@Meylen@deeploneliness kızlar kedimin kumu balkonda kedi kapısı bar girip çıkıyor. Kumun önüne elekli paspas da aldım ama genede patisiyle kum içeri giriyor. Sizin bununla ilgili bir çözümünüz var mı
@Meylen@deeploneliness kızlar kedimin kumu balkonda kedi kapısı bar girip çıkıyor. Kumun önüne elekli paspas da aldım ama genede patisiyle kum içeri giriyor. Sizin bununla ilgili bir çözümünüz var mı
bende 12. haftadayken o zaman bile baya çıkıyordu . sanırm biz beyaz etlilerdeniz . göbekler hemen yağ bağladı sanırım :) 15. haftada 6 aylık gibi olursun merak etmeyin :)
Ahhh rahatladım :) yoksa utanıyorum koca göbek çıktı. iş yerimde benim dışımda 6 kadın hamile :) ve haftalarını benimkiden büyük ama benim göbeğim büyük :) anlamadım . bebek boyu da standart çıktı. 87 mm . niye bu kadar tombulum :)
Sorma valla yaaa bende o dertten muzdaribim doktor bile her gttgmde yerinde say kilo alion die kizio ama yemeden kilo alma kapasitesine sahibim sanirim :)
Cok geçmiş olsun hani derler ya kadın hamile kaldığı gün anne olur diye çok doğru bir söz kendime birşey oldumu diye düşünmeden ilk önce bebeğime birşey oldumu telaşı başlıyor sonra bu hepp böyle devam ediyor aman ona bişey olmasın hasta olmasın aç kalmasın kocaman oluyorlar ama hala onları düşünüyoruz şimdiden anneliğin hayırlı uğurlu olsun canım