hadi hayırlısı inşallah yavrularınıza uzun ömür versin RabbimMerhabalar, iki çocuk+çalışan anne olarak çok yazamasamda takipteyim, hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inş, ben sabah kan verdim yarına çıkar muhtemelen, adetim 3 gün geçti test pozitif çıktı. Henüz herhangi bir hamilelik belirtim yok bir aya başlar diye tahmin ediyorum. İlk doğumum sezeryandı ikincisi normal oldu, bu da hayırlısıyla normal olsun istiyorum. Sonuçları yazarım
yok pıhtılaşma için konuşuyorum bende fakat, dev.hast.yapmıyormuş testi genetik test mi diyorlar...Alttan yaptirilan dedigin ne bilmiyorum. Eşim hic yapamaz sanırım. Bende pihtilasma sorunu varmis onun icin pihtilasmayi engelleyici igne bu.
süper tebrikler.. 2 nasıl sezaryen oldu acaba ne diyorlardı ona ssnd mi? ben de sıcak bakıyorum ama olur mu bilmem?Merhabalar, iki çocuk+çalışan anne olarak çok yazamasamda takipteyim, hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inş, ben sabah kan verdim yarına çıkar muhtemelen, adetim 3 gün geçti test pozitif çıktı. Henüz herhangi bir hamilelik belirtim yok bir aya başlar diye tahmin ediyorum. İlk doğumum sezeryandı ikincisi normal oldu, bu da hayırlısıyla normal olsun istiyorum. Sonuçları yazarım
aspirin tarzı bişey canım iğne kanı sulandırsın diye progestan düşük önleyici ikisi farklı alttan alınan progestanyok pıhtılaşma için konuşuyorum bende fakat, dev.hast.yapmıyormuş testi genetik test mi diyorlar...
o progestan düşük engelleyici başka bir şey o zaman... onun da iğnesi yok muydu ben karıştırıyorum belki...
yok canım kese oluşmuşsa bakmıyolar :) hadi hayırlısı olsun inşallah kalp atışınıda duyarsınBen doktordan geldim şimdi. Hiç kan tahlili falan yapmadı bana. Sadece vajinal ultrasonla baktı. Kese oluşmuş. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi.beta HCG artışına bakmasi gerekmiyor muydu?
anladım canım sağol. yaptırsam mı acaba bende de sonradan gelişmiş olabilir mi?aspirin tarzı bişey canım iğne kanı sulandırsın diye progestan düşük önleyici ikisi farklı alttan alınan progestan
kan tahlili yaptırabilirsin pıhtılaşmayla ilgili doktor önermedikçe alma sakınanladım canım sağol. yaptırsam mı acaba bende de sonradan gelişmiş olabilir mi?
İnşallah canım sağ ol.yok canım kese oluşmuşsa bakmıyolar :) hadi hayırlısı olsun inşallah kalp atışınıda duyarsın
yok almam tabi ki dr önermedikçe de, özelde yaparlar muhtemelen kadın doğum artık bakmadıklarını söyledi? ücreti falan nedir acaba?kan tahlili yaptırabilirsin pıhtılaşmayla ilgili doktor önermedikçe alma sakın
Evet ssvd deniyor. Destekleyen bir doktor bulmak gerekiyor, facede ssvd grubu var orda şehir şehir yaptıran doktorlar yazıyor, inş istediğiniz gibi bir Doğum sizede nasip olursüper tebrikler.. 2 nasıl sezaryen oldu acaba ne diyorlardı ona ssnd mi? ben de sıcak bakıyorum ama olur mu bilmem?
istanbuldayım ben yeni eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım kuzenim memur o yaptırdı kan testlerimin girişini o yüzden özelde ne kadar bilmiyorum 25 ikinci gebeliğim bi tane kaybım var işteyok almam tabi ki dr önermedikçe de, özelde yaparlar muhtemelen kadın doğum artık bakmadıklarını söyledi? ücreti falan nedir acaba?
bu arada senin yaş kaç canım, ilk mi olacak? nerdesin şehir olarak?
önce bebişin olması gerekiyor canım henüz hamile değilim. bat bekliyorum:) hayırlısı bakalım.Evet ssvd deniyor. Destekleyen bir doktor bulmak gerekiyor, facede ssvd grubu var orda şehir şehir yaptıran doktorlar yazıyor, inş istediğiniz gibi bir Doğum sizede nasip olur
süper ya hep bir yerde tanıdık olması.. gençmiş yaşın harikaistanbuldayım ben yeni eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım kuzenim memur o yaptırdı kan testlerimin girişini o yüzden özelde ne kadar bilmiyorum 25 ikinci gebeliğim bi tane kaybım var işte
aynen valla 38 tane kan girişi yaptırmış bakılmışken hepsi bakılsın diyesüper ya hep bir yerde tanıdık olması.. gençmiş yaşın harika
Inşallah canım benim.insan her durumda korkuyor haliyle .keşke biraz soğuk kanlı olabilsek ne güzel olurduileride olması sorun olmaz geride olmasında canım sıkma canını hiiç stres yapma Allahın izniyle sağlıklıdır.
sende kan kalmadı o vakitaynen valla 38 tane kan girişi yaptırmış bakılmışken hepsi bakılsın diyegittim verdim ertesi gün mail olarak attı gittim doktora gösterdim
annelik :) babalar rahat boşuna adanmamış cennet anaların ayaklarının altına bende çarşamba olsada gitsem diye 4 gözle bekliyorum :)Inşallah canım benim.insan her durumda korkuyor haliyle .keşke biraz soğuk kanlı olabilsek ne güzel olurdu
Canım sat 26 eylül.kalp atışına bakmadi doktor. Işin açıkçası. Ben salı günü tup bebek merkezinde hamile.oldugumu öğrendim.cuma günü de kendi kadin doktoruma gittim iş için rapor almaya .kendi doktorum tatildeymiş onun yerine bakana gittim o da başdan atma hemen bi ultrasyon yaptı kese var ama embriyo yu göremedim dedi.bukadar.kafamda bin tane cevapsız soru kaldı.neyseki tup bebek merkezinde cuma günü yine randevum var.insallah bebeğimi ve kalp atışını görürüz.Kalp atışını da aldınız mı peki? Sat kaçtı?
yok ya 3 4 tüp kanla baktılar hepsine :) meğersem hamileymişim o günün öğlenden sonrada gebeliğim kesinleşti çok şükürsende kan kalmadı o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?