Kızlar psikopat gibi bir sürü vajinal doğum videosu izledim herkes korkarsın izleme dedi ama aksine bana güç veriyo onlar yapmış bende yaparım bebek gelince herşey bitiyo falan diyorum
Sana güç verecek olan bebeğin onu düşün yaparsın :) ama anne bebek için hangisi sağlıklıysa o şekil doğum olsun ille de normal doğum olsun değil ikisine de şartlandırmamak lazım:)
Sana güç verecek olan bebeğin onu düşün yaparsın :) ama anne bebek için hangisi sağlıklıysa o şekil doğum olsun ille de normal doğum olsun değil ikisine de şartlandırmamak lazım:)
tabi ki o kendisi seçicek nasıl gelmesi gerektiğini ama isteğe bağlı sezeryan asla düşünmüyorum o yüzden kuvvet veriyo normal doğal yollarla gelsin çok isterim :)
tabi ki o kendisi seçicek nasıl gelmesi gerektiğini ama isteğe bağlı sezeryan asla düşünmüyorum o yüzden kuvvet veriyo normal doğal yollarla gelsin çok isterim :)
Kızlar psikopat gibi bir sürü vajinal doğum videosu izledim herkes korkarsın izleme dedi ama aksine bana güç veriyo onlar yapmış bende yaparım bebek gelince herşey bitiyo falan diyorum
Bende var. Uçları çatladi. Acıyor böyle devam ederse nasıl emziririm bilmem. Normalde 7. Ayda falan başlıyormuş çatlama kuruluk. Bizde erken mi başladı ne. Krem falan sürebilir miyiz acaba önlemek için.
Emzirirken yara olduğunda doğal kantoron yağı ile iyileşmişti.Sanirim sizin durumunuzda da kullanılabilir.Kantoron yağı yenilebildigi için zararı olacağını zannetmiyorum.Gecmis olsun.
Bende ilk gebeligimde izlemiştim normal doğum videoları.Çunku cok istiyordum.Ama sezeryanı izleyemedim.Ama sonuç sezeryan olmak zorunda bıraktı beni Dr lar.3 ayrı Dr göründüm.3 ü de sezeryan dedi.Oglumun baş çevresi büyük olduğu için.Hakkinizda hayırlısı en iyisinin ters giden bi durum olmadığı sürece normal doğum olduğunu düşünüyorum bende.
Bende ilk gebeligimde izlemiştim normal doğum videoları.Çunku cok istiyordum.Ama sezeryanı izleyemedim.Ama sonuç sezeryan olmak zorunda bıraktı beni Dr lar.3 ayrı Dr göründüm.3 ü de sezeryan dedi.Oglumun baş çevresi büyük olduğu için.Hakkinizda hayırlısı en iyisinin ters giden bi durum olmadığı sürece normal doğum olduğunu düşünüyorum bende.
Tabiki canım bebek iri olabilir çatı dar olabilir ne bilim o an kalp atışı yavaşlayabilir bunlar annenin elinde olmayan sebeplerle zorunlu hale gelen sezeryan. Ama herşey normal çok ağrı çekmim doğum sancısı yaşamim diye sezeryan olucağımı düşünmüyorum . Tabiki herşey nasip sağlıkla gelsin nasıl gelirse gelsin o önemli değil.
Bu arada herkese iyi seneler yılı öyle böyle bitirdik 2019 sağlık huzur mutluluk ve bebişlerimizi getirsin İnşallah Büyük ihtimal hastanede olacağım boğazımdan kan gelmeye başladı çünkü. Bu da kısmet
Bu arada herkese iyi seneler yılı öyle böyle bitirdik 2019 sağlık huzur mutluluk ve bebişlerimizi getirsin İnşallah Büyük ihtimal hastanede olacağım boğazımdan kan gelmeye başladı çünkü. Bu da kısmet
Bulantim 2 günlüğüne geçmiş bugün cee eee yaptı . Razıyım buna sağlıkla büyüsün kavuşalım da :) . Bugün 9 bitti 10. Haftaya merhaba dedik :) ilk defa bu persembe bide devlette ultrasona gidicem. Görüntü çıktısı veriyorlar mi? Yoksa söylemem mi gerekir ?
Herkese hayırlı, huzurlu,sağlıklı,mutlu bir yıl diliyorum inşallah hepimiz bebislerimizi sağ salim kucagimiza alalım 2018 in başı değil ama sonları güzeldi inşallah 2019 bizim için En güzel yıl olsun hepimiz anne olalım.
Slm kızlar yılsonu işler yogun ara ara takip ediyorum bugün kontrolumuz vardı hersey yolunda şükür... anlayan arkadaşlarım benim kuzum da bir yorum yapabilir misiniz...