2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben kullanıyorum canım donaxyl fitil. Su gibi bir şey gelmiyor benden. Sarı akıntim var diye doktor verdi. 6 günlük fitil.

Arkadaşlar benim ikili test sonucum sanirim cikmis ama bi tablo yok internette sadece 2 değerin sonucu var. HCG ve PAPP A sonucu görüyorum. Bugün dr çalışıyor mu bilemedim size sorayim dedim. Değerlerim HCG 104.8 PAPP A 1384 çıkmış. Bu konuda bilginiz var mi?

Bende var. Uçları çatladi. Acıyor böyle devam ederse nasıl emziririm bilmem. Normalde 7. Ayda falan başlıyormuş çatlama kuruluk. Bizde erken mi başladı ne. Krem falan sürebilir miyiz acaba önlemek için.
Esimde dedi simdiden boyle soyulursa ileride yara olur napcaksin dedi korktum.ben bugun ilk defa surdum cevresine.

Bitti mi ilacin canm kac tane kullandin simdlik

Brn geceleri aliyorum ertesi gun altıma kacirmisim gibi ilacli su akiyor sonra kesiliyor taki ertesi gun yine ayni saatlerde tekrarlıyor bebek suyu mu kafam allak bullak

Demin randevu aldigim bir doktoru aradim normal olir fitilden dedi ama hala icim rahat degil
Ben kullanıyorum canım donaxyl fitil. Su gibi bir şey gelmiyor benden. Sarı akıntim var diye doktor verdi. 6 günlük fitil.

İkinciyi aldım dün gece.

Tablo yok mu canım baktigin sayfada veya yesil sarı kırmızı isaretler

Bir tablo yüklenmemiş internetten sadece bu kadar görünüyor. Doktor da yarim gun çalışıyormuş kaldım elimde bu sonuclarla :)
Devlette mi özel de mi yaptırdın canım :)
Bir sorun yoktur Allahın izniyle :) yanılma payı ds olan bir test. Tarama yani kesin tanı koyamaz :) bazen yaptirmiycam hic bir test diyorum kendime ama yaptiririm heralde :)

canım sadece o değerlere bakılarak değerlendirme yapılmıyormuş tablo şart yani

kızlar benim doktorum sadece ikiliyi yaptı ya neden bende bunlar yapılmadı ki , soracağım gittiğimde erkn desem erken değil aynı haftalardayız. devlete gidiyorum diyemi yoksa ??
Canım benim çok detaylı tahlillerimi sağlık ocağı istedi yapıldı, hatta yanımda çıktı götürdüm özele tahlile para vermedim sadece muayene verdik M Muhendisella

Canm bende de sonuçlar hepsi cikmamisti bugun hastane calisani gosterdi yukarda mavi ek dosyasina basarsan hepsi cikiyor canm hani girdin ya simdi tahlil sonuclarina bu yaptigin ikili testin sonucuna bakmak için tikladiktan sonra beyaz sayfa cikiyor indir yada ac kismina basmadan once sol üst kosede mavi butona bas butun ek cikiyir orda bende ordan gordum
Bir tablo yüklenmemiş internetten sadece bu kadar görünüyor. Doktor da yarim gun çalışıyormuş kaldım elimde bu sonuclarla :)

Oyle bir ekran çıkmadı bende daha once raporlu bir sonucum olmistu bakmisim ama bunda yuklenmemis olmazsa hastaneyi ariyim

Kızlar psikopat gibi bir sürü vajinal doğum videosu izledim herkes korkarsın izleme dedi ama aksine bana güç veriyo onlar yapmış bende yaparım bebek gelince herşey bitiyo falan diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…