2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar acayippp halsızım dızlerımde derman yok. Mıdem bulanıyor gozlerım kararıyor. Doktorlara gore hepsi normal ama cok kotuyum ya siz nasılsınız benim gibi olan var mı
Ben de böyleydim yatalak yattım resmen. Ama 1 haftadır iyiydim bulantılar neredeyse yok gibiiydi. Ama 2 gündür yine başa döndük

2 gün iyiydim.Iyilestigimi dusunmeye baslamistim.Bugun yine berbatım.Sabah in erken saatlerinde mide ağrısı ve bulantısı ile uyandım.Zehir gibi acı bişey çıktı midemden.Bu saat oldu hicbisey yiyemedim.

İnşallah canım. Bu arada yarin 13 hafta olucaz ve folik asidim de bitiyor yarin. Tekrar mi almalıyım bilemedim
Ben kendi kendime bıraktım yaa evdede var ama sen bana uyma doktorunu ara varvarsa numarası msj at sor canım ben ilk 3ay diye biliyorum.

Bende daha öğrenemedim. Rabbim gonlumuzdekini sağlikli bi sekilde nasip etsin insallah

2 gün iyiydim.Iyilestigimi dusunmeye baslamistim.Bugun yine berbatım.Sabah in erken saatlerinde mide ağrısı ve bulantısı ile uyandım.Zehir gibi acı bişey çıktı midemden.Bu saat oldu hicbisey yiyemedim.
Arada bir duzelip basliyor canım inşallah az kaldı diyorum enerjimiz agzimizin tadı yakında yerine gelecek sabredecegiz hep hasta gibi olmayiz elbet arada 2-3 ay bir rahatlik dönemi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…