2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
canım valla üstünün batanı hiç duymadım annemden arkadaşlarımdan yengelerden biliyorum anestezideyken zaten ayılman için hastane önlüğünde tutuluyorsun ee sonra iç çamaşırı giyip mecburen lohusa pedi kullanacaksın ilk günü atlatıp zaten çıkıyosun hastaneden herhangi bi sorun çıkmazsa inşallah tabi yedekli gideyim dersen o ayrı

Bi de gecelik ekleyeyim :) Şimdiden alayım parça parça, son aylarımda işten de çıkıcam sonra hepsi birden zor gelir diye düşünüyorum. Bebek alışverişini son aylara bırakırım Allah izin verirse inşallah.

Şöyle oluyor. Hastaneye zaten normal kıyafetle gıdıyorsunuz. Orada size önlük giydiriyorlar zaten dogumu o onlukle beklıyorsunuz.Dogumdan sonra hasta bezi depend kulot vs. gıyıp pijamanızı gıyersınız. Hastanede ekstrem durum olmazsa 1 gece kalırsınız zaten. Tabiki pijama bir de yedek dursa iyi olur ne olur ne olmaz. Fotograf cekımı için de gecelik sabahlık vs.

Canım bana takip önerdi haftaya tekrar kan vereceğim. Ultrasonda da nodül çıktı önceden yoktu gebelikle birlikte gelişmiş olabilir dedi. Haftaya Cuma gene kan verip göstereceğim bakalım ne olacak
Rabbim tez zamanda şifa versin çokk zor
Aminn inşallah hepimize canım

bende yarına rendevu aldım gidicem canım şaka gibi ama heryerde bi emmin dayın olucak sanırım ikili test sonucum bile yetişecek sadece onayı kalmış :) inşallah bizede bebişimizede zararı olmaz

Maşallah:) Emziren var mı merak edıyorum ama sızınkı buyukmus. Ikı kadın dogum y emzırebilirsin dedi bir tanesi hemen bugun demiyorum ama artık bırakman gerek dedi kafam karıstı.
Benim doktorum ilk 3 ay emzirebilirsin dedi.2 ay kadar emzirdim sonrada yavaş yavaş kestim.toplam 21 ay emzirdim sayılır artık ona yeterli gelmiştir şimdide beslenme sırası karnımdaki bebişimde

bende yarına rendevu aldım gidicem canım şaka gibi ama heryerde bi emmin dayın olucak sanırım ikili test sonucum bile yetişecek sadece onayı kalmış :) inşallah bizede bebişimizede zararı olmaz
Gerçekten haklısın çabucak çıkmış sonuçların çok güzel:) inşallah bir zararı olmaz onlara ben gerisinden geçtim

Ben de ilk doğumumda soğuktan donmustum resmen buz gibi oluyor insan. Ilk gün kısa kollu giyilebileceğini zannetmiyorum.

Bu arada ben bulantı ve kusmalar yüzünden yeniden hastanede yattım dört gece. Dün taburcu oldum. 8 kilo vermişim hızla vermeye devam ediyorum

Umarım bir an önce geçer. Bir aydır Raporluyum ise gidemiyorum annemde kalıyorum. Tum dengem alt üst oldu. Depresyona girdim

Gerçekten haklısın çabucak çıkmış sonuçların çok güzel:) inşallah bir zararı olmaz onlara ben gerisinden geçtim
işte biz etkilenince onlarda etkileniyor yoksa bende çıkmış çıkmamış benimde umrumda değil olsunn biz kalbizi bozmayalım Allahın izniyle bişey olmaz inşallah canım

yaaa büyük geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın

Allah yardımcın olsun canım sen benden de hızlı vermişsin. Hastaneye yatıracak diye drumun yanına bile uğramadım bugün
işte biz etkilenince onlarda etkileniyor yoksa bende çıkmış çıkmamış benimde umrumda değil olsunn biz kalbizi bozmayalım Allahın izniyle bişey olmaz inşallah canım
Geçen hafta ilk duyduğumda çok üzülmüştüm gerçekten anan şimdi daha rahatım Allah’a emanet inşallah bebeklerimiz

İnşallah canım inşallah

Bilirim acısını çok geçmiş olsun kuzum ,bal karabiber karıştır ye birkaç kaşık.. kış ayı böyle hastalık hep
Kemik eklem agrisi çok fazla acı esigim yuksektir normalde ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum Allah'im hasta olan herkese içinde bana da şifa versin canım

1 hafta oldu ikili testi yaptıralı çıkmamış

İnternetten mi takip ediyorsun hastaneyi mi arayıp soruyorsun? Ben devlette yaptırdım 1.5 gün bile sürmedi hasta bilgi sisteminden çıktı sonuçlar, ama doktor randevuyu 1 hafta sonrasına verdi tabii. Hala gitmedim yılbaşından sonra gidicem artık.

Benim doktorum ilk 3 ay emzirebilirsin dedi.2 ay kadar emzirdim sonrada yavaş yavaş kestim.toplam 21 ay emzirdim sayılır artık ona yeterli gelmiştir şimdide beslenme sırası karnımdaki bebişimde
Benimki daha kucuk o yuzden kafam karısık 14 aylık su an iki doktor devam et dedi biri kes dedi. Sanırım iç sesimi dinleyecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…