2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İşte ben öyle istemiyorum canım beraber öğrenelim istiyorum ama bakalım Bi katakulli yapıcaz mecbur bırakıcaz

Aynen masraf yapmaya gerek yok gereksiz buluyorum, ama sevdiklerinle paylaşınca çok güzel oluyor:)))

Masraf diye düşünmeyin arkadaşar yaa yukarda attığım fotografların malıyetı en fazla yirmi liradır pasta da dahil , organize şirketleri bazen suyunu cıkarıyor evet ama kendimiz de yapabiliriz iki balon iki süslemeye bakar renk renk içimz açılır tabi ki herkesın kendi fikri sevmeyedebiliriz bu da bir tercih elbette ama kendimiz böyle organızasyonlar yapar malıyetı azaltabılırız burda fikir alısverisi de yapabilirz

Ben gereksiz bulmuyorum 200 lira bence o anı için hiç bişey değil hayatımızda kaç kere yaşabiliriz ki yapmak isteyen yapar ama gereksiz dememek gerek
Onu masrafsızda yapabilirsin ,tabi görüşüne saygı duyarım sen koyacaksın ben koymam bu kadar:))) dikkat edersen masraflı olanı gereksiz buluyorum yaZdım :) bir balon alıp patlat yani

Onu masrafsızda yapabilirsin ,tabi görüşüne saygı duyarım sen koyacaksın ben koymam bu kadar:))) dikkat edersen masraflı olanı gereksiz buluyorum yaZdım :) bir balon alıp patlat yani
Tamam da ben anıyla şanıyla yapmak istiyorum mesela bu gereksiz mi oluyo demek istedim he o kadar gösterişli bişey yapmam dersin onu anlarım saygı duyarım ama ben şimdi örnek veriyorum 2000 tlye mal ettim diyelim gereksiz olmuyo o benim için =)
Ayrıca 200 lira demem de ki neden 15 kişiyle yapıxağım için pasta 60 70 lira ee yanına kek börek çerez vs yapıcam onlar var balon masa örtüsü diğer aksesuarlar zaten 200 ki gayet normal bişey he bu arada o bahsettiğimiz siyah balon da 40 50 TL tek başına zaten =)

Sanırım anlamadın , ben sevdiklerinle paylaşmak guzel yazdım , tabi ki yapabilirsin kek,pasta vs .. görüşümü söyledim sen ne yapmak istiyorsan yap kuzum benım , bu tür seyler için gereksiz masraf bana göre değil , senın söylediklerin gayet guzel ama cinsiyet öğrenmek için böyle şeyleri yapmam benım fikrim bu . Senın fikrine de saygı duyuyorum

Hayır yapmayabilirsin istemeyebişirsin sevmeyebilirsin en doğal hakkım bende diyorum ki ben yapanı gereksiz bulmam isterse 50bine yapsınlar durumu var yapmış derim ama 20 tlye mal edene de helal olsun derim yani

Hayır yapmayabilirsin istemeyebişirsin sevmeyebilirsin en doğal hakkım bende diyorum ki ben yapanı gereksiz bulmam isterse 50bine yapsınlar durumu var yapmış derim ama 20 tlye mal edene de helal olsun derim yani
Doğrudur işte istemediğim için yapmıyorum zaten ,birde hiç uğraşamam böyle şeylerle :) birde baby shower var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…