Cocukla ve ev isi konusunda mecburen daha ilgili cunku ben elimi bir seye atamıyorum bulantilardan evle o da ilgilenmezse evi b.k götürüyor afedersiniz. Bir gün mutfağa bakmadim ne siz sorun ne ben soylim Allahtan gece temizleyip makinaya atmış esim ben uyurken2. veya 3. gebeliğini yaşayanlar sizin de eşleriniz ilk gebelikte oldukları kadar ilgililer mi yoksa azaldı mı?Burda sanki gebe değilim gibi davranılıyor da bazen... Biraz moralim bozuk.
Bende hala geçmedi ya neyden tükeneceğim yada midemin neye gaz yapacağı belli olmuyor...Kızlar 2 gündür ne bulantı ne kusma var çok şükür nasıl kesildi birden anlamadım
Bizde de tam tersi, üçüncüyü eşim çok istedi bende kabul ettiğimden diğer gebeliklerden daha ilgili2. veya 3. gebeliğini yaşayanlar sizin de eşleriniz ilk gebelikte oldukları kadar ilgililer mi yoksa azaldı mı?Burda sanki gebe değilim gibi davranılıyor da bazen... Biraz moralim bozuk.
Gaz oluyo midem bulanıyormuş gibi oluyor ancak bi iki saate geçiyo çok Şükür az yiyorum ondan mı bilmiyorumBende hala geçmedi ya neyden tükeneceğim yada midemin neye gaz yapacağı belli olmuyor...
İnşallah canım valla bende aynıydım neden geçti birden bire çözemedim evet yemeklerden sonra mi sıkıştırıyo ama o kadar oda 1 2 saate geçiyo
Yeter çektiğin bir zahmet bitsin kuzum yaİnşallah canım valla bende aynıydım neden geçti birden bire çözemedim evet yemeklerden sonra mi sıkıştırıyo ama o kadar oda 1 2 saate geçiyo
MaşaAllah diyelim canım geçmiş gitmiş olsun bizden de geçsin gitsin artık...İnşallah canım valla bende aynıydım neden geçti birden bire çözemedim evet yemeklerden sonra mi sıkıştırıyo ama o kadar oda 1 2 saate geçiyo
2. veya 3. gebeliğini yaşayanlar sizin de eşleriniz ilk gebelikte oldukları kadar ilgililer mi yoksa azaldı mı?Burda sanki gebe değilim gibi davranılıyor da bazen... Biraz moralim bozuk.
Tesekkur ederim canim yarin randevu aldik ben esim ve kizim gidecegiz bu kadarda titiz bir insanim nerden geldi bu meletCanım onun bi ilacı var sıcak suya atıp oturuyorsun üstüne kurtlar dökülüyor 12 13 yaşlarında gelmişti başıma bencede vakit kaybetme bi doktora görün
Yeter çektiğin bir zahmet bitsin kuzum yaİnşallah canım valla bende aynıydım neden geçti birden bire çözemedim evet yemeklerden sonra mi sıkıştırıyo ama o kadar oda 1 2 saate geçiyo
Amin inşallah canım annem diyo ki geri gelebilir belli olmazYeter çektiğin bir zahmet bitsin kuzum ya
Tuvaletten bulaşıyo çocuğun eşin umimi bi yerden kapmış olabilir ona engel olamazsın ki canım inşallah bi an önce geçer geçmiş olsunTesekkur ederim canim yarin randevu aldik ben esim ve kizim gidecegiz bu kadarda titiz bir insanim nerden geldi bu melet
Aminnnn inşallah hepimiz rahatlayalım canımMaşaAllah diyelim canım geçmiş gitmiş olsun bizden de geçsin gitsin artık...
Sirkeli suya basladim bu gun onla taharetleniyorum ebamedin intimate jelini siparis verdimTuvaletten bulaşıyo çocuğun eşin umimi bi yerden kapmış olabilir ona engel olamazsın ki canım inşallah bi an önce geçer geçmiş olsun
Aysun özen okay. Canım.Orayı secmemdeki ilk etken evime yakınlığı yıllardır değişik sebeplerden gittiğimiz hastane öyle rahatsız edecek sorun yaşamadık ufak tefek şeyler illaki olmuştur ama genel olarak fena değil. ... 4bin kusure doğum paketi aldık biz inş sorunsuz dvm ederim...
Doktorunuz kim ben Pakize hanima gidiyorum...
Işte o his bendeki de aksam üstü mahvediyor.Gaz oluyo midem bulanıyormuş gibi oluyor ancak bi iki saate geçiyo çok Şükür az yiyorum ondan mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?