2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yok hani ev işi konusunda değil çok şükür ilk iki gebeligimde de şimdi de hiçbir zaman iş yapamayacak durumuna gelmedim sadece tabi yorgunluk oluyor ağırlık oluyor daha yavaş hareket ediyorum biraz aksıyor o kadar yani haftada 2x yapacağım işi 1x yapıyorum ya da bazen katlanacak çamaşırlar birikiyor yani bu tür şeyler zaten eşim çok yoğun çalışıyor istese de vakit bulamaz. Ama ne bilim davranış olsun ya da ilgi duyup merak edip bebek hakkında birşeyler sormak olsun yani yok sayılır bu 3. de... Bir de evin bazen biraz dağınık olmasına anlayış göstermesi de azaldı hatta bugün kızdı bile bu odanın hali ne diye yani insan üzülüyor her seferinde de hatırlatırım hamileyim demiyorum kendi kendime canım sıkılıyor ne var sanki dağınık olsun bu gün, yarın toplarım ya da söylese haydi gel beraber toplayalım diye. Zaten bütün gün 2 bücür ile uğraşıyorum bir tarafı toplarken başka yerleri dağıtıyorlar. Off moralim bozuk hala

Hormonlar dan dolayı çok mu hassasım bilmiyorum beni sevmediğini bile düşünüyorum

Ama onun düşünüp yapması daha önemli benim için.31 yasindaki adami yonlendirmek istemiyorum.Birde soyledigim zaman zorla yaptırıyormuş gibi hissediyorum.Sizin eşlerinizde böyle mi benimki mi garip
Maalesef soyleyerek yoksa yetisemem hicbir yere onun destegi şart arada ben de alınıyorum bu duruma onu da açıkça dile getiriyorum o da gerekli açıklamayı yapınca uzamadan çözülüyor biraz da sanırım hormonlar bizi biraz daha hassas hale getirdi

Herkes bir şekilde zor zamanlar geçiriyor. Benim düşük tehlikem varken. El bebek Gül bebekken. Eşim her şeyime koşarken dirseğini kırdı ve ameliyat oldu perşembeden bu yana hastanede bende her gün hastanedeyim. Nerde kaldı elbebeklik. Buna da şükür demeliyiz. Her şey geçer.

Hormonlar dan dolayı çok mu hassasım bilmiyorum beni sevmediğini bile düşünüyorum
Canim bu Bebek olayi belki maddi acidan onu biraz korkutuyordur? Bazen insanlar streslerini farklı şekilde dışarı vururlar. Krizdi, isler kotuydu ilk baslarda dedigim gbi benim esim de tepkisizdi bebek olayina. Onu tanidigim icin korktugunu anladim, sonra kendi kendine duzeldi. Belki sizde durum farklidir tabii ama dedigim gibi erkekler bizim gibi duygusal, empati yapabilen insanlar degil. Biz de ozellikle suara fazla hassasiZ, zaten bin tane aci cekiyoruz bu haftalarda. Ben acikcasi her agrimi acimi laf arasinda paylasiyorum ki ne zorluklar cektigimin bilincinde olsun. Ona diyebilirsin, “ben hamile olmadan once sen bu evi hic boyle gordun mu? Ben suan cok zorluklar cekiyorum, anlayis gostermeni beklerdim swnden” vs diyip konusmani oneririm gene ben.

Merhabalar,bir süredir ara ara yazıyorum ama hamileliği profile eklemeyi başaramadım ve bir de listeden bahsediyorsunuz , ben galiba yokum :) listeye nerden bakabiliyoruz,kim ekliyor? Beni biraz bilgilendirebilir misiniz :)

Peki planlı bir gebelik miydi? Bence konuşmalısın başka bir derdi olabilir ,biz hamilelr bu dönemde daha hassas daha duygusal oluyoruz

Kizlar vajinada kaşıntısı olan varmi enfeksiyon olsa kokulu akinti olur ama kokulu degil koyu kremsi kivamli akinti var dunden beri kasinti var anlamadim gitti

Kizlar vajinada kaşıntısı olan varmi enfeksiyon olsa kokulu akinti olur ama kokulu degil koyu kremsi kivamli akinti var dunden beri kasinti var anlamadim gitti

Koyu kıvamlı beyaz akıntı var ama kaşıntı yok canm.Ben akıntımı 2. adet döneminde olmama bağlıyorum.

Benim. Yeni bu hamilelikte oldu 2 gundur var kizimda hic oyle degildi korkuyorum acikcasi kardesimin hamilelikte sigil cikti o da olabilir mi die korkmuyo degilim acikcasi
Bende evlendıkten sonra ne kaşıntı ne akıntı oldu.

Bizde de tam tersi. Zaten kiskancti bebekten sonra iyice korumacı ve kıskanç oldu. Yalniz basima Bakkala bile gidemiyorum. Günde bin beşyüz kez ariyor. Onun bu hali bazen hoşuma gitse de bazen de kendimi hasta gibi hissetmeme neden oluyor:) hayatım boyunca böyle nazım cekilmemisti. Keyfini çıkarmak lazım sanırım :)

Merhabalar,bir süredir ara ara yazıyorum
Bende var canım.persembe günü doktora gittim.mantar olmuşsun dedi. Mantar hormon yüksekliğini çok sever hemen oluşur dedi.birde progesteron kullaniyordum.haliyle hormonlar yüksek.bana 3 günlük fitil ve krem verdi.bebege hiç bi zararı olmazmış.korkacak birşey degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…