2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende şimdilik pantolonlarimi öyle giyiyorum lastik toka takıyorum bi süre idare eder diye düşünüyorum hamile pantolonu kıyafeti almak için erken biraz daha beklemek istiyorum.cok güz bi fikir bence :)
Evet hamile pantolonları göbek daha büyümemişse o üstteki kumaş kısım bol geliyor sonra da donlar aşağı iniyo :)

Benim bir ara 7. Haftalarda birkac pecetelik gelmisti cnm sonra geçti birde bu gecen cumartesi oldu pazartesi doktor birsey demedi kanama alani olsa derdi sadece takrar progesteron kullanmami istedi oyle simdilik birsey yok insallah bir daha olmaz gerçkten cok ürkütücü umarim seninde gecicicdir.

Arkadaslar bugun biraz kanama oldu kirmizi degil.daha once olan arkadaslar vardi onlar simdi nasil?
Birde bir arkadas ikilo tarama icin sormus ben pazartesi kan verdim cuma sonuclari alabilirmisim dendi devlet hast üstelik ama hep internetten bakiyorum sonucları daha erken gorurmuyum die simdilik hala onaylanmamis

Merhaba hanımlar :) inşallah herkes bebeğine sağlıkla kavuşur :)
benim doğum 5 ağustos görünüyor ama muhtemelen bende temmuz annesi olacağım :)
Listenize katılmak isterim
Hoş geldin. Benimde beklenen doğum 1 Ağustos ancak ben de temmuzda doğum yapacağımı düşündüğüm için hem burda hem ağustostayım. Sağlıklı doğumlar

Ankaraya yakışıyor evet kar. Doğuda neredesin. Çok sevindim yavruna. Allah korusun sizi

Yarın çocukuma kavuşuyorum inşallah herşey yolundadır
Cinsiyette tahminde bulunur mu dersiniz 12+5 oluyorum :)
Ay bende yarın gidiyorum cinsiyet için 12+0 olacagim insallah .öğrenirmiyimki acaba bebişimin hareketini daha hiç görmedim 3hafta önce gitmiştim sadece 5 sanıye baktırdı

Cinsiyet partisi nedir ilk defa duyuyorum
sen öğrenmiyosun yakın arkadaşın yada kardeşin falan öğreniyo doktor bi kağıda yazıp o kişiye veriyo işte pembeli mavili masa hazırlıyosun eş dost arkadaşlar kuzenler falan bide balon oluyo balonun içindede konfeti kızsa pembe erkekse mavi balonu eşinle beraber patlatıp öğreniyosun herkesle beraber

Ay bende yarın gidiyorum cinsiyet için 12+0 olacagim insallah .öğrenirmiyimki acaba bebişimin hareketini daha hiç görmedim 3hafta önce gitmiştim sadece 5 sanıye baktırdı
kısmet canım bazıları erken öğreniyor ben ikiliyi devlette yaptırıcam ya pek umudum yok ama bakalım

Ay ayniyiz canım bende gidecem insallah tahminde bulunur bulunmasa bile başka hastaneden önümüzdeki haftaya başka bı doktora gün aldım ona gidecem inşallah o zaman söyler diye düşünüyorum tanıdık bı doktor annemler umreden gelecek o gün tüm aile toplanıyoruz cinsiyet balonunu aradan cikariyim istiyorum tabi en önemlisi sağlıklı olsunlar merak ediyoruz ister istemez tatlı heyecan

tabiki canım cinsiyet problem değil ki kızda olsa erkekte olsa kafayı yicem sevinçten o bi kesin aynen yarın olmasada haftaya kesin netleşir bende gidicem tekrardan sonuç göstermek için

Yatın bende 12+0 oluyorum bende merak ediyorum yarin sabah kontrolüm bir tahminde bulunur mu acaba

Ben de yarın gıdıyorum kontrole. Cuma gıdecektım ama eşimin izni yarına denk geldi iyi de oldu :) bize cinsiyet için cok erken ama belki nub falan tahmin alırım yarın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…