2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İyİ cıkar canım inşallah senin gıttıgın. Ben de o sekılde dusunuyorum keske herkesın ımkanı olsa ya da keske devlet bu kotu hastanelere bır el atsa

Aslinda devlette kendime duzgun guleryuzlu bı doktor bulmak istiyorum normal doğumu öncelikli degerlendirdikleri için ama bakalım bulabilir miyim...

Aslinda devlette kendime duzgun guleryuzlu bı doktor bulmak istiyorum normal doğumu öncelikli degerlendirdikleri için ama bakalım bulabilir miyim...
doktor iyi olsa nolur ki canım ? geçen gün konuşuyoruz öyle hastaneler hakkında doğumhanesi berbatmış hemşiler desen adam akıllı biri çıkmıyomuş sanki bedava ve zorla bu işi yapıyolar bebek küvezleri leş koydukları şey leş bi anlatıyolar var ya devletin gerçekten el atması lazım herkesin durumu yok durumu olmayanı bile özele itiyolar resmen insanlar adam akıllı muamele görmek için borç harç doğum yapıyolar

@lccali89 un yerine direk bu rumuz Lada degisebilirs in canım benim adresim şifresi diğer telefonumda kaldı maalesef o telefonum pert oldu @kuba5505

Bana doktor haftalik ampul vermisti bide elevit aliyodum.zaten eskiden de dusuk degildi.Referans degerlerin biraz uzerinde cikti.aksine herkeste dusuk olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…