2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
15. haftadayım ve göbeğim çok çıktı. sanki 6 aylık gibiyim. iç organlarım sıkışmış gibi sanki . nefes alamıyorum :)

Ahhh rahatladım :) yoksa utanıyorum koca göbek çıktı. iş yerimde benim dışımda 6 kadın hamile :) ve haftalarını benimkiden büyük ama benim göbeğim büyük :) anlamadım . bebek boyu da standart çıktı. 87 mm . niye bu kadar tombulum :)

Çok şeker ama ya günleri farklı
Evet canım Allah’ın mucizesi ayrı tarihlerde doğan iki bebek gibi birbirlerine olan benzerlikleri. Tek yumurta ikizleri çok benziyor ama
Kızlar karnınız kaçıncı haftada çıkmaya basladi ne zaman çıkmaya başlar sizce benim henüz hicbir degisiklik yok
Canım benim karnım 12. Haftayla birlikte atağa geçti dılardan belli oluyor artık ama ben hiç kilo almadım hala kusmaya devam edip kilo veriyorum.

Kızlar karnınız kaçıncı haftada çıkmaya basladi ne zaman çıkmaya başlar sizce benim henüz hicbir degisiklik yok
Benımki 8 . haftadan beri çıkıyor. ama ben daha çok kilo aldım ilk ayda. hemde 10 kilo . 158 cm boya 68 kg yum şuan. belki benimki daha çok kilodan kaynaklı. Ama 14. haftada net olarak bebek de büyüdüğünü hissediyorum. tam hamile göbeği :) ama 6 aylık gibiyim hahahaha. 11. haftada çıkmaması normal. bebek 3 cm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…