2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben gereksiz bulmuyorum 200 lira bence o anı için hiç bişey değil hayatımızda kaç kere yaşabiliriz ki yapmak isteyen yapar ama gereksiz dememek gerek
Bana gorede gereksiz degil hemde cok guzel bi dha o gun gelmeyecek geri omur boyu izliyceksin onu sonra cocugun buyuycek ona izleticeksin 200 lira bile tutmuyor kiz ben arastirdim da 80 liraua olan setler var 100 liraya olanlar var bencede cok keyifli bende allah nasip ederse yapicam yarin bakalim ne olucak

Ben masrafı ve maliyetinden ziyade çok abartılı şeylerden hoşlanmadığım için sade bi balon ya da benzeri bişey demiştim. Yoksa tabi ki nereye vermiyoruz 200-300
Yapan ve yapacak olan arkadaşların da içine sinsin inşallah kalmasın içlerinde bişeyler Allah nasip etain herşeyin güzelini yapmayı

Çok zorluyor insanı Allah yardımcın olsun canım inşallah tamamen inşallah geçer
Beterin beteri var valla canim halimize sükredelim ki sagliklilar bebislerimiz ben ilk zamanlarda sadece yagsiz kasarli tost yiyebiliyordum sadece suan tostta kaşarda yiyemiyorum mesela igrendim. Suan bikac yiyemedigim sey var ama genelde herseyi yiyorum. Mutfaga hala giremiyorum o ayri :))

Led bin vele diştiri kısmına bayıldım. Çok iyi görünüyor ortam da. Oh sefanız olsun ne güzel eğlendiniz. Darısı bize

Yarın özeline değil de fakülteye çağırdı canım bakalım ilk defa gideceğim oraya nasıl olacak
Sayecim güzel haberlerle gel ikizleri öperim.

Merhaba ikizdaş  bence ikisi de erkek.  Allah hayırlısını versin. Buarada  baya kilo vermişsin. Allah kolaylık versin. Ben de çok aldım 5 kilo. Hiç ikiz hamile bi değilim. Bu da fazlaca kaygılanmama yol açıyor.

Çok şükür canım haklısın. O bende de var ilk zamanlar yemiştim tost dediğin gibi yağsız şimdi yiyemiyorum
Teşekkürler canım bende öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…