Benimde o zaman sorunlu çıktı 45günü bekledim hersey normaldiKızlar meraba kızım 35 günlük dün kalça çıkığı ultrasonu yaptırdık alfa 60 olması gerekirken 52 cıktı her ikisi de. Gelişme geriliği var dedi 1 ay sonra tekrar çekilecek. Ultrason sonucları sizlerde nasıl çıktı üzdü baya bu sonuç beni inşallah düzelir bu 1 ay içinde.
bu aralar yeşil canm cok nadir ara ata sarı oluyor Birde mukusu boyle bende hastalandı enfeksiyondan dır die düşünmüştüm çünkü yeşil kaka enfeksiyondan da kaynakli olur yazıyordu ona ihtimal verdim ama on sütümün bugun fazla olduğunu ve cok acik renk olduğunu yeni farkettimBanada doktor 6 hafta sonra seker yükleme testi yaptır demişti ama ben daha 40 muayenesine bile gitmedim.
Ön sütü çok alınca kakası yeşil oluyor, bebeğin kakası nasıl?
Smear ne bacim? Sadece dikişime bakti gayet iyi dedi başka biseye bakmadiSmear yaptırdın mı şekerim?
Ben gitmedim 40 kontrolüne tırsıyorumdA
Yani hic öyle birsey söylemedi canm doktor 2a tipi kalca çıkığı var ama endişe etmeyin tarzı moral verdi ama insallah öyledirCanim bana doktor 45 gunlukken.kaca cikigi.ultrasonu cektir dedi. Sizin daha erken cekilmis acaba onunla.alakali olabilir mi
Bize de radyoloji uzmanı cift bez takabilirsiniz dedi bunu doktor duyduğunda sakın öyle birsey yapmayın hic dogru bir yöntem degil dedibiz 1 aylıkken yaptırdık normal çıktı değerler konusunda bir fikrim yok ama düzelir inş canını sıkma çift bez takılması önlem olarak fayda sağlıyormuş öyle yap istersen
Gercekten mi. Tip 2a gelişim geriliği çıktı sizin de öyle miydi. Ay bizimki de insallah öyle olur bi sevindim suan bunu duyunca sagol canm vallaBenimde o zaman sorunlu çıktı 45günü bekledim hersey normaldi
Günün her vakti anneden gelen süt farklı gece sulu sütüm geliyor mesela öğleye doğru yağlı süt. Ama sık emzirirsen yağlı ya da sulu süt kavramı olmaz. Sulu süt fazla diyorsan sık emzir öyle bir sorun kalmazKizlar birsey soracağım on süt nekadar oluyor mesela kac cc den sonra yağlı süt geliyor acaba
Kendimde şunu farkettim on sütüm cok fazla ve cok su gibi nedeni nedir normal mi sizinde mi boyle acaba
Benim sütüm çok sulu olduğunda kakası yeşil renge dönüyor ordan anlıyorumbu aralar yeşil canm cok nadir ara ata sarı oluyor Birde mukusu boyle bende hastalandı enfeksiyondan dır die düşünmüştüm çünkü yeşil kaka enfeksiyondan da kaynakli olur yazıyordu ona ihtimal verdim ama on sütümün bugun fazla olduğunu ve cok acik renk olduğunu yeni farkettim
Kakanın yeşil olmasını fazla beslenip hazmedilmemiş süt diye biliyorumBenim sütüm çok sulu olduğunda kakası yeşil renge dönüyor ordan anlıyorum
Cok basit canim smear vermek hic korkma saniyelikSmear yaptırdın mı şekerim?
Hamilelikten önce yaptırmıstım cok kolay bişey canım korkacak hiçbirsey yok 1 snlik sinek ısırığı gibi:)Smear yaptırdın mı şekerim?
Oda var canım ama ön sütü arka süt dengesizliğinde de oluyormuşKakanın yeşil olmasını fazla beslenip hazmedilmemiş süt diye biliyorum
Çok zor oldu benim için o rahim ağzını görmek için taktıkları aletten nefret ediyorumHamilelikten önce yaptırmıstım cok kolay bişey canım korkacak hiçbirsey yok 1 snlik sinek ısırığı gibi:)
Rahim filmi çektirmiştim onun yanında smear kolay gelmişti banaÇok zor oldu benim için o rahim ağzını görmek için taktıkları aletten nefret ediyorum
kızımda da tip 2 çıktıYani hic öyle birsey söylemedi canm doktor 2a tipi kalca çıkığı var ama endişe etmeyin tarzı moral verdi ama insallah öyledir
Sonda takilmasjndan daha kolay ya bende kolposkopi yaptirdim o da baya stresliydi zorlugu olmasadaRahim filmi çektirmiştim onun yanında smear kolay gelmişti bana
Burda da konuşulmuştu. Seninki erken gibi. 45 gün 2 ay daha doğru sonuç alınıyormuş.Kızlar meraba kızım 35 günlük dün kalça çıkığı ultrasonu yaptırdık alfa 60 olması gerekirken 52 cıktı her ikisi de. Gelişme geriliği var dedi 1 ay sonra tekrar çekilecek. Ultrason sonucları sizlerde nasıl çıktı üzdü baya bu sonuç beni inşallah düzelir bu 1 ay içinde.
Kızlar kullandığınız bebek bezlerinde sırt banti varmı varsa o hangi bez bıktım Molfix 2 numaranın kaka tasirmasindan
kayısı şeftali mürdüm eriğiHangi meyveler var cnm bunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?