2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selamlar arkadaşlar, bugün ikizlerimin 12. Hafta kontrolü vardı, fotoğraflarını eklemeye çalıştım cinsiyet tahmini olan varsa alalım
Ayrıca aşırı bulantı ve kusmadan kilo vermem doktoru çok endişelendirdi ilaç verdi eğer 8 gün daha kusmaya devam edersem hastaneye yatıracaklar inşallah bulantılardan kurtulabilirim. .

Canim nubdan anlamam o yuzden cinsiyet tahminim yok ama bulanti icin benimde oyleydi hala ilac kullaniyorum bende 5 kilo vermistim. Suan 13+3 teyim hafifledi ama hala geçmedi 16. Haftayi bekliyoruz cinsiyet icinde icimden ikiside kiz demek geldi valla :))

Ben yapmadim esim cok istemesine ragmen sevmiyorum cünkü ama sizinki cok hos olmus :))
Teşekkürler tabi olabilir elbette tercih benim eşim de çoğu seyi sırf ben mutlu oluyum diye kabul ediyor canımın içiseviyormus gibi yapar bu arada benim doğum da muhtemelen haziranda olcak ama ora cok ilerde gidiyoe diye takip edemiyorum onları

Evet ordakilerin bir cogu suan 18. Haftalarinda ama ben genelde orayi takipteyim. Bazi seyleri onceden ogreniyorum iyi oluyor :)) bazende ayni haftada olduklarinla konusmak istiyorsun :) cogunuzun cinsiyetler belli oldumu ?

İnşallah hepimiz sorunsuz atlatırız şu bulantıları sende çok kilo vermişsin canım bulantıların hafiflemesi sevindirici.. bu benim 3. Hamileliğim dünya güzeli iki prensesim var şükürler olsun ikizler erkek de olsa fena olmaz ama ne gelirse başımız üstüne

Maşallah darısı yarın başıma hiç anlamıyorum cinsiyet tahmininden bende çok kilo verdim dra yarın danışacağım

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…