2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sana ilac verdimi doktorun ? Oyy oyy masallah 3. De ikiz baya.kalabalik bir aile olacaksiniz demek :) icimden kiz gecti ama insallah en azindan biri erkek olur :) digerleri ufakmi yaslari kac :)

Reactions: LaL
Maşallah darısı yarın başıma hiç anlamıyorum cinsiyet tahmininden bende çok kilo verdim dra yarın danışacağım
Allah kolaylık versin güzel haberler alırsın inşallah, ikizlerin kontrolü çok zor oluyor benim yeterli değerlendirme yapamadıkları için başka bir randevu daha verdiler önümüzdeki haftaya

Allah kolaylık versin güzel haberler alırsın inşallah, ikizlerin kontrolü çok zor oluyor benim yeterli değerlendirme yapamadıkları için başka bir randevu daha verdiler önümüzdeki haftaya
Benimde ikiz bakalım yarın ense kalınlığı bakacağım dedi ölçülecek mi. 7 kilo verdim hala kusmaya devam ediyorum bende

Sana ilac verdimi doktorun ? Oyy oyy masallah 3. De ikiz baya.kalabalik bir aile olacaksiniz demek :) icimden kiz gecti ama insallah en azindan biri erkek olur :) digerleri ufakmi yaslari kac :)
Kuzularım 8 ve 4 yaşlarındalar onlar benim elim kolum küçük yardımcılarım herşey onların sevgisiyle kolaylaşıyor, yoksa gurbet elde 4 çocuk aklımın ucundan geçmezdi.. doktor bulantı için fitil verdi sabah öğle akşam kullanılacak umarım faydasını görürüm

Hadi bakalim insallah fayda eder. Ne beter biseymis ben bilirim valla bende hala ilac kullaniyorum. Allah bagislasin canim yavrularini bebisleri de saglikla kucagina al insallah :)

Benimde ikiz bakalım yarın ense kalınlığı bakacağım dedi ölçülecek mi. 7 kilo verdim hala kusmaya devam ediyorum bende
Ben diğer hamileliklerimde 8 kilo vermiştim hiç önemsemedi doktorlar sonradan toparladım ama şimdi ikiz hamilelikte kilo vermek çok tehlikeli anne için diye baya korkuttular bizi, senin ikizler çift yumurta mı

Hadi bakalim insallah fayda eder. Ne beter biseymis ben bilirim valla bende hala ilac kullaniyorum. Allah bagislasin canim yavrularini bebisleri de saglikla kucagina al insallah :)
Amin canım güzel dileklerimiz karşılıklı hepimiz sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza

Kutlama yapan arkadasin cok guzel sevinli olmus.hersey arkadasla guzel iste.olmayinca brnim hic aklima gelmedi bile.zaten doktorda pat diye soyledi.ben erken diye soyleyecegini tahmin etmiyodum.benim ikili test sonucu iki gunde cikti devlette yaptirdim bu arada

Ben diğer hamileliklerimde 8 kilo vermiştim hiç önemsemedi doktorlar sonradan toparladım ama şimdi ikiz hamilelikte kilo vermek çok tehlikeli anne için diye baya korkuttular bizi, senin ikizler çift yumurta mı
Bende birde troid fazla çalışıyor gebelikten dolayı kilo vermem daha da kolaylaştı metabolizma acayip hızlanıyor. Geçen hafta kontrolde sormayı unuttum halbuki en önemli şeydi. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı
7 kilo mu ay kıyamam ya
Evet canım ya daha da vereceğim galiba bir gün kusmasam ertesi gün acısı çıkıyor yemek içmekte çok zor. Haşlanmış patates kuru ekmek meyve oda hepsi değil yiyebildiğim bunlar

Allah kolaylık versin canım burda hamilelerin kullanabildiği bir uyku ilacı var ben onunla en azından geceleri kusmayı durdurabildim, hamilelikte tiroid olanların genellikle kilo aldığını duyardım ama senin farklıymış o da zor

Sağol canım genellikle gebelikte hipotroidi olur bende tam tersi oldu hipertroidi. Bu hafta troid usg çekilip net karar verilecek ilaç kullanacak mıyım, kullanmayacak mıyım. Allah hepimizin yardımcısı oldun zaman çabucak geçer inşallah hayırlısıyla

Zor geçiriyorsun hamileliğini allah yardımcın olsun , inşallah geçecek bu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…