2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bende öğrendiğim andan itibaren kız diyorum kaynanam hala erkek diyo bakalım
amin canım önemli olan o kaldı 2 hafta
Banada senın kızın olacakmıs gibi gelıyo sen bastan beri kız hissediyorum dedin diye mi acaba :) hafta hemen gecıyo buyuyolar valla

Kızlar günaydın . Kalbinizin güm güm attığı oluyor mu hiç benim ikinci keredir böyle oluyor. Geçen defa doktora söylemiştim. Olabilir demişti. Merak ediyorum yaşayan arkadaşlar var mı ?

Kızlar ben de yükleyeyim siz de bana yorum yapın olur mu ? Alttaki oğlumun usg si sata gore 11+6

Ustteki simdiki o da sata göre 11+6
Sanki farklı gibi ikisi de siz ne dersinizEki Görüntüle 2223857
Yazıyı okumadan tam yazacaktım ki alttaki erkek icimden öyle geçti bi an yaylana yaylana yatıyor diye yazıyı gördüm ben sesimden tahmin yapamıyorum ama icimden kız geçti sanki.

iyiyiz ya sıkıntı yok karı koca halimizden memnunuz

Tahmininiz var mı

Eklentiler

• C675F1EA-B2CE-4275-91F8-5302C86A7478.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 50
Ben dün şidetli kasik ve alttan ağrıyla acile gittim hafif kahverengi leke de gördüm şükür bebeğim iyidi bi sorun yok dediler eve geldim hala biraz agrım var rahim büyüdüğü için olabilir dedi sizde de oluyormu böyle ağrılar bebeği gördüm rahatladım ama ağrılar beni endişelendiriyor.

Canım bu aralar normal diye biliyorum. bende bel ağrısı çok şiddetliydi 2 gün.

Canım bu aralar normal diye biliyorum. bende bel ağrısı çok şiddetliydi 2 gün.
Bende de bel agrisida var doktorda bi sorun göremedi şükür bebiş iyidi hareket ediyordu salı günü kendi doktorunda randevum var bide ona sorarım neden oldu diye.

Bide kızlar sizin bebekler baş yukarı duruyorlar resimlerde hep benim hep baş aşağı normaldir demi sonra dönebilir.

Gunaydin:) ilk bebegi ile ikinci arasinda az yas farki olan var mi? Benim su an 13 aylik kizim var yaklasik 19 ay olacak aralarinda. Biraz endise ediyorum. Tecrubeli anneler var mi
Benim kızım da 14 aylık 15 sayılır hatta :) araları az olacak. Özellikle bu sekilde istedik. Doktor bıle planlı mı dıyor. Zor oluyor zor olacak ama olsun deger:)

Benim kızım da 14 aylık 15 sayılır hatta :) araları az olacak. Özellikle bu sekilde istedik. Doktor bıle planlı mı dıyor. Zor oluyor zor olacak ama olsun deger:)
Evet ilk baslarda zor olacak simdiden kendimizi hazirlayalim :)) ama ilerde cok iyi olacak onlar icin de bizim icin de. Cinsiyet belli mi?

ben anlamam ultrasondan ama içime doğan kız oldu :)
bana erkek mi demiştin canım valla mesajlarıda bulamıyorum tutucak mı bakalım
Canim seninkini hatırlamıyorum ben de usg fotosunu gonderirsen yorum yapabilirim 12.haftada varsa o daha güzel olur

Kıza benzettim. Hayırlısı diyelim.
İnşallah canim, saglik basta olsun

Kızlar günaydın . Kalbinizin güm güm attığı oluyor mu hiç benim ikinci keredir böyle oluyor. Geçen defa doktora söylemiştim. Olabilir demişti. Merak ediyorum yaşayan arkadaşlar var mı ?
Benim bi kac hafta önce gece yattıktan sonra olmustu, kalbim kulaklarımdan çıkacak gibi gum güm kan basinci artiyor sanırım o yuzden ama tansiyonu da ölçtürmek lazım yine de

Yazıyı okumadan tam yazacaktım ki alttaki erkek icimden öyle geçti bi an yaylana yaylana yatıyor diye yazıyı gördüm ben sesimden tahmin yapamıyorum ama icimden kız geçti sanki.
Dimi ya hala oyle keyfine duskun yaylana yaylana yatar, hatta 39+3 te dogurdum bir türlu gelmek istemedi suyu fazlaydı su geldi oyle dogdu ona kalsa daha dururdu orda
Tahmin için tesekkur ederim canım

Canım benimkine de baksana :)))
Seninkini anlayamadim tam kafa asagi duruyor onceden yorum yapmis miydim?

Evet ilk baslarda zor olacak simdiden kendimizi hazirlayalim :)) ama ilerde cok iyi olacak onlar icin de bizim icin de. Cinsiyet belli mi?
Yok canım daha belli degıl en son gıdelı 10 15 gun oldu bıraz daha beklıyorum. Sizin belli mi

Yok canım daha belli degıl en son gıdelı 10 15 gun oldu bıraz daha beklıyorum. Sizin belli mi
Canim benim de belli degil yarin 13 hafta olacak bi daha doktora gitsem mi acaba.. esim de surekli gitmeyelim diyor ama cok merak ediyorum ben

Tam 13 haftalık olduğu usg =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…