2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok geçmiş olsun canım. Ben tylenol da aldım ama bana misin demedi. Zamanla geçer inşallah

Ben sanırım balon patlama partisi yapamam drun usgsi sırasında tahminde bulunurum diye düşünüyorum. Fazla bilmek de iyi degil

Aradim canım laboratuvarı da aradım yarın çıkar büyük ihtimalle dediler. Yarında çıkmazsa hastaneye gidecegım

İnşallah canım. Bu arada yarin 13 hafta olucaz ve folik asidim de bitiyor yarin. Tekrar mi almalıyım bilemedim
Hayır kuzum 12.haftada normalde bırakılıyor.yine de sen doktorunu ara sor .yerine kan ve vitamin ilaçları veriyorlar zaten kan ilacının içinde bir miktar folik asit var

Hayır kuzum 12.haftada normalde bırakılıyor.yine de sen doktorunu ara sor .yerine kan ve vitamin ilaçları veriyorlar zaten kan ilacının içinde bir miktar folik asit var
Bidahaki randevum 22 ocakta. Bana verilen folik asitte demir,b2.b6,b12,vitamin D de var

Bidahaki randevum 22 ocakta. Bana verilen folik asitte demir,b2.b6,b12,vitamin D de var
Ben dun gıttım sadece decavit kullanman yeterli dedi. Onceki hamileliğimde hem kan ilacı hem decavit kullanıyordum. Bu doktor fazla vitamin iyi değil sonrası kiloları vermek zor oluyor dedi. Oysa ben 42 kilo falanım:)Yıne de kan ilacı istedım emzirdıgım için yorgun dusuyorum diye. Decavıttense kan ilacını kullanman daha iyi olur zaten dedi. Ama ben ikisinde de kullanacağım.kızımda oyle yapmıstım

Kan ilacı lazım evet eksik olunca çok yorgun hissediliyor,benimde bu sorunum var yıllardır ama şuan çıkmazdayım ne yapicam bilemedim

Doğumdan sonra fotoğraf çekimi yapanlara hayranım ciddi söylüyorum. Ben de çok hevesliydim ama ameliyattan sonra işin rengi değişti

Ben de sezeryanlıydım ama napayım fotograf video cok onemsiyorum:)
Ben de çok seviyorum kesinlikle ama cidden çok kötüydüm. Ameliyata girerken içerden birine verdim telefonumu rica ettim. Çok güzel çekmiş sağolsun. Ameliyattan sonra uyuşukluk gecinceeee fotoğraf da neymiş

Özeldeki doktorum izinliymis 10 gün. Ben de bugün devlete gidip ikili test yaptırdım. Burun kemiği ve ense kalınlığini soylemedi. Ultrasona bakarak normal dedi. Kan sonucum da öğleden sonra çıktı. Normal dedi. Kendi doktoruma haftaya bir daha gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…