Günaydın kızlar evet mis gibi bir pazar ve yılbaşı arifesi bu yeni yılda rabbimden dileğim bebeğimi zamanında sağlıkla kucagıma almak kavuşmak.Rabbim hepimizin bebeğine kavuşmayı nasip etsin:)
Nike outlet 1 tayt aldim inanılmaz indirim vardi kalın çok rahat 100 liraya geldi indirimle ama normal tayt hamile tahtına gerek yok taytlarda
Defacto dan aldığımı 15 gün giyemedim güya 49 liraya aldim hemen dikişleri artı. Birtek lcw da güzel pantolon buldum lacivert oda 69 liraydı. Baska hicbir yerde düzgün birsey bulamadım. Böyle idare edecegim şimdilik
ben bebeğimin hareketlerini 9. haftadan beri net bir şekilde hissediyorum. bağırsaktır, gazdır diyenler oluyor etrafımda, ama bebeğim mi gaz mı diye düşünüp tereddüt dahi etmiyorum. ikisinin bariz farkla ayırt edilebildiği kanısındayım. Şimdi 11 haftalık oldu ve biraz daha büyüdüğü için içimde sağa sola gidişini, yuvarlanışını inanın daha net hissediyorum :)
ben bebeğimin hareketlerini 9. haftadan beri net bir şekilde hissediyorum. bağırsaktır, gazdır diyenler oluyor etrafımda, ama bebeğim mi gaz mı diye düşünüp tereddüt dahi etmiyorum. ikisinin bariz farkla ayırt edilebildiği kanısındayım. Şimdi 11 haftalık oldu ve biraz daha büyüdüğü için içimde sağa sola gidişini, yuvarlanışını inanın daha net hissediyorum :)
Selam kızlar. 10+4 olduk bugün. Iki gündür bulantılarım yeniden depreşti geçti diye sevinmiştim ve sabah uyandımki yüzümü sivilce basmışşş. Normalde sivilceli biri hiç değilimdir. Ama boynumda ve sırtımda bile Iki tane çıkmış .
Benim kendi doktorum hap olarak verdi haftada 1 tane kullan demişti. Ama onda jelatin varmış bende içmedim turkiyeye gelmiştim eczaneden damlasını aldım haftalık 20 damla kullanıyorum.
Benim kendi doktorum hap olarak verdi haftada 1 tane kullan demişti. Ama onda jelatin varmış bende içmedim turkiyeye gelmiştim eczaneden damlasını aldım haftalık 20 damla kullanıyorum.
Kızlar acayippp halsızım dızlerımde derman yok. Mıdem bulanıyor gozlerım kararıyor. Doktorlara gore hepsi normal ama cok kotuyum ya siz nasılsınız benim gibi olan var mı
Ben öğrenmedim daha 10 güne kadar gidicem ikili test için bakalim bisey diyecek mi ama pek sanmıyorum daha söylemez öyle doktor denk gelmez bana oğlumda taaa 17.haftada ogrenmistim emin olmadan söylemeyeceğim diye tutturmustu kadin