2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bende öğrendiğim andan itibaren kız diyorum kaynanam hala erkek diyo bakalım
amin canım önemli olan o kaldı 2 hafta
Değişirmi ki:) ne zaman kontrolün? Valla kızıma pembe battaniye aldım dayanamıyorum her şey almak istiyorumda , tutmam lazım kendimi

Değişirmi ki:) ne zaman kontrolün? Valla kızıma pembe battaniye aldım dayanamıyorum her şey almak istiyorumda , tutmam lazım kendimi
26sında canım değişebiliyo ben şahit oldum o yüzden erken davranmicam tutuyorum kendimi aa o kordonmuş pipi değil aa kordon değilmiş pipiymiş demesinler diye zaten nasip olursa 21. haftada detaylı ultrasondada kesinleşir o zaman başlarım bende

Bizde çok az yapar olduk,eşim duruma alıştı galiba 10 gün de 1 kez oldu. Bide eşim yaptığı iş yüzünden yoruluyor onunda payı var,aman böyle daha iyi bi ara illalah dedirti bana

Bizde çok az yapar olduk,eşim duruma alıştı galiba 10 gün de 1 kez oldu. Bide eşim yaptığı iş yüzünden yoruluyor onunda payı var,aman böyle daha iyi bi ara illalah dedirti bana
anam bütün erkekler aynı demek ki gerçekten bi arkadaşım hiç adet olamadan ikinciye hamile kaldı bende dedim ki kız ne güzel adet olmuyosun 2 senedir he sen güzel zannet kızım adet kadının tatili şuan bahanede bulamıyorum demişti ama Allahtan hayır dediğim zaman anlayışlı şuan

Hahahah valla haklı demiş,ilk yıl o işten tiksindim vallahi neyseki şuan tatil sayılır bizim için

Komple yiyebiliyoruz sipayi :)) bazen homurdanip tırnak takabiliyor teyzesi şu an daha iri bu fotoğraf baya oldu cekileli
:) of of ne yenir ne yenir bu yavruuuu. Tam bir kedi delisiyim ailem profildeki kediyi besliyor kızımız 2.5 yaşında ama kalıbı çok büyük değil :) alerji yüzünden sahiplenmiyorum maalesef aileme gidince bizim kızi görüp dudak isirabiliyorum ancak

Bende de kedi hastaligi var annem yürümeye basladigindan beri 29 yıldır kedi görünce aynı tepkiyi veriyorsun der :) tüm hayatım boyunca kedim oldu sokaktakileri beslerim hasta yaralı buldugumu tedavi ederim. Karamel i de sahiplendim norvec orman kırmasi 8 kiloluk bir minnos olur pasam :))) abi olacak artik nasipse

Gunaydin:) ilk bebegi ile ikinci arasinda az yas farki olan var mi? Benim su an 13 aylik kizim var yaklasik 19 ay olacak aralarinda. Biraz endise ediyorum. Tecrubeli anneler var mi

Günaydınn.. Bizim de bebişin abisiyle arası 28 ay olacak.. Çok az değil ama hala panik olan insanlar var.. hem zor hem güzel olacak bence :))

+1 :)

Benim minigimde burda 13 haftalık tahmin varmi
Sadece tahmin ama bence kız :)

Kızlar ben de yükleyeyim siz de bana yorum yapın olur mu ? Alttaki oğlumun usg si sata gore 11+6

Ustteki simdiki o da sata göre 11+6
Sanki farklı gibi ikisi de siz ne dersiniz

Kızlar ben de yükleyeyim siz de bana yorum yapın olur mu ? Alttaki oğlumun usg si sata gore 11+6

Ustteki simdiki o da sata göre 11+6
Sanki farklı gibi ikisi de siz ne dersinizEki Görüntüle 2223857
ben anlamam ultrasondan ama içime doğan kız oldu :)
bana erkek mi demiştin canım valla mesajlarıda bulamıyorum tutucak mı bakalım

İyi yapıyorsunuz. anne ve baba mutlu birleşmesi bebeğe de iyi geliyormuş . Mutluluk hormonu bebeğe de iyi geliyormuş . Tabi anne tatmin alıyorsa heheheh. Anne stres olunca bebeği etkilediği gibi , mutluluk hissi de etkiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…