2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aslinda devlette kendime duzgun guleryuzlu bı doktor bulmak istiyorum normal doğumu öncelikli degerlendirdikleri için ama bakalım bulabilir miyim...
Canım ben İlk doğumunu üniversite hastanesinde yaptım, ameliyatıma prof. Girdi ve ben sadece özel oda ücreti ödedim. Özel olmasaydı bile odaları çok iyiydi, ameliyathanesi iyiydi. Bence devlete karşı önyargılı olmamak lazım. İkizlerde de bir devlet hastanesine gittim beğendim. 10 ocakta bir üniversite hastanesini de deneyeceğim ona göre karar vereceğim. Bence devlet daha güvenilir. Herkesin kendi tercihi tabii ki öperim ikizlerimi.

Kızlar caaba mide yanması yasayan var mı ben midem bulanıyor sanıyorum ama yanıyor galiba hiç mide yanması da yasamadım anlayamıyorum ama su an berbat bir haldeyim gene. Mide yanmasına ne ıyı gelır bır de onu deneyeyım

Yiyebiliyorsan yoğurt ve sut iyi geliyor

Sağol cnm paylaştığın için. Soğuk iyi geliyor evet. Bir de Sudocreme diye bir pişik ve yara kremi var çocuklarda kullandım (bu arada süper bir ürün bebeklerin için de mutlaka tavsiye ederim bundan iyi pişik kremi yok yani), o da kaşıntıyı önlüyor aklında bulunsun yani onu da alıp deneyebilirsin.

Karbonatlı su iyi geliyor diye duymuştum ama istersen araştır.

Tamam canım o da aklımda bulunsun. Rica ederim

Sudocream içinde BHA barındırıyor ve tam olarak bileşenleri açıklamıyolarmış

İntagramda muhendisinoglu isimli hesaba bakın kızlar herşeyi inceliyor. İçerikleri çok iyi bence bebek alışverişi için erken ama bunları öğrenmem için yam zamanı galiba

Güven meselesi değil canim, hatta devlette baş hemşire tanıdık çok da iyi yardım eder. Ama hastanenin kalabalıktan dokunacak yeri kalmamış insanimiz da pek temiz ve medeni değil vesselam doğuda doğum oranı da yüksek malum. Universiteye bir gideyim hele devlet hastanesinden once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…