2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
canım haber et inşallah :)

Kizlar boğaz ağrısı oksuruk derken gebelik riniti ona bağlı boğazdaki enfeksiyon orta kulağa cikmis. Gözüm de iltihaplandi. Ben gebercem böyle ilerlemeye devam ederse. Göz ve kulak çok feci göze antibiyotik damla verdiler bebeklere bir zararı olur mu acaba

Kızlar cinsiyet partisi yapacak olan var mı bu arada ? :) Ayrıca bu aralar belim ağrıyor ve oturup kalkarken kasıklarıma anlık sızı giriyor. Onun dışında şu an farklı b,ir durum yok. inşallah bukadarla devam eder.

Benim göğüslerimin ucunda ağrı oluyor dokunmasam hissetmiyorum. onun dışında bazende acayip kaşınıyor deli oluyorum .
Ben de dokunmadan hissetmiyorum. Ucu da pul pul oldu. Başka bir hastalık mı oldum diye düşünmeye başladım

canım bazen hastalık antibiyotikten daha cok zarar veriyor bebeğe o yüzden doktor ona göre vermiştir rahat ol bence. gebelik rinitide neymiş.

canım bazen hastalık antibiyotikten daha cok zarar veriyor bebeğe o yüzden doktor ona göre vermiştir rahat ol bence. gebelik rinitide neymiş.
Kulağa boğaza antibiyotik vermedi de göze verdiler. Ha bire burun tikali gece gündüz haftalardir ona diyorlar galiba gebelik riniti diye. hastalık olmadan da tikali hep 5. Haftadan beri

Kulağa boğaza antibiyotik vermedi de göze verdiler. Ha bire burun tikali gece gündüz haftalardir ona diyorlar galiba gebelik riniti diye. hastalık olmadan da tikali hep 5. Haftadan beri
gebeliğin ilk 12 haftasında çok ilaç vermiyolar ölüyorum diye yalvarmıştım doktora pastil bile vermemişti daha yeni verdi bu gittiğimde inşallah kendiliğinden geçer ıhlamur içiyodum bal zencefil karabiber yutuyodum bana iyi geliyodu geçmiş olsun canım

İhlamur,zencefil, bal gram fayda etmedi enfeksiyon kafama komple yayıldı artik bağışıklık sistemi hiç ortada yok resmen. Sana da geçmiş olsun canım. Göz antibiyotigini de kadın doğum doktorumu arayıp sormayı dusunuyorum telefonla

Biliyorum çok çok zor neler çektim damlanın bi zararı olcağını sanmıyorum çünkü direk sindirim sistemiyle bebeğe geçicek bişey değil ama tabiki sormanda fayda var. 2 haftaya anca geçiyor zaten

Slmlar güzel anneler nasilsiniz. 13 hafta olduk. Heyecandan duramiyorum. Kizimi 13.1 de soylemisti cinsiyeti. Yarin mi gitsem pazartesi mi gotsem karar veremedim :) cok sabırsızlıkla bekliyorumm.

Becerebilirsem ve dayanabilirsem 1 ay sonra eşimin doğum gününde bı balon hazirlatmayi düşünüyorum ama o kadar konsept hazırlık yapmicam tabi

Slmlar güzel anneler nasilsiniz. 13 hafta olduk. Heyecandan duramiyorum. Kizimi 13.1 de soylemisti cinsiyeti. Yarin mi gitsem pazartesi mi gotsem karar veremedim :) cok sabırsızlıkla bekliyorumm.
Bende cuma gidicem 2li için insallah hadi inşallah ogrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…