Sağ ol canım doktora gitmekten içim çıktı artık. Zaten ankara kar kıyamet, kapının önüne çıkabilecek halim yok, eşim iş için şehir dışına çıktı. Hastaneye hiç gitmek istemiyorumÇok geçmiş olsun doktora gidip bi takviye mi istesen canım
Benim deAynı şeylerden muzdaribiz canım Allah yardımcımız olsun inşallah geçer bir an önce. Artık boğazım ağrıyor kusmaktan
Sağ ol canım inşallahAllah yardımcınız olsun hanimlar..
Bi şey yiyemediğimden içemediğimden de olabilir diye düşünmüştüm ben de, ama evet kasılmaktan da olabilir. 3 ayın sonuna doğru geçer diye umut ediyordum hiç değişiklik yok, bu kez de bu ayın sonunu bekliyorum. Bir umut :)Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum bel ve bacağındaki ağrılar kusmaktan kasılmaktan olabilir bende yaşıyorum. İnşallah en kısa zamanda geçer de rahatlarız hepimiz
Aaa 25 gün mü!! Ne diyorsun yaa, geçmiş olsun. Ben normalde böyle hastalanmam ama hamile bünyesi daha mı zayıf ki bilmem ondan mı.Bugün 25. Gün öksürük hala geçmedi .Üstelik ilaç da aldım doktora da gittiğim halde . Hastalık mevsimi bu malum. Sürekli terlemeye çalis. Geçmiş olsun.
Sağ ol canım doktora gitmekten içim çıktı artık. Zaten ankara kar kıyamet, kapının önüne çıkabilecek halim yok, eşim iş için şehir dışına çıktı. Hastaneye hiç gitmek istemiyorum
Benim deYesem dert yemesem dert. Mide bulantısı için önerilen şeylerin hepppsini denedim hepsi faydasız. Canım bi şeyler istiyor ama düşünürken bile bulantı yaşıyorum.
Sağ ol canım inşallah
Bi şey yiyemediğimden içemediğimden de olabilir diye düşünmüştüm ben de, ama evet kasılmaktan da olabilir. 3 ayın sonuna doğru geçer diye umut ediyordum hiç değişiklik yok, bu kez de bu ayın sonunu bekliyorum. Bir umut :)
Geçmiş olsun bende iki gündür birde baş ağrısıyla uğraşıyorum insan yoruluyor hastalıktanKızlar iki gündür sürünüyorum ateşim var başım çatlıyor burun boğaz kulak ne varsa kapalı nefes almakta zorlanıyorum o kadar hastayım yaniDaha hiç kusmamıştım ama dün sabah birden içtiğim suyu tekrar kustum. Kabus gibi çocuklarla da ilgilenemiyorum, kardeşlerimi yanıma çağıracaktım ama onlar da hastaymış. Kaldım böyle. İlaç almak da istemiyorum. İnşallah bir an önce düzelir çok kötüyüm
Gözünaydın canım sağlıkla gelsinGünaydın hanımlar, dün doktora gittim çok şükür bir sıkıntı yok herşey yolunda gidiyor. Ruhsuz doktorumda sanırım onu bırakacağımı anladı. Ilk defa oturdu konustu uzun muayene etti. Ondan beklemediğimiz bir hareket cinsiyete de Bakalim görünüyor mu dedi:) erkek gibi geliyor yorumunu yaptık. Bende erkek hissediyordum cin takvimi de erkek demisti:) hayırlısıyla gelsin de pıtırcık.
Canım aynı durumdayız dün tekrar troid testlerini verdim yüksek, bugün de troid usg yapılacak bakalım endokrin ne karar verecekGünaydın kızlar testlerimin hepsi çıkmadı serbest T3 ve T4 yükselmiş TSH düşmüş ilaç verir dimi
Yine ilaç kullanıcam
Yani blr umut 12. Haftayı bekledik şimdi de 16. Haftada geçer diyorlar :) gebeliğin sonunu bulmayız inşallahSağ ol canım doktora gitmekten içim çıktı artık. Zaten ankara kar kıyamet, kapının önüne çıkabilecek halim yok, eşim iş için şehir dışına çıktı. Hastaneye hiç gitmek istemiyorum
Benim deYesem dert yemesem dert. Mide bulantısı için önerilen şeylerin hepppsini denedim hepsi faydasız. Canım bi şeyler istiyor ama düşünürken bile bulantı yaşıyorum.
Sağ ol canım inşallah
Bi şey yiyemediğimden içemediğimden de olabilir diye düşünmüştüm ben de, ama evet kasılmaktan da olabilir. 3 ayın sonuna doğru geçer diye umut ediyordum hiç değişiklik yok, bu kez de bu ayın sonunu bekliyorum. Bir umut :)
Geçmiş olsun bende iki gündür birde baş ağrısıyla uğraşıyorum insan yoruluyor hastalıktan
Gözünaydın canım sağlıkla gelsin
Canım aynı durumdayız dün tekrar troid testlerini verdim yüksek, bugün de troid usg yapılacak bakalım endokrin ne karar verecek
Yani blr umut 12. Haftayı bekledik şimdi de 16. Haftada geçer diyorlar :) gebeliğin sonunu bulmayız inşallah
Eyvah yandık o zamanBulantı işi kişinin bunyesiyle mi yoksa bebeğin kişiliğiyle mi alakalı çok merak ediyorum..sakin gebelik sakin cocuk derler asli astarı ne kadar var bilemicem
Canım beni drum ertesi gün endokrine yolladı gittim. Daha bir haftadır tetkik tahlil uğraşıyorum bence git hemen. Hipotroidi olsa ben başlarım ilacı ama buna endokrin karar versin dedi bana. Endokrine de devlete gideceksen yan dal olduğu için kadın Doğum dru yada dahiliyenin yönlendirmesi lazım direk randevu alamıyorsun. Sen önce kadın doğumcunla görüş sonrasında o yönlendirsin bencevalla haftaya kadar beklesem mi yarın gitsem mi kararsız kaldım bebeğe zararı varmış çünkü baya araştırdım
bide torch testlerinede baktırmam lazım
Bulantı tamamen hormonlarla alakalı yani bebekle bir ilgisi yok. Ama sonlara doğru anne karnında çok hareketli olan bebekler doğduktan sonra da genelde daha hareketli oluyor, fazla hareket etmeyen de genelde daha sakin oluyor.Bulantı işi kişinin bunyesiyle mi yoksa bebeğin kişiliğiyle mi alakalı çok merak ediyorum..sakin gebelik sakin cocuk derler asli astarı ne kadar var bilemicem
özelde hallederim canım yönlendirirse
Eyvah yandık o zaman
Canım beni drum ertesi gün endokrine yolladı gittim. Daha bir haftadır tetkik tahlil uğraşıyorum bence git hemen. Hipotroidi olsa ben başlarım ilacı ama buna endokrin karar versin dedi bana. Endokrine de devlete gideceksen yan dal olduğu için kadın Doğum dru yada dahiliyenin yönlendirmesi lazım direk randevu alamıyorsun. Sen önce kadın doğumcunla görüş sonrasında o yönlendirsin bence
Daha çok küçük ya canım top gibi çıkmış:) nub sayfasında da erkek dedıler kısmet inşallah hayırlısı olur:)Rabbim esirgesin canim kiza benzettim bunuda top gbi ya masallah
Hiç sanmıyorum. Berbat bi hamilelik geçirdim ama bebeğim çok sakindi maşallahBulantı işi kişinin bunyesiyle mi yoksa bebeğin kişiliğiyle mi alakalı çok merak ediyorum..sakin gebelik sakin cocuk derler asli astarı ne kadar var bilemicem
Dha belli degil canim cinsiyeti pasam amuda kalktigi icin goremedik :)Erkekmi canim
kilo almadım aksine 2 kilo verdim ama göbüşüm çıkmaya başladı çatlak kaşıntı vs yok henüz krem kullanmıyorum 12+6dayımMerhaba kızlar. Ben de temmuz annesiyim. 11+5 haftalığım. Ben kilo alma durumunuzu merak ediyorum. Kaç kilo aldınız? ve vücudunuzda çatlak oldu mu? Kaşınıyor mu? Kaşıntı ya da çatlaklar için ne kullanıyorsunuz?
Bana erkek gibi geldiDoktor söylemedi tahmini olan var mı?
Dün gecede beni mahfetti o bas agrisi sbha kadar toplasan 1 saat uyumadım yatsam yatırmıyor kalksam kaldirmiyor kafayi yedin resmen yapmadigin sey kalmadi gecsin die ama nafile boynumdan beynime kdar gecmeyen bir agri hala sersem gibiyim her an agridi agriycak gibi duruyorAh bende de ayni dert var son 3 gündür öyle başım agriyor ki gözlerimi zor açıyorum
Bence bünye ile alakali oğlum karnımda düzgün oynamazdı bile, hatta hic usg de hareket ettigini gormedim diyebilirim dr a bir terslik.mi var dedigimde enerji topluyor annesi derlerdi bana :) dunyaya geldi aman Allah'ım yenidoğan doneminde itibaren cok cok hareketli bir bebek bir dk yerinde durmuyor sıpamBulantı işi kişinin bunyesiyle mi yoksa bebeğin kişiliğiyle mi alakalı çok merak ediyorum..sakin gebelik sakin cocuk derler asli astarı ne kadar var bilemicem
Merhaba, benim sabit hala ne verdim ne aldımMerhaba kızlar. Ben de temmuz annesiyim. 11+5 haftalığım. Ben kilo alma durumunuzu merak ediyorum. Kaç kilo aldınız? ve vücudunuzda çatlak oldu mu? Kaşınıyor mu? Kaşıntı ya da çatlaklar için ne kullanıyorsunuz?
3 kişi erkek dedi bakalım herkes öyle diyor hayırlısıBana erkek gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?