2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın hanımlar
Ben özelikle devlet hastanesini tercih ettim ilk gebeligimde 30.haftaya kadar özeldeydim fakat orada gördüğüm bir olay devlete yonelmeme vesile oldu drumdan memnun olmama ragmen hastanenin polikasi sezeryan dogum yonundeydi. 32.haftadan itibaren kadın dogum hastanesine gittim orda gebe egitimlerine katıldım dogumum tahlilerim vs hep orda ve eksiksizdi ve alaninda başarıları ve odulleri olan, yenidoğan bakım unitesi olan bir hastane yine orda devam edecegim bence her yonuyle ozel de olsa devlet de olsa araştırılarak tercih yapılmalı..

Benim göbek aynadan bakinca belli degil, hatta bazen her sey yolunda mı tereddüt ediyorum, ama kıyafet konusunda genelde tayt üzeri uzun kazak tercih ediyorum 3 tane hamile pantolunum da var ama daha onlar icin erken diye düşünüyorum

Hastaneyi arayarak ikili tarama testi sonuçlarımı öğrendim elhamdulillah herşey yolundaymis :)) çok kar olmasa gidip alacaktım ama cesaret edemedim. Acaba başka bir şekilde elektronik ortamda sonuçları görme ihtimalim var mı ?

Benim hamile pantolonlarim var oglumdan kalma biri yazlık biri kışlık ama gel gelelim doğumum aralıkti ve kışlık olan aşırı büyük geliyo içinde dönüyorum...malum son zamanlarimda almisim ayiptir soylemesi 30 kilo almistim onda...tayt sevmiyorum biraz çarpık bacakliyim diye hiç alışamadım ona kendimle de barisamadim esofmanla idare ediyordum geçen gün pantolonumun oturunca ciddi sıktığını farkettim..dugmem açık oturdum da zamanı geldi mi diye düşündüm o yüzden

Protokol no ile laboratuvar sonuçlarımı görüyorum ben internetten..ikili testte de geçerli mi bilemicem.. etiketin üzerindeki numara elindeyse görebilirsin

benim uzun süredir mide yanması var 3 haftadır belkide süt iç ılık süt en iyi o geliyor.

Hadi gözün aydın, darisi başımıza..

Oh oh ama çok soğuktu dün canım. Ben dondum. Bugün de mükafatı işte

Hadi eve hemen sıck yatağına. Vali izin vermiş. Hemen çık üşenme
Aynen öyke yaptım yola çıktım bakalım eskiden hoplaya zıplaya giderdim karda şimdi yardım alarak yürüdüm hayırlısı bakalım Allah evi olmayıp karda kışta kalanlara , yakacağı olmayanlara , tüm mağdurlara yardım etsin bu soğukta

Benimde aynen öyle sanki cinsiyeti belliymiş gibi sadece kız ürünlerine bakarken buluyorum kendimi:))

günaydın kızlar,

bende işe gelmek istemeyenlerdenim buğün. bursa da hem çok soğuk hemde rüzgarlı hafif işe gelirken çok üşüdüm inşallah bunun mükafatı olmaz daha sonra

Günaydin kizlar is de olanlara kolay gelsin. Ben 5 haftadir raporluyum. Yani hamileligimi ögrendigimden beri. Patronu aradim haber ettim hamileyim diye. Hamile olduguna dair belge getir, sana uygun isimiz yok ve Hamileligin boyunca calismana gerek yok dedi. Maasimda ayni devam edecekmis
Bu arada ben Almanyada yasiyorum ve Süpermarkette calisiyorum. Yani simdilik is hayatim bitti.

Gunaydin kızlar
Benim yine kanamam oldu aksam
Sabah 7 de doktoruma gittim. Iceride bir sorun gozukmuyor cok sukur. Büyümüş bebegim kipir kipir taklalar atiyordu icerde
Dinlenmeye devam dedi doktorum
Zaten progestan kullaniyorum.
Kanama yoğun olmadigi icin igne yazmadi.
Kizim da 15-16. Haftalarda bitmis tamamen kanama ve lekelenme durumu. Bakalim bu ne zaman bitecek
Korkutup duruyor anasini minigim

Geçmiş olsun canım

Ben tayt pantolon giyiyorum çünkü beni rahatsiz ediyor artik pantolonlarim

ah bu minnaklar
geçmiş olsun canım umarım bi daha yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…