2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Amiiin teşekkür ederizzz
Elazığdayım burayı da çok seviyorum içanadolun bircok sehrine tercih ederim gerci güzel arkadas edindiğim ve internet olan heryerdenyasarım cabuk uyum sağlarım gelişmiş de biryer ama Ankarayı ayrı özlüyorum tabi ve buraya kar yağmaması beni çıldırtıyor

Bebegim 11 hafta 5 gunluk doktorumuz belli degil gorunmuyo ama kiz gibi dedi sizlerinde yorumlarini alabilirmiyim
Maşallah. Bence de kız gibi hayırlısı olsun

Kar yağmıyor mu orda.? Güzel ben hiç gitmedim bilmiyorum. Sen sevdiysen zaten sorun yok.

Kesinlikle ama eşim çok karşı ya =(

Çok heyecanlı

Bende cinsiyet partisi değilde balonla öğrenmek istiyorum. Yani öyle parti parti olmasına gerek yok
Çok sevdiğim insanlarla beraber
Dr a kağıda yazdırıcam ama o kağıdı kime vericem çok büyük görev bu :) birine versem diğeri darılır mı diyorum ahaha

Zaten cinsiyet partisi dediğimiz olay o ee gelenlerle illaki Bi şeyler yenilecek içilecek oda artı Bi hazırlık gerekiyor =)

Kesinlikle ama eşim çok karşı ya =(
Benim eşim de öyle cok sevmez atraksiyonları ama şöyle bir düzenleme yaptık doktor kağıdı yazıp eşime verdi eşim arkadaşlarıma söyledi
Kızlar ben daha fazla beklemeyim diye zaten herseyı hazırlamışlar hemen ertesi gün de ben öğrendim eşim siz kız kıza rahat edin dedi o gelmedi biz kendi aramızda dört kız çok eğlendik kalabalık istemedim duygularımı tam yaşayayım diye öğrendij bagırdık ağladık sarıldık sonra pasta kestik en son daaaa led binn vele diştiriiiii ye bağladık altın günü hobaaaa fotoğraf atmak yasak olmasaydı atardım öğrendiğim anı

Bir de bu tarz partiler de organizasyonlar da biz hic hamile olana iş düşürmüyoruz kim hamileyse diğerleri aramızda organize oluyoruz birimizin evine hazırlıyoruz hamılelık bi endişe bi korku bi telaş ya hep hani, böyle seylerin mutluluğu bir haft bile sürse kar oluyo. Ne bilim kafa dağıtıyor zaten güzel olan süreç daha da eğlenceli oluyor sanki ve cok duygulu değil mi arkadasların sırf sen mıtlu ol diye çabalıyor

Zaten cinsiyet partisi dediğimiz olay o ee gelenlerle illaki Bi şeyler yenilecek içilecek oda artı Bi hazırlık gerekiyor =)
Öyle ekstra süslemelerden bahsediyorum şık şıkırdım giyinmeler süslenmelerden bahsediyorum.
Yoksa tabi milleti aç göndericek halimiz yok :))

Amaç sadece birlikte öğrenmek olur yani bizim

Böyle kendi aramızda ama cok eğlenceli bir aksamdı karaoke falan yaptık kendi çapımızda eğledik

Eklentiler

• DEFE8DF5-DACD-4895-9C3E-4D2AC2716B6E.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 7A4B20E7-B0E4-4D75-827D-B844D710FF5D.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 900B4A0F-1D35-4DEF-AF4D-F7DF50C11633.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 73
Fotograf atmak yasak değil ki ben oyle biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…