2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay cok sagol valla icim rahat degil hic.gecmedi daha hala geliyo gunde kac kere camasir degistiriyorum boyle sakir sakir degil ama kirletiyo camasiri.ilk adet kanamasi gibi suruntuden biraz daha islak.doktorla haberlesiyorum.umarim gecer

Teşekkür ederim canım :) moral oldun. Sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah:)

bu arada baş ağrısı çeken var mı 3 gecedir omzumdan gelen bir baş ağrım vaaar, bazende kusuyorum sanki 3 aydan sonra daha çok belirti yaşamaya başladım
Ah bende de ayni dert var son 3 gündür öyle başım agriyor ki gözlerimi zor açıyorum

Kızlar iki gündür sürünüyorum ateşim var başım çatlıyor burun boğaz kulak ne varsa kapalı nefes almakta zorlanıyorum o kadar hastayım yani Daha hiç kusmamıştım ama dün sabah birden içtiğim suyu tekrar kustum. Kabus gibi çocuklarla da ilgilenemiyorum, kardeşlerimi yanıma çağıracaktım ama onlar da hastaymış. Kaldım böyle. İlaç almak da istemiyorum. İnşallah bir an önce düzelir çok kötüyüm

Günaydın hanımlar, dün doktora gittim çok şükür bir sıkıntı yok herşey yolunda gidiyor. Ruhsuz doktorumda sanırım onu bırakacağımı anladı. Ilk defa oturdu konustu uzun muayene etti. Ondan beklemediğimiz bir hareket cinsiyete de Bakalim görünüyor mu dedi:) erkek gibi geliyor yorumunu yaptık. Bende erkek hissediyordum cin takvimi de erkek demisti:) hayırlısıyla gelsin de pıtırcık.

Benimki de erkek :) hadi hayırlısıyla inşallah :)

Bugün 25. Gün öksürük hala geçmedi .Üstelik ilaç da aldım doktora da gittiğim halde . Hastalık mevsimi bu malum. Sürekli terlemeye çalis. Geçmiş olsun.

Ay cok sagol valla icim rahat degil hic.gecmedi daha hala geliyo gunde kac kere camasir degistiriyorum boyle sakir sakir degil ama kirletiyo camasiri.ilk adet kanamasi gibi suruntuden biraz daha islak.doktorla haberlesiyorum.umarim gecer
ıgne yada jel verdi mi gecer ınsAllah acaba regl doneminmi tekrarlıyo

Günaydın kızlar testlerimin hepsi çıkmadı serbest T3 ve T4 yükselmiş TSH düşmüş ilaç verir dimi
Yine ilaç kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…