah kolaylık versin hepimizeOyle canim benimde 3 yaşında kizim var ama cidden şişlik falan olursa daha kötü oluyor dikkat et yinede
ben benimkine doğum hediyesi muhabbetine surat yaptım söylendim iki gündür dibimden ayrılmıyoUykusuzluktan zombiye döndüm kocayı kaldırıp çöpe atasım var bu kızı da memeye yapıştırcam öyle gezicem yatağımada mıçtı sabah evi görmeyin her yer her yerde uyusa anası işlerini halletcek ama direniyor
Pek çıkmıyorum ben. Ama bütün deneme giyinme kabinleri bizimdir.peki dışarı çıktığınızda napıyosunuz ?
ağlayınca çarşıda falan nereye gircen emzircen
Bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılırBende valla 2. Gün ayak da geziyordum ağrım da tabiki vardı ama biz pek nazlı değiliz galiba
Canım ya.. Benim normalken bile ağrılar oldu. Tabii vücut toparlanmaya çalışıyor ama işler güçler bekliyor. Mecbur ayaklanıyorsun. Onların kahvaltısı, banyosu, çamaşırı, bulaşığı vs. Benimkiler de diyor anne kardeşimiz doğdu. Niye ağrıyor?Hiç yatmadım canım doktor da yat dinlen dedi hep ama imkansız benim için.Benden yaklasık 2 ay once sezeryan olan arkadasım gelmişti dogumun ertesi günü sen nasıl ayaklandın demek ki agrın yok dedi. Çevremdeki herkes beni ayakta görünce demek ki bünyesi saglam demek ki agrısı yok diye dusunuyor.Biraz uzuyor bu beni acıkcası.Çok agrım var içim cıkıyor agrıdan agrımaması mümkün mü ama napayım kızım küsmesin üzülmesin diye mecbur ayaktayım. Elimi tutuyor kalk diyor nasıl kalkmiyim. Aslında içten içe takdir bekliyorum galiba.Ama tam tersi demek ki agrısı yok olarak algılanıyor içim sökülüyor agrıdan kimse bilmiyor. İçimi döktüm biraz iki arada bi derede
Kız yok çok ağlıyo dayanamıyorum bu sefer içim gidiyo mecbur kalkıyorum yoksa bana ver git yat diyo da çok uyuması gıcığıma gidiyoBize güveniyorlarda ondan sen uyu bak nasıl yapıyor:)
Babannem olsa aman azdın mı kızım sakın der sanaben benimkine doğum hediyesi muhabbetine surat yaptım söylendim iki gündür dibimden ayrılmıyo
suçunu bastırıyo zaar
kırkımı bozdurcak tövbe tövbe
kızda banyoyu yapınca bi uyudu bende gidip uyucam valla boşver işi gücü meylenim yat dinlen kız uyursa
bizde dün geceden zombi gibiyiz durmadı zilli
İnan kızımla ilgilenmek iyi bile geliyor bana ama herkeste sezeryan dogum en kolayı senın de bunyen saglam bak ayaklandın dusuncesi beni geriyor.Canım ya.. Benim normalken bile ağrılar oldu. Tabii vücut toparlanmaya çalışıyor ama işler güçler bekliyor. Mecbur ayaklanıyorsun. Onların kahvaltısı, banyosu, çamaşırı, bulaşığı vs. Benimkiler de diyor anne kardeşimiz doğdu. Niye ağrıyor?
Bol bol emzirme canım sutun öyle gelirSize sorcagim cook sey var.sut gelmedi daha bende bugun ilk sikinca azicik belirdi meme ucunda.napmam lazim benim lutfen yardimmm
Maşallah diyelim seninkine de canim simdiden birçoğu odayi ayirmis olabilirBende bazen çekil şurdan diyorum çocuğu sallıyo pusette güyaa 2 sallıyo 10 horluyo:))) ama dün gece emzirdim attım kucağına döndüm arkamı uyudum :)) 2.kalkısımda da ben baktım artık. Nöbet işine döndük
Ağustosta yaylaya gidiyoruz canım bebekle, orada teyzemler tuzlayacak. Bizim burada adettir ve ben hiç zararını görmedim. Çocuklar 2 ton açılıyor ve mis gibi kokuyor. ❤❤Ciddimisin saka mi başak yaptirdinmi yanj hem tuzlama hem ballama
Bende bi yerine bal sürücem diyorum ilerde kocası kıymet bilsin datlı gelsin diye millet yine manyak olduğumu düşünüyorAğustosta yaylaya gidiyoruz canım bebekle, orada teyzemler tuzlayacak. Bizim burada adettir ve ben hiç zararını görmedim. Çocuklar 2 ton açılıyor ve mis gibi kokuyor. ❤❤
Aha gözünaydın sinsirellaHerkese mrb kizlar.ben iki gun once normal dogum yaptim
Sen çözdün beybisu bu işi ❤ Bir de kocaya ve kaynanaya giydiriyoruz işte bu kadarrBugün İstanbul baya serin bebelere uzun kollu giydirin kızlarYalandan olaylara dahil olmaya çalışıyorum Yemeklere kimyon atın, popolara zeytinyağı sürün, memelere de kalkan kullanın
Aynı valla bende senin gibiyim. Dün starbucksa kahve içmeye gittik. Tıklım tıklım tabii.. koca kahve alırken açtım mememi emzirmeye başladım. Koca üstünü ört bari dedi. Ulan zaten bit kadar meme, bebek zaten ucunu komple aliyor. Valla uğraşamam dedim. BakmayiversinlerBizde tüm camlar açık yatıyoruz ve gece gündüz sadece kısa kollu çıtçıtlı body
Ayy o kafayı birden geriye atma yokmu elimden düşecek sanıyorum gazdan deli gibi çırpınıyorlar.
Dünde benimki soruyor sanki onlar doğuruyor bu ne anlayışsızlık kızdım valla daha vücudumuz bi toparlasın annenin gücü yoksa çocuk perişan oluyor. Kimseden hayır yok ne baba ne kv
Benimki çok gazlı, 2 saat emmek için beklemiyor emiyor ve ağız burun kusuyor artık dün iyice muhallebi gibi kusup burnu tıkanıp morarınca mecburen emzik kullanmaya karar verdim doktora danışarak. 6 hafta bekledim bence yeterli süre emziğe geçmek için.
Ben banyoda çamaşır mak üstünde değiştiriyorum çok çil vakası yaşadımen azından banyo yıkanıyor.
Sık emmeleri nedeniyle mecburen alıştırmaya çalışacağım. Kardeşimin bebeğinin koliği var 2,5 aydır uğraşıyor emzik vermedi bugün bana 2 gaz için masum yavruya emzikmi veriyorsun oyala dedi böyle bi garip oldum yaa. Kolaya mı kaçıyorum acaba..
Valla ben alıyorum üstüme müslin heryerde emziriyorım. Mememi görende görsün. Bu bi cinsellik objesi değil bebek yemeği benim için ❤ Ben utanmıyorum bebeğinin karnına doyuran anneye bakanlar utansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?