2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu konu tanıdık geliyor diye dusundum :)

Selamm benim de öğleden sonra dersim yoktu eve kendimi zor attım buzzz gibi hava canım ankaram da tatik olmus nasıl yakısmıstır kar ama ben doğuda olduğum halde 3yıldır kar düşmedi buraya tatil diye sayıklıyorum:)
Veeeee dün aksam arkadaşlarım cinsiyet partisi yapacak demiştim yaa öğrendimm kızım oluyor Allah nasio ederse S Saryamarya doğru tahmin etmiş hem cok mutluyum hem de biraz buruk gecenn sene oğlumu kaybetmiştim acaba yeniden erkek olması mı iyi derken sanırım kız olması bize daha iyi gelcek sağlıkla gel prensesiiimmm

Ben de aldım ve çok rahat ettim. Yoksa baya eziyetli oluyor dediğin gibi. Düğme açık bırakıyorsun pantolon düşüyor. Pantolonun düğmesini kapatsam iyice sıkıyor.
Kızlar pantolon düğmesinden deliğine paket lastiği geçirin ben ilk gebeliğimde 5 aylık olana kadar o şekilde giydim. Lastik olunca hem esniyor hem de düşmüyor. Üstüne de hafif salaş bişey.

Birde arkadaslar ikili testi cikan var mi.Bana iki hafta sonra cikar dediler ama daha iki gun oldu hastanenin sonuc bolumune girdim grafikli bi sonuc gorunuyor.Ama daha arkasi gelecek mi bilemedim.Sonuclar ne sekilde oluyor grafik mi yoksa pozitif negatif tarzi bi yazi mi oluyor?

tunaydinlr birsey soracagim sac dokulmesi yasayan varmi bende var ilk gebeligimde gurlesti bunda bi dokulme var gibi yada saclarim kisa ondan gozume batiyor
Demir eksikliği olabilir kan değerlerine baktirin..

Nasi yani canim bir hafta surekli mi kullanma mi dedi.bana ailede tansiyon var mi dedi bende baba tarafinda var dedim.her aksam bi tane al dedi
ben hem progestan hem coraspin kullanıyodum kanama olduğu için coraspin kan sulandırıyo o yüzden bıraktırdı progestan kullandım düşük önleyici

ay çok sevindimmm :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar pantolon düğmesinden deliğine paket lastiği geçirin ben ilk gebeliğimde 5 aylık olana kadar o şekilde giydim. Lastik olunca hem esniyor hem de düşmüyor. Üstüne de hafif salaş bişey.
Bende şimdilik pantolonlarimi öyle giyiyorum lastik toka takıyorum bi süre idare eder diye düşünüyorum hamile pantolonu kıyafeti almak için erken biraz daha beklemek istiyorum.cok güz bi fikir bence :)

Benim gördüğüm sonuçlar da hep grafikliydi odur muhtemelen ama ben daha yaptırmadığım için başka sonuç oluyor mu bilmiyorum

Tesekkur ederim :) ağustos anneleri sayfasını takip ediyorum zaten ama temmuza denk gelmesi daha yüksek ihtimal diye buraya da göz gezdireyim dedim :) burdakiler genelde benden 2 hafta ileride :)

Tesekkur ederim :) ağustos anneleri sayfasını takip ediyorum zaten ama temmuza denk gelmesi daha yüksek ihtimal diye buraya da göz gezdireyim dedim :) burdakiler genelde benden 2 hafta ileride :)
süper o zaman tabiki öndeden giden insanlarında faydası tavsiyeleri olur onlardan da fikir alırsın ama aynı haftalar daha heyecanlı oluyor hoş geldin tekrardan

Benim de 1 Ağustos görünüyor ama ben de ikiz olduğu için son güne kalmazlar diye burayı takip ediyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…