işkembede yasak kokoreçte yasak midye de yasak hepsinde bakteri olma riski var kelle paça öyle değil ama nefis durmuyor malesef 2 tane midye yedim canım çok çektiği için kendimi frenliyorum
yok kilolu değilim öyle çok ama göbek çıkıyor ve rahatsız oluyorum bebek olsa ha neyse diyeceğim ama 53 u geçince koca bi göbeğim oluyor bi oraya gidiyor kilo sinirim moralim ne varsa bozuluyor
Ahhh rahatladım :) yoksa utanıyorum koca göbek çıktı. iş yerimde benim dışımda 6 kadın hamile :) ve haftalarını benimkiden büyük ama benim göbeğim büyük :) anlamadım . bebek boyu da standart çıktı. 87 mm . niye bu kadar tombulum :)
bende 12. haftadayken o zaman bile baya çıkıyordu . sanırm biz beyaz etlilerdeniz . göbekler hemen yağ bağladı sanırım :) 15. haftada 6 aylık gibi olursun merak etmeyin :)
Benımki 8 . haftadan beri çıkıyor. ama ben daha çok kilo aldım ilk ayda. hemde 10 kilo . 158 cm boya 68 kg yum şuan. belki benimki daha çok kilodan kaynaklı. Ama 14. haftada net olarak bebek de büyüdüğünü hissediyorum. tam hamile göbeği :) ama 6 aylık gibiyim hahahaha. 11. haftada çıkmaması normal. bebek 3 cm :)