Değişirmi ki:) ne zaman kontrolün? Valla kızıma pembe battaniye aldım dayanamıyorum her şey almak istiyorumda , tutmam lazım kendimibende öğrendiğim andan itibaren kız diyorum kaynanam hala erkek diyo bakalım
amin canım önemli olan o kaldı 2 hafta
26sında canım değişebiliyo ben şahit oldum o yüzden erken davranmicam tutuyorum kendimi aa o kordonmuş pipi değil aa kordon değilmiş pipiymiş demesinler diyeDeğişirmi ki:) ne zaman kontrolün? Valla kızıma pembe battaniye aldım dayanamıyorum her şey almak istiyorumda , tutmam lazım kendimi
Bizde çok az yapar olduk,eşim duruma alıştı galiba 10 gün de 1 kez oldu. Bide eşim yaptığı iş yüzünden yoruluyor onunda payı var,aman böyle daha iyi bi ara illalah dedirti banacanım şöyle nasıl sölim bilmiyorum ama önceki gebeliğimi sonlandırdık bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum martta yaklaşık 2 ay dokunmadı bana
bu gebeliğimdede doktor yasakladı ilk 3 ay 10. haftada bi kere oldu şimdi çok şükür atlattık bi tehlikemiz kalmadı üzülüyorum adama biz kadınlar için senelerce yapmasak önemli dğeil malesef erkekler öyle değil o yüzden rutine bağladım haftada 2 hem bana zararı yok hemde ona yaradı
anam bütün erkekler aynı demek ki gerçektenBizde çok az yapar olduk,eşim duruma alıştı galiba 10 gün de 1 kez oldu. Bide eşim yaptığı iş yüzünden yoruluyor onunda payı var,aman böyle daha iyi bi ara illalah dedirti bana
Komple yiyebiliyoruz sipayi :)) bazen homurdanip tırnak takabiliyor teyzesi şu an daha iri bu fotoğraf baya oldu cekileliAğzını yiyebiliyor muyuz annesi?
Hahahah valla haklı demiş,ilk yıl o işten tiksindim vallahi neyseki şuan tatil sayılır bizim içinanam bütün erkekler aynı demek ki gerçektenbi arkadaşım hiç adet olamadan ikinciye hamile kaldı bende dedim ki kız ne güzel adet olmuyosun 2 senedir he sen güzel zannet kızım adet kadının tatili şuan bahanede bulamıyorum demişti ama Allahtan hayır dediğim zaman anlayışlı şuan
:) of of ne yenir ne yenir bu yavruuuu. Tam bir kedi delisiyim ailem profildeki kediyi besliyor kızımız 2.5 yaşında ama kalıbı çok büyük değil :) alerji yüzünden sahiplenmiyorum maalesef aileme gidince bizim kızi görüp dudak isirabiliyorum ancakKomple yiyebiliyoruz sipayi :)) bazen homurdanip tırnak takabiliyor teyzesi şu an daha iri bu fotoğraf baya oldu cekileli
Bende de kedi hastaligi var annem yürümeye basladigindan beri 29 yıldır kedi görünce aynı tepkiyi veriyorsun der :) tüm hayatım boyunca kedim oldu sokaktakileri beslerim hasta yaralı buldugumu tedavi ederim. Karamel i de sahiplendim norvec orman kırmasi 8 kiloluk bir minnos olur pasam :))):) of of ne yenir ne yenir bu yavruuuu. Tam bir kedi delisiyim ailem profildeki kediyi besliyor kızımız 2.5 yaşında ama kalıbı çok büyük değil :) alerji yüzünden sahiplenmiyorum maalesef aileme gidince bizim kızi görüp dudak isirabiliyorum ancak
Benimkini bildiydin :)Seninkine yorum yapmış mıydım canım? Tutanlar var bazilarını anlayamıyorum usg net değil haftası yeterli degil vs. Ben kemik yapisina göre yorumluyorum
Benimkini bildiydin :)
Gunaydin:) ilk bebegi ile ikinci arasinda az yas farki olan var mi? Benim su an 13 aylik kizim var yaklasik 19 ay olacak aralarinda. Biraz endise ediyorum. Tecrubeli anneler var mi
+1 :)Tecrubeli degilim ama benimde 24 ay olacak aralarinda. Ama aşırı derecede mutluyum. İkiz gibi buyuyecekler ne guzel. Etrafı.a bakuyorum. Tabiki zorluklari oluyor. İkiz cocuk buyutuyor gibi oluyorsun ama 4 yasina geldilet mi otur keyfini cikar artik diyorlar.benim kizim geceleri hic uyumaz. 10 defa uyanir. Böyle oldugu icin hemen ikinciyi istedim:) ikisine ayri ayri bakmaktansa arada buyur giderler insallah.. farkindaysan bu ikinci gebelik ne kadar farkli geldi bana. Cocukla uğraşmaktan gecio hizli hizli. Sanirim doguncada oöyl olur :)
Sadece tahmin ama bence kız :)Benim minigimde burda 13 haftalık tahmin varmi
Benimde net bı tahminim yok :)Günaydınn.. Bizim de bebişin abisiyle arası 28 ay olacak.. Çok az değil ama hala panik olan insanlar var.. hem zor hem güzel olacak bence :))
+1 :)
Sadece tahmin ama bence kız :)
Üstteki kız, digeri emin degilim ama erkek gibiEki Görüntüle 2223834 Eki Görüntüle 2223835 Eki Görüntüle 2223836
Kızlar ilki soldaki, ikincisi sağdaki. Ben de tahmin istiyorum :):)
Erkek gibi emin degilim amaBenim minigimde burda 13 haftalık tahmin varmi
Merhaba canim bence de kızMerhaba @deeploneliness bizimkine de bakar misin bu küçük cinsiyeti ne olabilir? Doktor bakarken "she" dedi ama emin değilim sordumda bisey demedi söylemesi yasak "she" kadınlara hitap etmek icin kullanılır İngilizce
benimki de yasaklamadı sorun bende :))Biz devam ediyoruz canım doktorum sinir koymadı yasaklamadi herkesin kendi durumuna göre doktoruna sormasi daha mantıklı galiba :)
ben anlamam ultrasondan ama içime doğan kız oldu :)Kızlar ben de yükleyeyim siz de bana yorum yapın olur mu ? Alttaki oğlumun usg si sata gore 11+6
Ustteki simdiki o da sata göre 11+6
Sanki farklı gibi ikisi de siz ne dersinizEki Görüntüle 2223857
2 haftadan ogreniriz diye umuyorum canım sagolErkek gibi emin degilim ama
İyi yapıyorsunuz. anne ve baba mutlu birleşmesi bebeğe de iyi geliyormuş . Mutluluk hormonu bebeğe de iyi geliyormuş . Tabi anne tatmin alıyorsa heheheh. Anne stres olunca bebeği etkilediği gibi , mutluluk hissi de etkiliyormuşcanım şöyle nasıl sölim bilmiyorum ama önceki gebeliğimi sonlandırdık bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum martta yaklaşık 2 ay dokunmadı bana
bu gebeliğimdede doktor yasakladı ilk 3 ay 10. haftada bi kere oldu şimdi çok şükür atlattık bi tehlikemiz kalmadı üzülüyorum adama biz kadınlar için senelerce yapmasak önemli dğeil malesef erkekler öyle değil o yüzden rutine bağladım haftada 2 hem bana zararı yok hemde ona yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?