2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende doğuma kadar araştırma hastanesinde devam edecegim. Doğumda belki oglumu dogurdugum dr da yaparim diye planlıyorum suan

Geçmiş olsun.

Son iki haftadır pantolon çok rahatsız ediyor düğmeyi açıyorum oturunca ben de,cevreme duyurmadim henüz 12 hafta olsun diyorum

Geçmiş olsun tekrar korkutmaz insallah annesini :)

başladın mı ? ben hala pantolonlarımı giyiyorum tahminimce ocak ortasından sonra giyemem heralde sıkmıyo şimdilik
Benim yapı öyle canım iç karnım çok dar dr. Söylemişti hemen çıkıyor. Baska yerimden pek almiyorum top gibi karin oluyor bende o da dun gece eşofman giymiştim onun lastiği bile nasıl rahatsiz etti. Gece karnım ondan mi ağrıdı bilmiyorum ama korktum biraz o yüzden rahat giyinmekte fayda var.

İnşallah bende öyle olurum ben gece üste bol alta yüksek bel bacakları bol penye eşofman giyiyorum kan akışı zaten gün içinde yavaş hızlansın serbest kalsın diye tavsiye ederim çok rahat ettim

Kizlar ben gibi olan varmi 12+0 oldum aslinda pek bol giyinsem bile asagi yukari kabak gibi belli oluyor gebelik cunku ic karnim genis degl sanrm bariz belli yani ama yinede insanlara soylemeye korkuyorm sadece ailelerimz biliyo ister istemez tedrgnlik var soylicem diyorm sonra da diyorm ki hele bi cinsiyet belli olsun 10 ocakda doktor kontrolden sonra soylerm diyorm bi turlu dilim gitmiyo soylemeye korkuyorm

Gectigimiz iki hafta benim de oyleydi acayip çıkmıştı karnım çok sis hissediyordum kendimi hamile pantolonu giydim mecbur, bu hafta normale döndü çok sükür eski elbiselerime geri döndüm :)

Kızlar kan ilacını içtikten sonra süt ve süt ürünlrerini ne kadar süre sonra içiyorsunuz , sabah aç karnına içtim kan ilacını şimdi taze sıkılmış süt aldım içsem mi içmesem mi bilemedim

herkesin görüşüne saygım var haklısın kendince nazara da inanıyorum ama Rabbim nasip ettiyse sağlıkla dünyaya gelmesini duanı ediyosan isterse insanlar elinden geleni yapsın Allah istediyse sağ salim kucağına alırsın öyle düşünmeyin benim herkes biliyor şuanda ama umrumda değil o bana yazıldıysa gelicek zaten

Haklsn canm bunu biliyorm ama 2.5 yil bekleynce sanrm ister istemez korkumi oluyo icimdeki hissi ben bile tam anlamlandiramiyorm

Haklsn canm bunu biliyorm ama 2.5 yil bekleynce sanrm ister istemez korkumi oluyo icimdeki hissi ben bile tam anlamlandiramiyorm
şöyle sölim sana 7. haftamda kürtaj oldum yine herkes biliyodu ama herkes biliyo diye olmadı nasibimde yokmuş kaydı gitti ellerimden Yaradana sığın gerisi boş bak haklısın diyorum ya korkunu anlıyorum
Nasibimizi yaşarız kaderimiz canım bazı şeylere mani olamazsın et duanı bırak Allaha en güzelinii verecektir zaten

Cok uzuldum canim cok dogru evet insanlar biliyor yada bilmiyor diye olacak bisey degl dogru soyluyorsun icimi rahatlattn biraz cok sagol :)

Bende doğuma kadar araştırma hastanesinde devam edecegim. Doğumda belki oglumu dogurdugum dr da yaparim diye planlıyorum suan
Memnunsan neden olmasin. Bildigin dr sonucta, her sey planladığımız gibi olsun ins. canım

Cok gecmis olsun..

Cok uzuldum canim cok dogru evet insanlar biliyor yada bilmiyor diye olacak bisey degl dogru soyluyorsun icimi rahatlattn biraz cok sagol :)
kayınvalidem çok zorluk çekmiş biri birinci çocuğunu 17 yaşında doğurmuş eşime hamileyken kayınpederim askere gitmiş evde var 10 nufus oda düşsün durumumuz yok bi tane var çocuğum diye neler yapmamış neler derede halı yıkıyolarmış o ıslak halıyı tek başına çırpmış ki hani dedeye çok yük olmayalım koca yok askerde yani dağda taştada veriyo yicek ekmekleri varsa sağlıkla gelsin hepsi Allahım kimseye kötü bişey yaşatmasın evladı konusunda

Ben de aldım ve çok rahat ettim. Yoksa baya eziyetli oluyor dediğin gibi. Düğme açık bırakıyorsun pantolon düşüyor. Pantolonun düğmesini kapatsam iyice sıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…