2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bencede beklemek en iyisi :) erdem beye mi gidiyorsun,yoksa değiştirdin mi doktoru
Feyruz beye başladım o da akademide. Memnun kalmazsam Erdem beye geri döneceğim. Antakya’da oturduğumuz için Samandağ ters kalıyor çünkü Samandağ yolu üzerinde çalışıyoruz eşimle. Doğum iznine ayrıldığımda eşim zor olacak gidişimiz gelişimiz dedi ki haklı zaten. Kafalar karışık yani hala

Anladım canım hayırlısı diyelim... feyruz beyde yarım gün çalışıyor akademide sonra samandağa gidiyor bilmem sistemi değiştirdi mi.çok uzak değil ki samandağ ,tercih meselesi memnunsan devam edersin.

Daha çok şişecegız hayırlısıyla:)
Aynen canım inşalalh :)

En son ne zaman gördün kuzunu

Ben 10+3 te gitmiştim

4 ocakta bi dahaki randevum
Yani 13+5 te gidicem

Ama çok özledim minik kuşumu daha erken gidesim var

Doktor 20 gunde bir gel dedi

Merhaba kızlar her özel hastanede iyi olmuyor malesef onu da iyice araştırın. Birde mutlaka yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan bir yeri tercih edin ne olur ne olmaz. Her ihtimale karşı bunları değerlendirmek lazım. Birde anlaşmalarında kuvez ücretlerini fln sorun durduğunuz gün boyunca para alan yerler var malesef çok farklı hesaplarla o hastaneden çıkabilirsiniz. Bir-kac arkadaşımın başına geldi ne yazıkki sizi uyarmak istedim.

Anladım canım hayırlısı diyelim... feyruz beyde yarım gün çalışıyor akademide sonra samandağa gidiyor bilmem sistemi değiştirdi mi.çok uzak değil ki samandağ ,tercih meselesi memnunsan devam edersin.
Evet öyleymiş zaten dün oraya gittim okul çıkışı. Hemen yan köyü çalıştığım yerin bize çok uyuyor bakalım nasip

Günaydın kızlar...çok bakamadım ama göbek muhabbetleri olmuş maşallah benim de biraz çıktı ama pantolon konusunda ne yapıyorsunuz onu soracaktim..hafiften sıkmaya başladı düğmesi açık gezince de düşüyo illa ki hamile pantolonları için erken mi acaba yoksa gebedaslarim başladı mi merak ettim dogrusu

Günaydın. Ankara bugün bembeyaz ve ben idari izinliyim  Güzel bir kahvaltı yapacağım. Oh dinleneceğim

günaydınlar.. Ya aslında Tokatta da okullar tatil ama gebeler için açıklama yazmıyordu emin olamadım. Hem zaten işe geldikten sonra aklıma geldi ben unutuyorum henüz çoğu zaman gebe olduğumu

günaydınlar.. Ya aslında Tokatta da okullar tatil ama gebeler için açıklama yazmıyordu emin olamadım. Hem zaten işe geldikten sonra aklıma geldi ben unutuyorum henüz çoğu zaman gebe olduğumu
Bizde yazıyordu canım valilik açıklamasında kamuda çalışan gebeler ve engelliler  de idari izinli sayılacaktır diye. Bir dah bak istersen izinliysen git eve yat walla dün eve gelirken dondum. Birde tam 1.5 saat yolda geçiyor benim. O yüzden hep hakipteydim izin olur mu diye

Günaydın Ankara’da da hamilelere tatil bugun uyandım yatak keyfi yaptım mis gibi kahvaltı yapıcam oh evde olmak ne güzel
Oh oh ama çok soğuktu dün canım. Ben dondum. Bugün de mükafatı işte

şaka gibi bizim de tatilmiş ama ben gelmiş bulundum ne yapsam ki şimdi
Hadi eve hemen sıck yatağına. Vali izin vermiş. Hemen çık üşenme

Günaydın :) ben dün iki tane aldım canım artık kendime de bebeğe de eziyet etmeyeyim diye. Esofmandan bile daha rahat oldugunu görünce de inanılmaz mutlu oldum. Son 2 haftadır resmen eziyet cekiyormusum kesinlikle almanız tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…