Gecede en az 2 3 kez kalkıyorum ona rağmen tutmusum enfeksiyon dedi dr ilaç vermiyorum bol su içerek çözmeye çalışalım dedi bakalim nasıl olucaz daha çok suyla
Kızlar acayippp halsızım dızlerımde derman yok. Mıdem bulanıyor gozlerım kararıyor. Doktorlara gore hepsi normal ama cok kotuyum ya siz nasılsınız benim gibi olan var mı
İnşallah su bulantilar tiksinmeler bir geçsin canım daha iyi besleniriz. Beslenme konusunda iradem sağlamdır şükürler olsun, birşey yenecekse yenir. Ama bu ara fazla titiz olamam birçok şeyi yiyemiyorum daha akşam yemek yiyemedim az önce eşim corbaciya goturdu
2 gün iyiydim.Iyilestigimi dusunmeye baslamistim.Bugun yine berbatım.Sabah in erken saatlerinde mide ağrısı ve bulantısı ile uyandım.Zehir gibi acı bişey çıktı midemden.Bu saat oldu hicbisey yiyemedim.
Benim kendi doktorum hap olarak verdi haftada 1 tane kullan demişti. Ama onda jelatin varmış bende içmedim turkiyeye gelmiştim eczaneden damlasını aldım haftalık 20 damla kullanıyorum.
Ben öğrenmedim daha 10 güne kadar gidicem ikili test için bakalim bisey diyecek mi ama pek sanmıyorum daha söylemez öyle doktor denk gelmez bana oğlumda taaa 17.haftada ogrenmistim emin olmadan söylemeyeceğim diye tutturmustu kadin
2 gün iyiydim.Iyilestigimi dusunmeye baslamistim.Bugun yine berbatım.Sabah in erken saatlerinde mide ağrısı ve bulantısı ile uyandım.Zehir gibi acı bişey çıktı midemden.Bu saat oldu hicbisey yiyemedim.
Arada bir duzelip basliyor canım inşallah az kaldı diyorum enerjimiz agzimizin tadı yakında yerine gelecek sabredecegiz hep hasta gibi olmayiz elbet arada 2-3 ay bir rahatlik dönemi olur
Kiz durr bende öyle dua edicem zaten cok tatlisin :) RABBIM saglikli noksansiz kusursuz ayipsiz bi sekilde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Kiz durr bende öyle dua edicem zaten cok tatlisin :) RABBIM saglikli noksansiz kusursuz ayipsiz bi sekilde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Merhaba arkadaslar. Yarin 13. Hafta olucak kilo aliminiz nasil ? Karnimda aksamlari cok sislik oluyor goren sanacak ki 5 aylik ama sabaha kadar iniyor.
Merhaba arkadaslar. Yarin 13. Hafta olucak kilo aliminiz nasil ? Karnimda aksamlari cok sislik oluyor goren sanacak ki 5 aylik ama sabaha kadar iniyor.