2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçmiş oldun canım . Aynı seyleri yaşamışız ama bana sadece ilaç cerdi

Kızlar ikili taramayı devlette yaptıran var mı aramızda ? herkes yaptırmayı mı bekliyor.
kaç günde sonuç çıkar acaba bilgisi olan var mı
Kan tahlili 1 hafta 10 gun icinde cikiyormus canim bende sabirsizlikla 2li testi bekliyorum allahin izniyle ondan snra biraz daha rahatliycam

Canim cok gecmis olsun cok uzuldum gercekten rabbim tez zamanda hayirli saglikli bir evlat dha nasip eder sana

Gunluk kullanma canim sakin enfeksiyon yapiyor orda biriken sivilar sik sik ic camasirini degiş kullanma sakin

Nasıl yaa??
Folik asit bulantı mi yapıyormuş gerçekten?
Doktorum hiç öyle birsey söylemedi, ilk defa duydum şaşırdım simdi.
Ya aslında haklı olabilirsin B betullu çünkü benimde bitmişti hemen alıp başlamak ta işime gelmedi 2 gün çok iyiydim ve 2gundur kullanmaya başladım dün kustum yine

Maşallah yeseydin ellerini

Ya aslında haklı olabilirsin B betullu çünkü benimde bitmişti hemen alıp başlamak ta işime gelmedi 2 gün çok iyiydim ve 2gundur kullanmaya başladım dün kustum yine
Ben folik asite hamile kalmadan yaklaşık 2 ay önce başladım bulantım yoktu keza gebeliğin 6. Haftasına kadar da yoktu bünyeye göre mi değişiyor bilmiyorum ama bende yapmıyor coraspini ve progestanı yapabilir ona bişey diyemem ama folik asiti sanmıyorum

her folik asit bir degıl ben folbiol kullanıorum hemde yarım içiyorum ona rağmen çok ağır gelıyor bende içinde uyku yapıyo kafamı tutamıyorum bazısında mmıgde bulantısı yapıyor eski hamılelıklerımde kullandıgım da hıc bısı yoktu mesela

Ben folidocela başladım folbiolle devam ettim bana yapmıyor mesela :) ki diyorum ya yapsaydı hamilelik öncesi ve 6. Haftaya kadar da yapardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…