Göğüs pedi ne kullanıyosunuz siz? Sızdırmayan
Avent havasız bırakıyo sankim kokuyorum gibi geliyo bana
Gerçi kokuyorumdur muhtemelen leş gibi terliyorum
Hergün duş almadan mümkün değil yaşamak
Bide soru iki:)
Islak mendilde yenidoğana devam mı sensitive e geçen var mı?
Tipini yidiğim bizde de durum ondan.... Akşam 6dan beri...... Şimdi banyo yapıp atacam beşiğe, sabaha kadar uyur diye umuyorum... Umut dünyası işte, fakirin ekmeği Eki Görüntüle 2297084
Tipini yidiğim bizde de durum ondan.... Akşam 6dan beri...... Şimdi banyo yapıp atacam beşiğe, sabaha kadar uyur diye umuyorum... Umut dünyası işte, fakirin ekmeği Eki Görüntüle 2297084
Sağdiginiz sütleri ne yapıyorsunuz. Bebeğe veriyormusunuz. Ben çay kaşığıyla içirmeye çalışıyorum çok zor içiyor. illa emecek. Biberon da veremiyorum korkudan memeyi bir daha almazsa diye
Göğüs pedi baby&me almıştım çok kullanmıyorum genelde chicconun kapağını kullanıyorum krem sürüp.
Islak mendil ben natural olanı kullanıyorum ama cogu zaman da ılık su pamukla siliyorum
Ah soru soran değil de yanıtlayan olmak ne güzelmiş
Sağdiginiz sütleri ne yapıyorsunuz. Bebeğe veriyormusunuz. Ben çay kaşığıyla içirmeye çalışıyorum çok zor içiyor. illa emecek. Biberon da veremiyorum korkudan memeyi bir daha almazsa diye
7.30 da başladık güne.Günaydııınnnn.Kucagimda bi güzel uyuyor Kerem bey.Besige bırakınca başlıyor ikinip sıkınmaya.
London Karamelim kahve istereeeemmm
hiç durmuyor sa ayakta hafif sağa sola sallayıp uyutuyordum ben
Ayy maşallah ya benim memeler taş gibi oluyor. Dün gece 4.5 saatte uyandı ama çok fena ağrıdı göğüslerim sağsam gece vakti ses olur büyük uyanır ne yapmak lazım acaba
Ben gündüz sağarken makineyi Atlasa açtırıyorum, o kapatıyo yine. Yanında sağıyorum.. Öyle öyle sese alıştı gece de sağıyorum başta bakıp yatıyodu düğmeye basmak istiyodu ama alıştı artık kalkmıyo bile..
Dün gece bebeğe eşim bakıyordu.Ben uyuyup kalmisim 22.30 da falan.Eşim bio gaia vermeyi unutmuş.Bugün hiç durmadı oğlum gazdan.Saatlerdir kucakta ve ağlıyor.Sadece memede sakinleşiyor ama emince iki kat daha fazla bağırıyor.Emzirmemekte direniyorum şu an.
Dün gece bebeğe eşim bakıyordu.Ben uyuyup kalmisim 22.30 da falan.Eşim bio gaia vermeyi unutmuş.Bugün hiç durmadı oğlum gazdan.Saatlerdir kucakta ve ağlıyor.Sadece memede sakinleşiyor ama emince iki kat daha fazla bağırıyor.Emzirmemekte direniyorum şu an.
Daha önce de yazmıştım ama kaynadı zağar , emzirme problemleri olanlar için Tomrisin emzirme notlarını okuyun netten kendisi emzirme sıkıntıları yaşamış bir doktormuş. Uzun baya bölüm bölüm yrni başladım sayılır ben de faydalı olduğunu düşünüyorum ayriliksevdayadahil
evine gidemesen bile çocuğunu al o kadının yanından, artık yanımda yatacak de kararlı bir şekilde özledim o da beni özledi birbirimize ihtiyacımız var de. En kötü anne bakımı bile babanneden iyidir annenin kokusu bile yeter ki sen bunun azabını en derinden yaşıyorsun gayet de güzel bakarsın tabi ki evladına Allah hepimize o gücü kuvveti verdi zamanla daha da güzel öğreneceğiz ZehranurHifa
canım çok geçmiş olsun neden öyle oldu ki ? Sıcak suda ovsan masajla fln iyi gelir inşallah.