2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Arkadaslar yorum alabilir miyim lütfen Dr birşey demedi 11 haftalik

Eklentiler

• IMG_20181225_201556.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 64
Teşekkür ederim bir göz atarım inşallah.

Ben almanyada yaşıyorum ailem istanbulda eşim uçakla gitmemden bile korkuyor.o yüzden doğurmadan gidiş yok şimdilik.insallah annem gelir doğumuma.
Benimki de korkuyordu valla dedim köyumu özledim görüp gelecegim, doktorum da bir risk durumum olmadigini söyleyince bindim gittim. Tabi ki öncelikli olan senin ve bebeğinin sagligi bir süre gelmezsin ailen gelir insallah

Iyi aksamlar guzel annler cinsiyetlerini ogrenenlere hayirli olsun hastalara gecmos olsun arkadaslar 3 gundur girmiyorum tam 75 sayfa okudum bu aralar biraz yoğundum bakamadim sizlere bende persembe gunu gidicem 11 bucukta kontrolim var hem ikili testimizo yaptircaz insallah bakalim bebisim napiyor arada uzandigimda hissediyorum iyice artik bebisimi ama surekli degil mide bulantilarom da bitti cok sukur arada sirada vuruyor ama oda zorlamiyor umarim herkesin bi an once biter bulantisi hamileligin en keyifli donemine gecis yapariz

Cinsiyetleri nasıl bu kadar erken söyleyebiliyolar ya

Ben hepp kız hissediyorum kız isimlerine dikkat edip kız bebek eşyalarına gözüm elim gidiyo sürekli e bide kızım var 11 yaşına giricek şubatta acaba ondan mı diyorum hani alışkanlık :)

Bi yandan da hep hissettiğimin tersi olucak gibi geliyo
Siz yazdıkça meraktan çatlıyorum gerçekten

Öyle yap bakalım. Hem bi dosyam da devlette olsun ne olur ne olmaz

Arkadaslar yorum alabilir miyim lütfen Dr birşey demedi 11 haftalik
Rahatına düşkün bir erkeğe benzettim

Benimki de korkuyordu valla dedim köyumu özledim görüp gelecegim, doktorum da bir risk durumum olmadigini söyleyince bindim gittim. Tabi ki öncelikli olan senin ve bebeğinin sagligi bir süre gelmezsin ailen gelir insallah
Inşallah Bende çok özledim annemi babamı. Geçen gece rüyamda gördüm annemi kaybetmişim gece uyandım sinirlerim bozuldu oturup agladim bi türlü sakinlesemiyordum çok kötü bisey uzak olmak.

Öyle yap bakalım. Hem bi dosyam da devlette olsun ne olur ne olmaz

Rahatına düşkün bir erkeğe benzettim
İnşallah canım bir oğlum vefat etti insallah bu bebeğim erkek olur dua edin inşallah sağlıklı bir sekilde kucagimiza bebeklerimizin aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…