Alla alla ben de anlayamadım, kalbi dursa bebek gözükür ama büyümemiştir vs., düşük olsa dediğin gbi kanama olur, parça düşer. Güvendiğin bi hastahaneye mi gittin cnm? Başka bi yere daha mı gitsen hemenNasıl üzme 2 defa karından 1 defa vajinal baktı rahmim tertemiz sancı bile cekmedim lekelenmem vardı ama çok değildi önceden düşük yaptığım için biliyorum hicbirsey dusurmedim suan yasadiklarim gerçek mi diye sorguluyorum rahmim ince yumurtalarim bile gozukuyodu içeride kanama bile yok düşük yapan kadında içeride kanama olmaz mı nereye gitti 1 cm yi geckin kese 3mm lik bebek düşse anlamam mi şok oldum kendime gelemiyorum aglayamiyorum bile
Geçmiş olsun kuzum ama kanaman oldgunu söyledin belki o kanla atılmış belirli bir kadın doğumcun yok mu gelsin hastaneye baksın ?Nasıl üzme 2 defa karından 1 defa vajinal baktı rahmim tertemiz sancı bile cekmedim lekelenmem vardı ama çok değildi önceden düşük yaptığım için biliyorum hicbirsey dusurmedim suan yasadiklarim gerçek mi diye sorguluyorum rahmim ince yumurtalarim bile gozukuyodu içeride kanama bile yok düşük yapan kadında içeride kanama olmaz mı nereye gitti 1 cm yi geckin kese 3mm lik bebek düşse anlamam mi şok oldum kendime gelemiyorum aglayamiyorum bile
Kendime gelip bu şoku atlatinca gidicem suan bile kanamam az 4 gün önce gördüm ya düştü diyecem ama içime kocaman USG aleti ile baktı içeride bi yerde kalsa gorulurdu icerisi tertemiz rahmim ince ben gerçekten iyi deilim Bebeğimi göreyim diye gidiyorum ve şok hamile değilim nereye gitti bu kese bebek kocaman kese düşse bilmezmiyim kafam durdu yerin dibine girme istiyorumGeçmiş olsun kuzum ama kanaman oldgunu söyledin belki o kanla atılmış belirli bir kadın doğumcun yok mu gelsin hastaneye baksın ?
Canım o durumda direk detay ultrasona bile gönderiyorlar sen başka bi hastaneye git başka bi doktor baksın diğer ultrasonlarını da yanına al mutlakaKendime gelip bu şoku atlatinca gidicem suan bile kanamam az 4 gün önce gördüm ya düştü diyecem ama içime kocaman USG aleti ile baktı içeride bi yerde kalsa gorulurdu icerisi tertemiz rahmim ince ben gerçekten iyi deilim Bebeğimi göreyim diye gidiyorum ve şok hamile değilim nereye gitti bu kese bebek kocaman kese düşse bilmezmiyim kafam durdu yerin dibine girme istiyorum
Onlara da gösterdim 4 gün önceki kağıdı inanamadilar yakın zamanda gidicem suan gercekten halim yok eve zor geldimCanım o durumda direk detay ultrasona bile gönderiyorlar sen başka bi hastaneye git başka bi doktor baksın diğer ultrasonlarını da yanına al mutlaka
İnşallah canım biraz önce bol meyve yedim basım çatlıyor Allah ateş felan olmasa da gerisine razıyım bebiş için endişe ediyorum ateş olursa etkiler mi diye teşekkür ederim bu arada yorumun içinBen geçen hafta pazartesi öğrendim idrar testiyle salı sabah çok ağır grip ve sinüzitle uyandım . 3 gün öylee yattım. İlaç içmeye gönlüm razı olmadı günde 3 parola kadar vermişti doktorum halbuki
Öyle çektim ıhlamur bol c vitamini meyve ve sağlıklı çorbalar bol su ile atlattım.
İnşallah hasta olmazsınız ama oluncada Allah bi kuvvet veriyor vallahi çok ilginç bi şekilde
Normalde o sinüzit ağrısına dayanamıyorum çünkü
İlk defa böyle bişey duyuyorum gerçekten şok oldum valla inşallah başka hastane hayırlı şeyler söyler canım Allah yardımcın olsunOnlara da gösterdim 4 gün önceki kağıdı inanamadilar yakın zamanda gidicem suan gercekten halim yok eve zor geldim
Bende saskinim şok. Oldum inanamıyorumİlk defa böyle bişey duyuyorum gerçekten şok oldum valla inşallah başka hastane hayırlı şeyler söyler canım Allah yardımcın olsun
Ay çok şaşırdım!! inşallah cihazda sorun fln vardır da bir an önce başka bir doktorda görürsün. Ne dicemi bilemedim aa ne denir ki inşallah düşmemiştir yani zaten sen farketmeden düşmesi imkansız gibi birşey ...Onlara da gösterdim 4 gün önceki kağıdı inanamadilar yakın zamanda gidicem suan gercekten halim yok eve zor geldim
Kesinlikle imkansız tecrubeliyim bu konuda karından goremedi 2 defa bakti vajinal bakmak istedi içimden tamam dedim ya yaniliyolar şimdi görecekler pişman olucaklar orada da rahmim dupduzgun hiç. Hamile olmayan hiç yipranmamis bir rahim görünce ben çok oldum okadar gidip gördüm kaç defa Bebeğimi kim yanılıyor şimdiAy çok şaşırdım!! inşallah cihazda sorun fln vardır da bir an önce başka bir doktorda görürsün. Ne dicemi bilemedim aa ne denir ki inşallah düşmemiştir yani zaten sen farketmeden düşmesi imkansız gibi birşey ...
Canım hemen umutsuz olma başka doktora git yok olmadı ya bisey düşmediyse. Artık.Büyük yani 6 haftalık mutlaka hissederdin.insallah yanılmışlardır.4 gün önce gördüm 6 hafta 3 gunluk tu bugün hiçbişey dusurmedim hersey şaka gibi içim acıyo
Inşallah ama çok inceledi bombostu ve okadar temizdi ki.hamile olduguma veya düşük yaptığım a inanmadilar hep garip şeylerde beni bulurCanım hemen umutsuz olma başka doktora git yok olmadı ya bisey düşmediyse. Artık.Büyük yani 6 haftalık mutlaka hissederdin.insallah yanılmışlardır.
Gerçekten şaşırdım nasıl olur öyle bisey .mesela benim iki kese var birinde bebek ve kalp atışı var birinde yok ama kese küçük kalmasına rağmen hala orda görünüyor ve doktor hala bekliyor belki oluşur diye şimdi duyunca çok şaşırdım. Umarım yanılmışlardır. Düşük yapmak bu kadar kolay değildir.Inşallah ama çok inceledi bombostu ve okadar temizdi ki.hamile olduguma veya düşük yaptığım a inanmadilar hep garip şeylerde beni bulur
Kesinlikle ya rahimden ayrıldı asagida bi yerde vücudum dan ayrılmadı daha oyle. Bişey olsa gorurdu ki bekliyorum gerçekten çok yiprandim bugün herkes şok herkes saskinGerçekten şaşırdım nasıl olur öyle bisey .mesela benim iki kese var birinde bebek ve kalp atışı var birinde yok ama kese küçük kalmasına rağmen hala orda görünüyor ve doktor hala bekliyor belki oluşur diye şimdi duyunca çok şaşırdım. Umarım yanılmışlardır. Düşük yapmak bu kadar kolay değildir.
Kendi doktoruna git nasıl olur ki öyle bisey .Stres yapma kendine belki yanıldılar .inşallah seninledir güzel haber verirsin bize.Kesinlikle ya rahimden ayrıldı asagida bi yerde vücudum dan ayrılmadı daha oyle. Bişey olsa gorurdu ki bekliyorum gerçekten çok yiprandim bugün herkes şok herkes saskin
Kuzum senın kanaman olmuyor muydu? Beta hcg istemediler mi o bilgi verir bu konuda. Doktorlar çok ihmalkar davranmış içini ferah tut rahminden ayrılıp başka yere gitmez ya kanamayla atılmıştır ya da usg bakamamışlar iki ihtimal var.usg kağıdını atsanaKesinlikle ya rahimden ayrıldı asagida bi yerde vücudum dan ayrılmadı daha oyle. Bişey olsa gorurdu ki bekliyorum gerçekten çok yiprandim bugün herkes şok herkes saskin
USG kağıdı bile vermediler acilde vermiyorlar düşse bilirdim sancı bile cekmedim lekelenmem normal di içeride kanama yoktu kese ve bebekte sıkıntı yoktu doktor yerleştiği için olabilir demişti bekliyorum bence parça Daha düşmedi ama düşecek yeni yeni ağrı oluyo karnimda allaha bıraktım gidicem doktorum a yakinda acilde ki ani hatirladikca şok oluyorum umarım siz sağlıklı gebelik yaşarsiniz allah kimseye yasatmasin belirsizlik çok acı sanırım artık buraya da girmemKuzum senın kanaman olmuyor muydu? Beta hcg istemediler mi o bilgi verir bu konuda. Doktorlar çok ihmalkar davranmış içini ferah tut rahminden ayrılıp başka yere gitmez ya kanamayla atılmıştır ya da usg bakamamışlar iki ihtimal var.usg kağıdını atsana
Kadin doğum uzmanına gidin bence kendi doktorununuza .Hayırlı haberlerle yarın gelin insallahRahmim bombos düşük yapan kadında bile içeride az bi kanama olur hamile olduguma bile inanmadilar ben neredeyse 10 defa Bebeğimi gördüm bu imkansız 4 gün önce gördüm
Imkansiz canım allaha emanet olunKadin doğum uzmanına gidin bence kendi doktorununuza .Hayırlı haberlerle yarın gelin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?