Kızlar yine boğaz yanmasıyla baş etmeye çalışıyorum bütün kemiklerim sızlıyor resmen ağrı kesici almamak için zor sabrediyorum Allahım çok sık hasta olmaya başladım neden acaba ya =(
Kızlar yine boğaz yanmasıyla baş etmeye çalışıyorum bütün kemiklerim sızlıyor resmen ağrı kesici almamak için zor sabrediyorum Allahım çok sık hasta olmaya başladım neden acaba ya =(
Merhaba arkadaslar. Yarin 13. Hafta olucak kilo aliminiz nasil ? Karnimda aksamlari cok sislik oluyor goren sanacak ki 5 aylik ama sabaha kadar iniyor.
merhaba aynı birebir haftamız ve günümüz benimde gecen haftasonu bi anda karnım sertlesip çıktı. hakıkaten bi anda oldu yani kilom degısmedi ama karnım belirginlesti evet aksamları daha sıs oluyor
İlk 3 ay bağışıklık sistemi bebeği tehlike olarak algılayıp yok etmesin diye yarı yarıya dusuyor. Bu yüzden hepimiz çok savunmasız kaldık. Ben neredeyse 1 ay olacak hala iyileşmedim
Canim hamilelikle birlikte bağışıklık sistemi zayiflayabiliyormus. O yuzden jastaliklara açığız. Benimde esim hasta olmaz olmaz olmaz 1 ay arayla 2.ye oldu bende hastalik kapmiyayim diye uğraşıyorum
Muslumanin muslumana duasi daha cabuk gecer senin icin dua edicem bu cocugun en guzelinden bi erkek olsun Rabbim sana o meyveden de taddirsin ins. Sende bana et benimde bi oglum vefat etti Rabbim saglikli noksansiz kusursuz ayipsiz nasip etsin insallah. Bebeklerimizi bize bagislasin AMiN
Merhaba arkadaslar. Yarin 13. Hafta olucak kilo aliminiz nasil ? Karnimda aksamlari cok sislik oluyor goren sanacak ki 5 aylik ama sabaha kadar iniyor.