2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aminn canim
Grcekten zor seyler yasamis haklsn sanrm biz yeni nesil olarak biraz çıt kırldm olduk kayinvalidem de hep soyler 6 cocugi var 6 sida normal dogum tarlada tapanda soguk da sicak hic 2 dk oturmazdk her isi yapardk agir olsun hafif olsun diyor sasiyorm her anlattgnda simdiki gibi boolluk mu vardi diyor biz yokluk bildik yokla buyuttk diyor koca basta yok uzaga calismaya giderdi diyo ay ne zor seylerms biz olsak yapamazdk belki de

Canim ben tayt giyiyorum ogrendigomden beri bide kisa denk geldigi icin ustune hafif uzun salas kazaklar aldim cok rahat ediyorum gobus bende de cikti smdi hamile taytina gectim en rahati

Ben varım canim daha söylemedim iş yerinde falan umarım sen kilo alıyorsun demezler karnim sismedi ama genel bir şişlik var bacaklar bel kalinlasti

Ben de söylemeyecektim sadece yakın arkadaşlarıma bayan müdür yardımcıma söylemiştim. Sonra düşük tehlikesi geçirince rapor gitti kuruma herkes öğrenmiş oldu ama iyi de oldu daha anlayışlılar , daha rahat izin fln alırım inşallah

tunaydinlr birsey soracagim sac dokulmesi yasayan varmi bende var ilk gebeligimde gurlesti bunda bi dokulme var gibi yada saclarim kisa ondan gozume batiyor

tunaydinlr birsey soracagim sac dokulmesi yasayan varmi bende var ilk gebeligimde gurlesti bunda bi dokulme var gibi yada saclarim kisa ondan gozume batiyor
Benim de çok dokuluyor kimisi gurlesti falan der ya saçım zaten azıcık hep çok dokulurdu , dökülmesi de azalmadi doğum sonrası için endiseliyim

Merhaba hanımlar :) inşallah herkes bebeğine sağlıkla kavuşur :)
benim doğum 5 ağustos görünüyor ama muhtemelen bende temmuz annesi olacağım :)
Listenize katılmak isterim
canım hoşgeldin sağlıklı bir gebelik diliyorum öncelikle ama ay başıda olsa hafta olarak baya geride kaldığın için ağustos annelerinde takibini yapmanı öneririm çok kaçırılıyor hafta olarak.Benimde temmuz 6sı muhtemel haziran annesi olabilirim ama burdayım :) haftanla ilerleyen arkadaşlarla olmak çok daha heyecanlı oluyor takibini daha kolay yapabilirsin ama tabisi karar senin :)

Siz isyerinize söylediniz mi. Ben daha söylemedim işyerindeki arkadaşlara bile.erken söylesem kime ne faydası olacak
Ben söyleme niyetinde değildim ama bulantidan perişan halde olduğum için herkes soruyordu. Başlarda üşütmüşüm falan dedim ama üşütme kaç hafta sürer ki. Bu nasıl hastalık böyle demeye başladılar mecburen söyledim. Bu hafta da rapor aldım hiç ders anlatabilecek durumda değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…