Bu arada herkese iyi seneler yılı öyle böyle bitirdik 2019 sağlık huzur mutluluk ve bebişlerimizi getirsin İnşallah Büyük ihtimal hastanede olacağım boğazımdan kan gelmeye başladı çünkü. Bu da kısmet
İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Hem de çok yüksek dedi doktor. Acile gittim monurol şase verdi bir kerelik. Çarşamba günü kadın doğuma gel idrar kültürü yapılsın dedi. Çok endişelendim enfeksiyon yüksek deyince. İçinizde idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı hamileyken?
İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Hem de çok yüksek dedi doktor. Acile gittim monurol şase verdi bir kerelik. Çarşamba günü kadın doğuma gel idrar kültürü yapılsın dedi. Çok endişelendim enfeksiyon yüksek deyince. İçinizde idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı hamileyken?
Bulantim 2 günlüğüne geçmiş bugün cee eee yaptı . Razıyım buna sağlıkla büyüsün kavuşalım da :) . Bugün 9 bitti 10. Haftaya merhaba dedik :) ilk defa bu persembe bide devlette ultrasona gidicem. Görüntü çıktısı veriyorlar mi? Yoksa söylemem mi gerekir ?
Kızlar benim de 3 gündür baya kanamam var ama makattan bu sefer de hemeroid olmuşum. Valla ben söyliyim, hamilelik demek her yönden hastalık demek, en azından benim için neyse buna da şükür. Hepinize sağlıklı ve mutlu yıllar, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri görmeyi dilerim
Slm kızlar yılsonu işler yogun ara ara takip ediyorum bugün kontrolumuz vardı hersey yolunda şükür... anlayan arkadaşlarım benim kuzum da bir yorum yapabilir misiniz...
Sağlık,mutluluk,huzur,barış,adalet,insanlık dolu bir 2019 yılı diliyorum herkese.Dünya uzerinde ozellikle hicbir bebek hicbir cocuk zulme,istismara ugramasin yeni yilda ve sonraki yillarda.Her birimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah.Evlatlarimizla eşlerimizle tüm sevdiklerimizle sağlık mutluluk dolu nice nice yeni yıllar yaşayalım inşaallah
Kizlar ikili tarama testimi almaya gttgimde borde muayene olaym dedim yeni yilda guzel bir haber aldim 13+5 olmusuz doktorumuz erkek dedi sukurler olsun rrabbim isteyen herkese nasip eylesin
Hasta olanlara çok geçmiş olsun ben de daha iyileşemedim ölü gibi geziyorum evde evin hali çocuklar fln perişan, hiç böyle hasta olmamıştım 1 haftayı geçti yaa acayip yoruldum Kimseyi de çağıramıyorum bulaştırmayım diye. Daha önce ilk üç ayda hasta olmamıştım hep yaza denk gelmişti artık çocuk isteyenlere tavsiye mi etsem ki hamileliğin ilk üç ayını kışa denk getirmeyin diye :) Ne zormuş yaa. Allah yardımcımız olsun.
Kizlar ikili tarama testimi almaya gttgimde borde muayene olaym dedim yeni yilda guzel bir haber aldim 13+5 olmusuz doktorumuz erkek dedi sukurler olsun rrabbim isteyen herkese nasip eylesin