2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba arkadaşlar Ağustos annelerini göremedim o yüzden buraya yazıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Son adet tarihim 23 Kasım ilişki tarihi 11 Aralık Eminim çünkü başka olmadı 31 Aralık 0,34 mm kese gördük 9 ocak 15 mm kesede yolk sac bebek görülmedi sizce boş gebelik olabilir mi?

Merhaba canım. Vallahi bilinmez ama beklemekte fayda var hemen ümitsizliğe düşme.

sanırım şuan 7 haftalık falan dimi geç döllenme geç yerleşme olabilir doktorlar genelde 8. haftanın sonuna kadar bekliyolar inşallah öyledir

12. Haftadan sonra Biz başladık rutine haftada 2 sadece eşimden rica ettim sağolsun anlayışlı
Biz hamile olduğumdan beri bir ayda 2 kez :) o da ben yalvarıp yapışıp sonra tamam diye birleşiyoruz :) eşim çok acıyor bana , birleşmeden sonra 2-3 kere kasıklarım ağrımıştı, ama ilk 2 ayda gerçekten rahim etrafı ağrı vardı. O yüzden beni düşündüğü için bana yaklaşmıyor. sadece hep sarılıp uyuyor . çok istese de kendine hakim :) Bu aralar ise göbeğim çok çıktığı için domates gibisin , patlayacaksın diye korkuyorum diye yapmıyor benimle bu işi hahahha, yalvarıyor bir şey olmaz diye :) bi de bebeği gördü haraket ediyor, büyümüş bir az , onu da rahatsız etmeyim diyor . yani eşim nazik bana

canım şöyle nasıl sölim bilmiyorum ama önceki gebeliğimi sonlandırdık bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum martta yaklaşık 2 ay dokunmadı bana
bu gebeliğimdede doktor yasakladı ilk 3 ay 10. haftada bi kere oldu şimdi çok şükür atlattık bi tehlikemiz kalmadı üzülüyorum adama biz kadınlar için senelerce yapmasak önemli dğeil malesef erkekler öyle değil o yüzden rutine bağladım haftada 2 hem bana zararı yok hemde ona yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…