rutin kontrolde öyle olabilir acili biliyorum her yer aynı malesef ama bu ikili tarama ya normal kadın doğumcu yapmıyomuş yeri ayrıymış özelin gözünü sevim Allahım durumu olmayanlara fırsat versin keşke herkes gidebilse çok üzülüyorum valla
kızlar bende buğün testler için hastaneye gittim. ve bebeğimi gördüm 1 hafta önce gitmiştim en son 1 hafta da bile nasıl değişmiş büyümüş resmen :) çok güzel bir duydu keşke her hafta görebilsek
doktor iyi olsa nolur ki canım ? geçen gün konuşuyoruz öyle hastaneler hakkında doğumhanesi berbatmış hemşiler desen adam akıllı biri çıkmıyomuş sanki bedava ve zorla bu işi yapıyolar bebek küvezleri leş koydukları şey leş bi anlatıyolar var ya devletin gerçekten el atması lazım herkesin durumu yok durumu olmayanı bile özele itiyolar resmen insanlar adam akıllı muamele görmek için borç harç doğum yapıyolar
merhabalar baya konusulmus herzaman giremiyorum.....bulantılarım azaldı cok sükür...kusmada 1 kere oluyor olmuyor...bizde ayın 3 de ıkılı teste gidecegiz....inş.cisnsiyetini ögrenirim...
Bana doktor haftalik ampul vermisti bide elevit aliyodum.zaten eskiden de dusuk degildi.Referans degerlerin biraz uzerinde cikti.aksine herkeste dusuk olur.
Bana doktor haftalik ampul vermisti bide elevit aliyodum.zaten eskiden de dusuk degildi.Referans degerlerin biraz uzerinde cikti.aksine herkeste dusuk olur.