canım valla üstünün batanı hiç duymadım annemden arkadaşlarımdan yengelerden biliyorum anestezideyken zaten ayılman için hastane önlüğünde tutuluyorsun ee sonra iç çamaşırı giyip mecburen lohusa pedi kullanacaksın ilk günü atlatıp zaten çıkıyosun hastaneden herhangi bi sorun çıkmazsa inşallah tabi yedekli gideyim dersen o ayrıForumda biraz okudum da "2 pijama takımı götürdüm biri muayenede battı, biri de doğumdan sonra battı" demiş yıllaaar önce bi arkadaş. Sonuçta kanama durumumuzu da bilmiyoruz, fazladan götürmek mantıklı mı acabaFotoğraf çektirmek için alacağım ayrı ama lohusa pijama setleri de pek çirkin yaa. Bi de ben çok fazla üşürüm ve yazın ortası bile olsa doğumdan sonra üşürsün diyorlar o yüzden kısa kollu falan giyemem sanırım, uzun kollu düğmeli penye alayım 2 tane, 1 tane de fotoğraflık alayım tamam bence.
Hastane icin ben iki tane lohusa geceliği almıştım. Biri önden dugmeli, digeri daha böyle foto cekimi icin havali olandan onunda gizli emzirme cebi vardı, pijama ev için uygun bence hastanede alttan muayene durumu oluyor dogum sonrasi gecelik o yüzden daha kullanışlı idi. Sezeryan icin bilemiyorum ama pijamanin lastiğinin dikis yerine denk gelme durumu vs.olabilir o yüzden gecelik mutlaka hastane cantanizda bulunsun
Canım bana takip önerdi haftaya tekrar kan vereceğim. Ultrasonda da nodül çıktı önceden yoktu gebelikle birlikte gelişmiş olabilir dedi. Haftaya Cuma gene kan verip göstereceğim bakalım ne olacakbenimde sadece toksoplazma negatif kızamık ve anti cmv pozitif çıktı iyi bişeymiş diye okudum onları da sormam lazım bu arada demir normal çıktı ama diğer vitaminler düşük valla asabım bozuldu şu troide yarın ne der bilmiyorum
Aminn inşallah hepimize canımRabbim tez zamanda şifa versin çokk zor
bende yarına rendevu aldım gidicem canım şaka gibi ama heryerde bi emmin dayın olucak sanırım ikili test sonucum bile yetişecek sadece onayı kalmış :) inşallah bizede bebişimizede zararı olmazCanım bana takip önerdi haftaya tekrar kan vereceğim. Ultrasonda da nodül çıktı önceden yoktu gebelikle birlikte gelişmiş olabilir dedi. Haftaya Cuma gene kan verip göstereceğim bakalım ne olacak
Aminn inşallah hepimize canım
Benim doktorum ilk 3 ay emzirebilirsin dedi.2 ay kadar emzirdim sonrada yavaş yavaş kestim.toplam 21 ay emzirdim sayılır artık ona yeterli gelmiştir şimdide beslenme sırası karnımdaki bebişimdeMaşallah:) Emziren var mı merak edıyorum ama sızınkı buyukmus. Ikı kadın dogum y emzırebilirsin dedi bir tanesi hemen bugun demiyorum ama artık bırakman gerek dedi kafam karıstı.
Gerçekten haklısın çabucak çıkmış sonuçların çok güzel:) inşallah bir zararı olmaz onlara ben gerisinden geçtimbende yarına rendevu aldım gidicem canım şaka gibi ama heryerde bi emmin dayın olucak sanırım ikili test sonucum bile yetişecek sadece onayı kalmış :) inşallah bizede bebişimizede zararı olmaz
işte biz etkilenince onlarda etkileniyor yoksa bende çıkmış çıkmamış benimde umrumda değil olsunn biz kalbizi bozmayalım Allahın izniyle bişey olmaz inşallah canımGerçekten haklısın çabucak çıkmış sonuçların çok güzel:) inşallah bir zararı olmaz onlara ben gerisinden geçtim
yaaa büyük geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınBen de ilk doğumumda soğuktan donmustum resmen buz gibi oluyor insan. Ilk gün kısa kollu giyilebileceğini zannetmiyorum.
Bu arada ben bulantı ve kusmalar yüzünden yeniden hastanede yattım dört gece. Dün taburcu oldum. 8 kilo vermişim hızla vermeye devam ediyorum
Umarım bir an önce geçer. Bir aydır Raporluyum ise gidemiyorum annemde kalıyorum. Tum dengem alt üst oldu. Depresyona girdim
Allah yardımcın olsun canım sen benden de hızlı vermişsin. Hastaneye yatıracak diye drumun yanına bile uğramadım bugünBen de ilk doğumumda soğuktan donmustum resmen buz gibi oluyor insan. Ilk gün kısa kollu giyilebileceğini zannetmiyorum.
Bu arada ben bulantı ve kusmalar yüzünden yeniden hastanede yattım dört gece. Dün taburcu oldum. 8 kilo vermişim hızla vermeye devam ediyorum
Umarım bir an önce geçer. Bir aydır Raporluyum ise gidemiyorum annemde kalıyorum. Tum dengem alt üst oldu. Depresyona girdim
Geçen hafta ilk duyduğumda çok üzülmüştüm gerçekten anan şimdi daha rahatım Allah’a emanet inşallah bebeklerimizişte biz etkilenince onlarda etkileniyor yoksa bende çıkmış çıkmamış benimde umrumda değil olsunn biz kalbizi bozmayalım Allahın izniyle bişey olmaz inşallah canım
İnşallah canım inşallahAllah yardımcın olsun canım sen benden de hızlı vermişsin. Hastaneye yatıracak diye drumun yanına bile uğramadım bugün
Geçen hafta ilk duyduğumda çok üzülmüştüm gerçekten anan şimdi daha rahatım Allah’a emanet inşallah bebeklerimiz
:))))ben valla ben yemin ederim benkendimi zor tutuyorum
Kemik eklem agrisi çok fazla acı esigim yuksektir normalde ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum Allah'im hasta olan herkese içinde bana da şifa versin canımBilirim acısını çok geçmiş olsun kuzum ,bal karabiber karıştır ye birkaç kaşık.. kış ayı böyle hastalık hep
Teşekkür ederim canım, kızılcık bulmaya çalışayım bakalım iyileşmek istiyorumÇok geçmiş olsun canım. Bademciklerine viks ile masaj yap aşağıya doğru çektir. Bir de kızılcık marmelat bulursan boğazında bekletip yutmaya aksın bi müddet. Tonsilite bire bir geliyor.
Canım ilk üç ay bagisiklik sistemi daha zayıf diye biliyorum dün bir kaç saat içinde yatağa dustumAaa 25 gün mü!! Ne diyorsun yaa, geçmiş olsun. Ben normalde böyle hastalanmam ama hamile bünyesi daha mı zayıf ki bilmem ondan mı.
1 hafta oldu ikili testi yaptıralı çıkmamış
Benimki daha kucuk o yuzden kafam karısık 14 aylık su an iki doktor devam et dedi biri kes dedi. Sanırım iç sesimi dinleyecegımBenim doktorum ilk 3 ay emzirebilirsin dedi.2 ay kadar emzirdim sonrada yavaş yavaş kestim.toplam 21 ay emzirdim sayılır artık ona yeterli gelmiştir şimdide beslenme sırası karnımdaki bebişimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?