2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba hamişler bugün doktora gittim ilk defa bebeğimi gördüm ayyy öyle hoşuma gitti ki minnacık bir yavru içimde ilk defa hamile olduğumu hissettim anne olacağımı. Bugün de aşırı duygusalim anlatamam , kalp atışını dinletmemisti doktor dinledim telefona kaydettim uzun uzun baktırdı ultrasondan, hareket etti yaa elleri ayakları oynattı zıpladı sanki böyle. Göreceksiniz benim surat 32 diş. Çok şükür bin şükür rabbime.

Gerçekten bende çok merak ediyorum ama bi taraftanda yanılmakdan korktugumdan fazla inanmak istemiyorum.bakalim.hayirlisi olsun
Bişey dicem 11hafta erken değil mi yaa, Bi arkadaş doktor omurilik yapısından anlamıştı dedi bana erkenden garip bence

Ben sıcak suyun içine biraz zencefil birazda limon atarak yudum yudum çay gibi içmeye çalışıyorum, birde öyle deneyebilirsiniz

Ağrılrım azaldı ama göğüs hassasiyeti ve ağrıları devam ediyor , sizde ne var ne yok 10.haftadaki hamişler

Mrb arkadaşlar.Bebişlerinizi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.hangi sehirdesınız,? Hangi dr.a gidiyorsunuz

Bilmiyorum ki canım. Sanirim doktor ölçümleri daha net yapabiliyor.birde başka sorunum vardı zaten vaginal kontrol gerekiyordu.belki ondan dir
Bildiğim kadarıyla burda hep vajinal bakılıyor hamilelik boyunca 3 defa karindan bakılıyor kuzenimde öyle oldu .
Ama doktorum bi kağıt verdi henüz okumadım artık bi çok kez karindan baktirabiliyormusuz biz ödüyoruz sonra sigorta yarısını geri bize öduyormus

Öylemi canım.onu bilmiyordum. Bundan sonra ki sigortanın karşıladığı ilk ultrason 20.haftaymış ama ozamana kadar beklemek istemedim.ocak başına tekrar randevu aldim.ondada kendim ödeyeceğim.sana verilen kâğıtta yazıyormu sigortanın yarisini karsiladigi?
Hangi sigortadasın. Acaba sigortadan sigortaya degisiyormudur?

Ben de Eskişehirden tayinle yeni geldim. Canım eskişehirrr. Kime gidiyorsunuz. Benim de 2. Çocuğum. Kızımı Osmangazi tıp da doğurduö

Bir azalıp sonra şiddetle geri dönüyor canım

Ben bayan dr tercih etmiyorum önceki tecrübelerimden sonra canım. Fuat beyden memnun musun, muayene ücreti ne kadar biraz bilgi verir misin
90 lira ama sağlıkçı polis indirimi yapıyorlar memnunum daha bi kere gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…