kayınvalidem çok zorluk çekmiş biri birinci çocuğunu 17 yaşında doğurmuş eşime hamileyken kayınpederim askere gitmiş evde var 10 nufus oda düşsün durumumuz yok bi tane var çocuğum diye neler yapmamış neler derede halı yıkıyolarmış o ıslak halıyı tek başına çırpmış ki hani dedeye çok yük olmayalım koca yok askerde yani dağda taştada veriyo yicek ekmekleri varsa sağlıkla gelsin hepsi Allahım kimseye kötü bişey yaşatmasın evladı konusunda
Aminn canim
Grcekten zor seyler yasamis haklsn sanrm biz yeni nesil olarak biraz çıt kırldm olduk kayinvalidem de hep soyler 6 cocugi var 6 sida normal dogum tarlada tapanda soguk da sicak hic 2 dk oturmazdk her isi yapardk agir olsun hafif olsun diyor sasiyorm her anlattgnda simdiki gibi boolluk mu vardi diyor biz yokluk bildik yokla buyuttk diyor koca basta yok uzaga calismaya giderdi diyo ay ne zor seylerms biz olsak yapamazdk belki de
Günaydın kızlar...çok bakamadım ama göbek muhabbetleri olmuş maşallah benim de biraz çıktı ama pantolon konusunda ne yapıyorsunuz onu soracaktim..hafiften sıkmaya başladı düğmesi açık gezince de düşüyo illa ki hamile pantolonları için erken mi acaba yoksa gebedaslarim başladı mi merak ettim dogrusu
Canim ben tayt giyiyorum ogrendigomden beri bide kisa denk geldigi icin ustune hafif uzun salas kazaklar aldim cok rahat ediyorum gobus bende de cikti smdi hamile taytina gectim en rahati
Kizlar ben gibi olan varmi 12+0 oldum aslinda pek bol giyinsem bile asagi yukari kabak gibi belli oluyor gebelik cunku ic karnim genis degl sanrm bariz belli yani ama yinede insanlara soylemeye korkuyorm sadece ailelerimz biliyo ister istemez tedrgnlik var soylicem diyorm sonra da diyorm ki hele bi cinsiyet belli olsun 10 ocakda doktor kontrolden sonra soylerm diyorm bi turlu dilim gitmiyo soylemeye korkuyorm
Ben de söylemeyecektim sadece yakın arkadaşlarıma bayan müdür yardımcıma söylemiştim. Sonra düşük tehlikesi geçirince rapor gitti kuruma herkes öğrenmiş oldu ama iyi de oldu daha anlayışlılar , daha rahat izin fln alırım inşallah
tunaydinlr birsey soracagim sac dokulmesi yasayan varmi bende var ilk gebeligimde gurlesti bunda bi dokulme var gibi yada saclarim kisa ondan gozume batiyor
tunaydinlr birsey soracagim sac dokulmesi yasayan varmi bende var ilk gebeligimde gurlesti bunda bi dokulme var gibi yada saclarim kisa ondan gozume batiyor
400 mg progestanla 3 günde kesildi ama doktora gitmen gerek kanama alanı var mı yok mu diye bana kabızlıktan kaynaklı bebekten değil dedi geçmiş olsun canım
400 mg progestanla 3 günde kesildi ama doktora gitmen gerek kanama alanı var mı yok mu diye bana kabızlıktan kaynaklı bebekten değil dedi geçmiş olsun canım
Merhaba hanımlar :) inşallah herkes bebeğine sağlıkla kavuşur :)
benim doğum 5 ağustos görünüyor ama muhtemelen bende temmuz annesi olacağım :)
Listenize katılmak isterim
yok hayır vajinal geliyodu ama zorladığın için gelmiş bebeğin kese etrafında kanama alanın yok dedi belli olmuyor canım 2 gün önce 2 gün sonra sen yinede doktora git bir baktır derim
Merhaba hanımlar :) inşallah herkes bebeğine sağlıkla kavuşur :)
benim doğum 5 ağustos görünüyor ama muhtemelen bende temmuz annesi olacağım :)
Listenize katılmak isterim
canım hoşgeldin sağlıklı bir gebelik diliyorum öncelikle ama ay başıda olsa hafta olarak baya geride kaldığın için ağustos annelerinde takibini yapmanı öneririm çok kaçırılıyor hafta olarak.Benimde temmuz 6sı muhtemel haziran annesi olabilirim ama burdayım :) haftanla ilerleyen arkadaşlarla olmak çok daha heyecanlı oluyor takibini daha kolay yapabilirsin ama tabisi karar senin :)
Ben söyleme niyetinde değildim ama bulantidan perişan halde olduğum için herkes soruyordu. Başlarda üşütmüşüm falan dedim ama üşütme kaç hafta sürer ki. Bu nasıl hastalık böyle demeye başladılar mecburen söyledim. Bu hafta da rapor aldım hiç ders anlatabilecek durumda değilim