2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Şimdilik gerek kalmadı 13 cıktı sarılıgı gunde 3 4 öğün mama takviyesi yapcaz kuzuma
Canım çok geçmiş olsun. Kuzum bir an önce atltır inşallah.
Ey maşallaaahhh. Eline sağlık.
Kaçlı paketler canım sizin bezler, biz 44lü 5 paketle ilk ayı tamamladık
40 lı canım. Benim kızlar çok tata yapıyor

eşimin kuzeni aradı gelcem diye
benimkine dedim git pastaneden kurabiye al gel
yemeği bile yapamadım kurabiyeyi ne ara yapıcam

ahaah
annem yoktu bugün bende yemek yapayım dedim
elimi sürmemle kız viyaklamaya başladı bi içeri bi mutfağa
sonra pusete koydum yanımda salladım ettim falan eşim baktı durmucak o yaptı yemeği
Mutfak masasının üstüne havlu serdim ona yatırdım bende. Ne araba ne beşik ne anakucagi şaşırdı iyice aşıdan beri

Kaynanamın doldurdukları bitti valla ya. Benim eşimin kırığı çok. Gelen giden hiç eksik değil maşallah. Ama bı yandan da feci zenginim yani sayelerinde. Hiç zirlama Sena sus otur
ahaha gelenlere altın gözüyle bakıyoz direk
yalnız altın çok pahalı ya çok yakınlar çeyrek alıyo
çoğunluk gram getirdi bize

Kız benim ki çiçek almış gelmiş ya

Iııımm çok da gizel görünüyolar. Biz de gelek miii?

benim kız kundak yaptırmıyo
illa eller ayaklar kıpır kıpır olcak
Canım benimkide aşırı hareketli o yüzden kendini uyandırıyo zaten, tam derin uykuya sokuyorum öyle kundaklıyorum, altını açıyorum emziriyorum babası kucakta dik tutuyo 15 dakka fln bu ara dalıyo, o daldığı an sadece kollaeını kundaklayıp yerine yatırıyoruz biraz mırıldanıyo ama uyjuda olduğu için bide ellerini oynatamayınca dalıyor iyice, böyle denemediysen dene istersen, bizi çok rahatlattı. Bende fotoğraf çekiminde kundak olayını farkettim baya rahatlatıyo ama dediğin givi hepsi sevmeye biliyormuş

Bizim gelenlere göre ikramlar değişiyor. Arkadaşsa mutlaka alkol içiyorlar tek çerezle bitiyor. Anneli babalı covuklularsa alo sarma börek hattından yardim alıyoruz Valla ugrasamicam zaten bakanım yok

Batikonla temızle demişti doktorum her gun yapıyırm canım ama her gün duş almam da imkansız iki bebeyle
Bizimki de her gün duş al alamazsan baticonla temizle demişti onu yapıyorsan zaten enfeksiyonda kapamaz sıkıntılı bir durum olmaz
Allah yardımcın olsun valla canım Umarım çok zorlamaz seni bebişler Tek bebiş zorken iki taneye bakmak maşallah diyorum nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…