2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
özelde hallederim canım yönlendirirse
sonuçlarım şöyle
TSH Referans 0.34-5.60 benim sonucum 0.015
Serbest T4 Referans 0.61-1.12 benim sonucum 1.66
Serbest T3 Referans 2.6-4.37 benim sonucum 5.63

Troid yerlerde
Hemen hemen aynı sonuçlarımız bakalım me diyecek bıgün bana

ay canım inşallah ufak bi ilaçla yırtarız beni haberdar eder misin bende yarın gideyim bari korktum
İnşallah canım haber ederim hastane dönüşünde. Benim kilo verme ve bu kadar kusma durumunu da buna bağlıyor ya hayırlısı bakalım

Ben sadece kızamık geçirmişim gerisi negatif geçirmemişim
benimde sadece toksoplazma negatif kızamık ve anti cmv pozitif çıktı iyi bişeymiş diye okudum onları da sormam lazım bu arada demir normal çıktı ama diğer vitaminler düşük valla asabım bozuldu şu troide yarın ne der bilmiyorum

Benim kizim son aylarda gece hic oynamazdi. Doktora söylemiştim kahvaltı etmene ragmen kimildamazsa hemen gel demisti. Ama kahvalti etmeden kipirdiyordu. Bence gece uyuyordu. Nitekim dogdugunda da uykuyu seven bir bebek oldu. Hasta olmadiktan sonra gece uykusunda sorun yasamadik hic. Bakalim bu nasil olacak

aynı ölçülerimiz :) çok şkür canım bende bekliyorum kan sonucumu

Sonuçlarda iyi gelir inşallah canim

Bulantı işi kişinin bunyesiyle mi yoksa bebeğin kişiliğiyle mi alakalı çok merak ediyorum..sakin gebelik sakin cocuk derler asli astarı ne kadar var bilemicem
Canım bence kişinin bünyesiyle alakası yok

Çünkü
normalde ben çok mız mız biriyimdir :)
Kokudan,sesden,arabadan,hatta bazı meyvelerden hemen midem bulanır başım ağrır direkt kusarım
zaten migrenimde var benim hep acile giderdim iğne vurulmaya

Ama şükürler olsunki 12+5oldum hamileliğimde hiç bulantı yaşamadım şimdiye kadar.

Yalniz değilsin çoğumuzu mahvetti bulantı. Sürekli yüzüm asık iyi şeyler düşünüyüm sonu güzel insallah diyorum ama olamıyorum. Rahat nefes alamıyorum suya hasretim
aynı sekildeyim canim benim. sudan nefret eder oldum resmen içerken işkence gibi geliyor. az bişey zorla içiyorum

geçmiş olsun hocam çabuk geçmiyor hastalıklar, bende hala tam atlatmış değilim öksürüyorsan az miktarda zencefilli bal tüketebilirsin ben akşam ve sabah 1 er çay kaşığı yiyordum. bir de pekmez sulandır kaynat iç. ya da içinde tereyağ erit ekmekle ye çok faydasını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…