benimde sadece toksoplazma negatif kızamık ve anti cmv pozitif çıktı iyi bişeymiş diye okudum onları da sormam lazım bu arada demir normal çıktı ama diğer vitaminler düşük valla asabım bozuldu şu troide yarın ne der bilmiyorum
Selam kizlar ikili testten ciktim şükür ama devlette dr umun bası çok kalabalıktı. Hiçbirşey soramasan ciktim ama ölçümler iyi şükür
68 mm olmuşuz. 1.7 mm ense kalınlığı ve burun kemiği de oluşmuş şükürler olsun.
Kan verdim ayın 4unde çıkacak bakalim
Benim kizim son aylarda gece hic oynamazdi. Doktora söylemiştim kahvaltı etmene ragmen kimildamazsa hemen gel demisti. Ama kahvalti etmeden kipirdiyordu. Bence gece uyuyordu. Nitekim dogdugunda da uykuyu seven bir bebek oldu. Hasta olmadiktan sonra gece uykusunda sorun yasamadik hic. Bakalim bu nasil olacak
Selam kizlar ikili testten ciktim şükür ama devlette dr umun bası çok kalabalıktı. Hiçbirşey soramasan ciktim ama ölçümler iyi şükür
Bulantı işi kişinin bunyesiyle mi yoksa bebeğin kişiliğiyle mi alakalı çok merak ediyorum..sakin gebelik sakin cocuk derler asli astarı ne kadar var bilemicem
Çünkü
normalde ben çok mız mız biriyimdir :)
Kokudan,sesden,arabadan,hatta bazı meyvelerden hemen midem bulanır başım ağrır direkt kusarım
zaten migrenimde var benim hep acile giderdim iğne vurulmaya
Ama şükürler olsunki 12+5oldum hamileliğimde hiç bulantı yaşamadım şimdiye kadar.
Valla ben hamilr kalmadan once bekarligimdan beri benim ilk cocugum erkek olcak diye hidsediyordum hislerimde degismedi ama bakalim ne olucak merakla haftaya cumayi bekliyorum
Yalniz değilsin çoğumuzu mahvetti bulantı. Sürekli yüzüm asık iyi şeyler düşünüyüm sonu güzel insallah diyorum ama olamıyorum. Rahat nefes alamıyorum suya hasretim
Kızlar iki gündür sürünüyorum ateşim var başım çatlıyor burun boğaz kulak ne varsa kapalı nefes almakta zorlanıyorum o kadar hastayım yani Daha hiç kusmamıştım ama dün sabah birden içtiğim suyu tekrar kustum. Kabus gibi çocuklarla da ilgilenemiyorum, kardeşlerimi yanıma çağıracaktım ama onlar da hastaymış. Kaldım böyle. İlaç almak da istemiyorum. İnşallah bir an önce düzelir çok kötüyüm
geçmiş olsun hocam çabuk geçmiyor hastalıklar, bende hala tam atlatmış değilim öksürüyorsan az miktarda zencefilli bal tüketebilirsin ben akşam ve sabah 1 er çay kaşığı yiyordum. bir de pekmez sulandır kaynat iç. ya da içinde tereyağ erit ekmekle ye çok faydasını gördüm.