2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçen sabah bende yaptım baktım uyutmuş bende yatmışım 3 saat ilaç gibi geldi ama her zaman beceremiyor

ben benimkine doğum hediyesi muhabbetine surat yaptım söylendim iki gündür dibimden ayrılmıyo
suçunu bastırıyo zaar
kırkımı bozdurcak tövbe tövbe
kızda banyoyu yapınca bi uyudu bende gidip uyucam valla boşver işi gücü meylenim yat dinlen kız uyursa
bizde dün geceden zombi gibiyiz durmadı zilli

Canım ya.. Benim normalken bile ağrılar oldu. Tabii vücut toparlanmaya çalışıyor ama işler güçler bekliyor. Mecbur ayaklanıyorsun. Onların kahvaltısı, banyosu, çamaşırı, bulaşığı vs. Benimkiler de diyor anne kardeşimiz doğdu. Niye ağrıyor?

Babannem olsa aman azdın mı kızım sakın der sana
Uyumadı dana babamlar geldi çay içicez kuzum

İnan kızımla ilgilenmek iyi bile geliyor bana ama herkeste sezeryan dogum en kolayı senın de bunyen saglam bak ayaklandın dusuncesi beni geriyor.

Maşallah diyelim seninkine de canim simdiden birçoğu odayi ayirmis olabilir

Ağustosta yaylaya gidiyoruz canım bebekle, orada teyzemler tuzlayacak. Bizim burada adettir ve ben hiç zararını görmedim. Çocuklar 2 ton açılıyor ve mis gibi kokuyor. ❤❤
Bende bi yerine bal sürücem diyorum ilerde kocası kıymet bilsin datlı gelsin diye millet yine manyak olduğumu düşünüyor

Bugün İstanbul baya serin bebelere uzun kollu giydirin kızlar Yalandan olaylara dahil olmaya çalışıyorum Yemeklere kimyon atın, popolara zeytinyağı sürün, memelere de kalkan kullanın
Sen çözdün beybisu bu işi ❤ Bir de kocaya ve kaynanaya giydiriyoruz işte bu kadarr

Aynı valla bende senin gibiyim. Dün starbucksa kahve içmeye gittik. Tıklım tıklım tabii.. koca kahve alırken açtım mememi emzirmeye başladım. Koca üstünü ört bari dedi. Ulan zaten bit kadar meme, bebek zaten ucunu komple aliyor. Valla uğraşamam dedim. Bakmayiversinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…