Sana ilac verdimi doktorun ? Oyy oyy masallah 3. De ikiz baya.kalabalik bir aile olacaksiniz demek :) icimden kiz gecti ama insallah en azindan biri erkek olur :) digerleri ufakmi yaslari kac :)İnşallah hepimiz sorunsuz atlatırız şu bulantıları sende çok kilo vermişsin canım bulantıların hafiflemesi sevindirici.. bu benim 3. Hamileliğim dünya güzeli iki prensesim var şükürler olsun ikizler erkek de olsa fena olmaz ama ne gelirse başımız üstüne
Allah kolaylık versin güzel haberler alırsın inşallah, ikizlerin kontrolü çok zor oluyor benim yeterli değerlendirme yapamadıkları için başka bir randevu daha verdiler önümüzdeki haftayaMaşallah darısı yarın başıma hiç anlamıyorum cinsiyet tahminindenbende çok kilo verdim dra yarın danışacağım
Benimde ikiz bakalım yarın ense kalınlığı bakacağım dedi ölçülecek mi. 7 kilo verdim hala kusmaya devam ediyorum bendeAllah kolaylık versin güzel haberler alırsın inşallah, ikizlerin kontrolü çok zor oluyor benim yeterli değerlendirme yapamadıkları için başka bir randevu daha verdiler önümüzdeki haftaya
Kuzularım 8 ve 4 yaşlarındalar onlar benim elim kolum küçük yardımcılarım herşey onların sevgisiyle kolaylaşıyor, yoksa gurbet elde 4 çocuk aklımın ucundan geçmezdi.. doktor bulantı için fitil verdi sabah öğle akşam kullanılacak umarım faydasını görürümSana ilac verdimi doktorun ? Oyy oyy masallah 3. De ikiz baya.kalabalik bir aile olacaksiniz demek :) icimden kiz gecti ama insallah en azindan biri erkek olur :) digerleri ufakmi yaslari kac :)
Hadi bakalim insallah fayda eder. Ne beter biseymis ben bilirim valla bende hala ilac kullaniyorum. Allah bagislasin canim yavrularini bebisleri de saglikla kucagina al insallah :)Kuzularım 8 ve 4 yaşlarındalar onlar benim elim kolum küçük yardımcılarım herşey onların sevgisiyle kolaylaşıyor, yoksa gurbet elde 4 çocuk aklımın ucundan geçmezdi.. doktor bulantı için fitil verdi sabah öğle akşam kullanılacak umarım faydasını görürüm
Ben diğer hamileliklerimde 8 kilo vermiştim hiç önemsemedi doktorlar sonradan toparladım ama şimdi ikiz hamilelikte kilo vermek çok tehlikeli anne için diye baya korkuttular bizi, senin ikizler çift yumurta mıBenimde ikiz bakalım yarın ense kalınlığı bakacağım dedi ölçülecek mi. 7 kilo verdim hala kusmaya devam ediyorum bende
Amin canım güzel dileklerimiz karşılıklı hepimiz sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımızaHadi bakalim insallah fayda eder. Ne beter biseymis ben bilirim valla bende hala ilac kullaniyorum. Allah bagislasin canim yavrularini bebisleri de saglikla kucagina al insallah :)
7 kilo mu ay kıyamam yaBenimde ikiz bakalım yarın ense kalınlığı bakacağım dedi ölçülecek mi. 7 kilo verdim hala kusmaya devam ediyorum bende
Benim tek ben de 5 kilo vermistim yeni yeni toparliyorum7 kilo mu ay kıyamam ya
Bende birde troid fazla çalışıyor gebelikten dolayı kilo vermem daha da kolaylaştı metabolizma acayip hızlanıyor. Geçen hafta kontrolde sormayı unuttum halbuki en önemli şeydi. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızıBen diğer hamileliklerimde 8 kilo vermiştim hiç önemsemedi doktorlar sonradan toparladım ama şimdi ikiz hamilelikte kilo vermek çok tehlikeli anne için diye baya korkuttular bizi, senin ikizler çift yumurta mı
Evet canım ya daha da vereceğim galiba bir gün kusmasam ertesi gün acısı çıkıyor yemek içmekte çok zor. Haşlanmış patates kuru ekmek meyve oda hepsi değil yiyebildiğim bunlar7 kilo mu ay kıyamam ya
Benim tek ben de 5 kilo vermistim yeni yeni toparliyorum(
Allah kolaylık versin canım burda hamilelerin kullanabildiği bir uyku ilacı var ben onunla en azından geceleri kusmayı durdurabildim, hamilelikte tiroid olanların genellikle kilo aldığını duyardım ama senin farklıymış o da zorBende birde troid fazla çalışıyor gebelikten dolayı kilo vermem daha da kolaylaştı metabolizma acayip hızlanıyor. Geçen hafta kontrolde sormayı unuttum halbuki en önemli şeydi. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı
Evet canım ya daha da vereceğim galiba bir gün kusmasam ertesi gün acısı çıkıyor yemek içmekte çok zor. Haşlanmış patates kuru ekmek meyve oda hepsi değil yiyebildiğim bunlar
Sağol canım genellikle gebelikte hipotroidi olur bende tam tersi oldu hipertroidi. Bu hafta troid usg çekilip net karar verilecek ilaç kullanacak mıyım, kullanmayacak mıyım. Allah hepimizin yardımcısı oldun zaman çabucak geçer inşallah hayırlısıylaAllah kolaylık versin canım burda hamilelerin kullanabildiği bir uyku ilacı var ben onunla en azından geceleri kusmayı durdurabildim, hamilelikte tiroid olanların genellikle kilo aldığını duyardım ama senin farklıymış o da zor
Benimki gecmedi ama epey hafifledi canim. Düsünki 48 kilolara kadar inmistim. 13.haftadan sonra hafifliyor ama keske tamamen gecseİnşallah bizimki de geçer
Benimki gecmedi ama epey hafifledi canim. Düsünki 48 kilolara kadar inmistim. 13.haftadan sonra hafifliyor ama keske tamamen gecse
Zor geçiriyorsun hamileliğini allah yardımcın olsun , inşallah geçecek bu günlerBende birde troid fazla çalışıyor gebelikten dolayı kilo vermem daha da kolaylaştı metabolizma acayip hızlanıyor. Geçen hafta kontrolde sormayı unuttum halbuki en önemli şeydi. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı
Evet canım ya daha da vereceğim galiba bir gün kusmasam ertesi gün acısı çıkıyor yemek içmekte çok zor. Haşlanmış patates kuru ekmek meyve oda hepsi değil yiyebildiğim bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?